Bra service over telefonen og rask levering av produktet av Stigefrabrikken. Selve badetrapp er vi litt skuffet over; • manglet 2 plugger til toppen av trappen. Det ble en produksjonsfeil og pluggen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God hjelp, bra rettledning! Har dessverre ikke fått prøvd stigen enda! Har kjørt stigen på hytta- ligger nå i en bod. Skal gjøre den klar til sommerferien. Er spent på om taksteinene tåler meg på t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rask levering og produktet svarte til forventningene. Badestigen virker veldig godt konstruert og ikke minst ser den ut til å kunne leve i mange år ved å kunne løftes ut av sjøen og ligge plant med de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Veldig fine og solide materialer, rask levering. Et lite tips kan v øl re å få inn noen setninger i bruksanvisningen om hva som er lurt å gjøre og ikke gjøre når trinnene skal monteres. Fin kvalitet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Siden oppstarten i 2012 har mer enn 75 000 kunder i inn- og utland handlet hos oss og antallet øker måned for måned. Blant våre kunder finner du alt fra gjør-det-selv folk til håndverkere, boligforeninger, dagligvarekjeder og større bedrifter innen bygg- og anlegg og industri. Foruten Stigefabrikken.no driver vi også Stigefabrikken.dk (DK) og Stegfabriken.se (SE).
Fløisbonnveien 5, 1412, Sofiemyr, Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg bestilte en loftluke som var merket med på lager ca 30 desember, det var også en estimert leveringstid, mener dette var noe slikt som 5-7 dager. Rett over nyttår mottas ordrebekreftelse, der bekreftes forsendelse til ca 27.januar, med ca 5 dagers leveringstid, jeg tenker dette får gå greit, men nå 11.02.2026 har jeg fremdeles ingen loftsluke!!! Levering og synliggjøring av faktisk lagerstatus må bedres mye, det er stor forskjell på "på lager" og "på lager til produsent" samt stor forskjell på "5-7 dager" og "40-60 dager" vet fremdeles ikke når pakken kan forventes... Ellers så er det gode priser og enkel betalingsløsning på deres sider samt et stort utvalg, det er sistnevnte som gjør at ikke dette blir 1 stjerne fremfor mitt valg av 3 stjerner. Jeg håper mitt tilfelle er et uheldige tilfelle, men det er tydelig at informasjonen også skulle vært oppdatert inne på nettsiden slik at forventningene blir ihht det som er mest trolig, å det er ikke 5-7 dager!!

Antwoord van Stigefabrikken.no
Leveranse tok 5 dager, jeg er fornøyd. Sjåføren som kom med pakka var hyggelig.

Antwoord van Stigefabrikken.no
Eneste som trakk ned var å bruke en transportør som må sende melding kl 3 på natta ca for å få bekreftelse på leveringen

Antwoord van Stigefabrikken.no
Rask oppfølging når vare er utsolgt, og rask levering.

Antwoord van Stigefabrikken.no
Gode produkter, godt priset og av grei kvalitet. Minus for relativt høye transportkostnader.

Antwoord van Stigefabrikken.no
God kundeservice, det manglet en del i pakken, men dette ble oversendt og kom i løpet av noen dager.

Antwoord van Stigefabrikken.no
På Nett var NOK 1400,- oppgitt som frakt. Ved kjøp måtte jeg godta NOK 1750,-. Dette ble løst ved en kredit på NOK 350,-. Dette funket, men det er bekymringsfullt at det er avvik, da det ikke er alle kunder som ville oppdaget avviket .. og betalt for mye.
Jeg ble også lovet forhåndsvarsel ved utleveranse. Spesielt viktig da jeg bor i et område som er skjermet med bom. Jeg fikk ikke noe varsel. Sjåføren ringte meg fra bommen. Det var bare flaks at jeg tok telefonen. Sjåføren var dog svært hyggelig og vi kommuniserte med jelp av kona .. som tolk. Han visste ikke noe om noe forvarsel ...

Antwoord van Stigefabrikken.no
Kjempe fornøyd med kundeservice og kvaliteten av produkter!

Antwoord van Stigefabrikken.no
Stigen er helt ok. Den er desverre ikke særlig holdbar i vårt klima, men det er ingen andre heller. Saltholdig luft forårsaker rust. Men den er lett å montere og grei å gå i.

Antwoord van Stigefabrikken.no
Rask levering og god beskrivelse på hva som måtte gjøres ved event.feil med forsendelsen. Noe det ikke var!!!

Antwoord van Stigefabrikken.no
Syns dere tar en litt vel høy fraktkostnad, men dere tar det jo igjen på lav pris..

Antwoord van Stigefabrikken.no
Liker ikke at telefon linja er stengt midt på dagen

Antwoord van Stigefabrikken.no
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.