Stigefabrikken.no Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service over telefonen og rask levering av produktet av Stigefrabrikken. Selve badetrapp er vi litt skuffet over; • manglet 2 plugger til toppen av trappen. Det ble en produksjonsfeil og pluggen... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God hjelp, bra rettledning! Har dessverre ikke fått prøvd stigen enda! Har kjørt stigen på hytta- ligger nå i en bod. Skal gjøre den klar til sommerferien. Er spent på om taksteinene tåler meg på t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og produktet svarte til forventningene. Badestigen virker veldig godt konstruert og ikke minst ser den ut til å kunne leve i mange år ved å kunne løftes ut av sjøen og ligge plant med de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fine og solide materialer, rask levering. Et lite tips kan v øl re å få inn noen setninger i bruksanvisningen om hva som er lurt å gjøre og ikke gjøre når trinnene skal monteres. Fin kvalitet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ladderleverancier
  2. ook in
  3. Bouwmateriaal groothandelaar
  4. Bouwmaterialen leverancier

Geschreven door het bedrijf

Siden oppstarten i 2012 har mer enn 75 000 kunder i inn- og utland handlet hos oss og antallet øker måned for måned. Blant våre kunder finner du alt fra gjør-det-selv folk til håndverkere, boligforeninger, dagligvarekjeder og større bedrifter innen bygg- og anlegg og industri. Foruten Stigefabrikken.no driver vi også Stigefabrikken.dk (DK) og Stegfabriken.se (SE).

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Uklar forventning angående levering, og alt for lang leveringstid med manglende info.

Jeg bestilte en loftluke som var merket med på lager ca 30 desember, det var også en estimert leveringstid, mener dette var noe slikt som 5-7 dager. Rett over nyttår mottas ordrebekreftelse, der bekreftes forsendelse til ca 27.januar, med ca 5 dagers leveringstid, jeg tenker dette får gå greit, men nå 11.02.2026 har jeg fremdeles ingen loftsluke!!! Levering og synliggjøring av faktisk lagerstatus må bedres mye, det er stor forskjell på "på lager" og "på lager til produsent" samt stor forskjell på "5-7 dager" og "40-60 dager" vet fremdeles ikke når pakken kan forventes... Ellers så er det gode priser og enkel betalingsløsning på deres sider samt et stort utvalg, det er sistnevnte som gjør at ikke dette blir 1 stjerne fremfor mitt valg av 3 stjerner. Jeg håper mitt tilfelle er et uheldige tilfelle, men det er tydelig at informasjonen også skulle vært oppdatert inne på nettsiden slik at forventningene blir ihht det som er mest trolig, å det er ikke 5-7 dager!!

11 februari 2026

Hei Ruben.
Tusen takk for tilbakemeldingen.

Jeg har kikket inn i denne saken.
Her kan jeg dessverre se at varen ble utsolgt kort tid før bestilling hos vår leverandør som sender direkte fra deres lager i Danmark. Dette hadde vi ikke blitt varslet om i god tid, derfor var ikke dette oppdatert på nettsiden, så her ble det en uheldig situasjon.

Jeg ser også at varen står ute til levering i dag 12.02, i følge DHL sporingen.
Jeg er på saken her, og følger opp fraktselskapet.

Vi har hatt generelle problemer med DHL de siste dagene, som også kan ha en innvirkning på saken.

Beklager situasjonen, du hører videre fra meg på mail!

Ha en god uke videre!

Leveranse tok 5 dager

Leveranse tok 5 dager, jeg er fornøyd. Sjåføren som kom med pakka var hyggelig.

2 februari 2026

Hei Milosz,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering! 😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveransen – og spesielt hyggelig at sjåføren bidro til en god opplevelse.

Håper vi får hjelpe deg igjen ved en senere anledning!!😀

Ha en fin onsdag! 😀

Alt var veldig bra.

23 januari 2026

Hei Kurt,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!😀

Hanne / Stigefabrikken.no

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Eneste som trakk ned var å bruke en…

Eneste som trakk ned var å bruke en transportør som må sende melding kl 3 på natta ca for å få bekreftelse på leveringen

19 januari 2026

Hei Kai,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og 4 stjerner!

Vi er helt enige i at leveringsvarsler kl. 03 på natten ikke er ideelt, og vi skjønner godt at dette trekker ned opplevelsen. Dette er noe vi tar videre med transportøren vår, slik at vi kan bli bedre her også.

Takk for at du sier ifra – det hjelper oss å bli bedre.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det tok veldig lang tid før…

Det tok veldig lang tid før forsendelsen kom frem

Hei Lillian,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med leveringstiden.

På nettsiden vår står det at leveringstiden for krokene du bestilte er 5-10 hverdager og leveransen tok 10 hverdager. Vi er en ren nettbutikk og alle varene i vårt sortiment blir sendt direkte fra de ulike leverandørene. Fordi leverandøren leverte innen den forventede leveringstiden, kan jeg dessverre ikke ta dette videre.

Jeg ønsker deg en fin dag og en god helg! 😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og hjelp med bestilling.

Rask levering og hjelp med bestilling.

14 januari 2026

Hei Wiggo,

Tusen takk for tilbakemeldingen!😀

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og kundeservicen. God service er viktig for oss, vi hjelper gjerne. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask oppfølging når vare er utsolgt

Rask oppfølging når vare er utsolgt, og rask levering.

19 januari 2026

Hei Vebjørn,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen du tok deg tid til å skrive, det setter vi pris på!😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd!
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Gode produkter

Gode produkter, godt priset og av grei kvalitet. Minus for relativt høye transportkostnader.

Hei Tore,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😀
Fint å høre at du er fornøyd med produkt og pris!

Vi er en ren nettbutikk hvor alle varer sendes direkte fra våre forskjellige lager og leverandører, derfor er vi nødt til å følge deres fraktrutiner. Vi jobber stadig med å finne bedre løsninger på dette.

Rask lev

Rask lev, fint produkt. ( dyr frakt😬)

Hei Per,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😀
Så fint å høre at du er fornøyd!

Vi er en nettbutikk hvor alle varer sendes direkte fra våre forskjellige lager og leverandører, derfor er vi nødt til å følge deres fraktrutiner.
Vi jobber stadig med å finne bedre løsninger.

Rask og god levering :-)

25 februari 2025

Hei Olav,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😀

Ha en fin fredag! 😀

God kvalitet og utførelse

Fintrapp til hems passer for oss.

Hei Jan,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Så godt å høre at du er fornøyd med hemstrappen. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og god kvalitet på…

Rask levering og god kvalitet på hemsetrappen.

27 november 2025

Hei Widar.
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er godt å høre at både kvaliteten og leveransen var god :D

Du er velkommen tilbake om det skal være noe.
Så får du ha en god jul når den kommer!

God kundeservice

God kundeservice, det manglet en del i pakken, men dette ble oversendt og kom i løpet av noen dager.

2 december 2025

Hei Julie,

Tusen takk for tilbakemeldingen!😀

Jeg beklager at det manglet deler i pakken, men er glade for at dette ble løst raskt. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen. God service er viktig for oss, vi hjelper gjerne. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

På Nett var NOK 1400,- oppgitt som…

På Nett var NOK 1400,- oppgitt som frakt. Ved kjøp måtte jeg godta NOK 1750,-. Dette ble løst ved en kredit på NOK 350,-. Dette funket, men det er bekymringsfullt at det er avvik, da det ikke er alle kunder som ville oppdaget avviket .. og betalt for mye.
Jeg ble også lovet forhåndsvarsel ved utleveranse. Spesielt viktig da jeg bor i et område som er skjermet med bom. Jeg fikk ikke noe varsel. Sjåføren ringte meg fra bommen. Det var bare flaks at jeg tok telefonen. Sjåføren var dog svært hyggelig og vi kommuniserte med jelp av kona .. som tolk. Han visste ikke noe om noe forvarsel ...

30 november 2025

Antwoord van Stigefabrikken.no

Hei Thor, og takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. 😊

Du har helt rett i at det ikke skal være avvik mellom oppgitt og faktisk fraktpris. Dette skyldes en teknisk feil i nettbutikken som nå er rettet.

Når det gjelder forhåndsvarsel ved utlevering, tar vi dette videre med transportøren. Vi beklager at du ikke mottok varsling som avtalt, spesielt med tanke på adkomst med bom. At sjåføren likevel tok kontakt og at leveransen løste seg, endrer ikke på at dette ikke var slik det skulle fungere. Vi tar dette videre med transportøren for å sikre bedre rutiner fremover.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som dette, da de hjelper oss å bli bedre. Ha en fin mandag og en fredelig førjulstid! 😊🎄

Grei og oversiktlig

Grei og oversiktlig
Enkelt å bestille

Hei Ernst,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!😀

Så fint å høre at du er fornøyd og at det var lett å bestille i nettbutikken vår. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Ha en fin fredag! 😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjempe fornøyd med kundeservice og…

Kjempe fornøyd med kundeservice og kvaliteten av produkter!

4 september 2025

Hei Oliver,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!😀

Så godt å høre at du er fornøyd med både kundeservice og kvaliteten på varene. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Ha en fin torsdag! 😀

Stigen er helt ok

Stigen er helt ok. Den er desverre ikke særlig holdbar i vårt klima, men det er ingen andre heller. Saltholdig luft forårsaker rust. Men den er lett å montere og grei å gå i.

24 november 2025

Hei Eivind,

Tusen takk for hyggelig omtale og for at du deler erfaringen din – det setter vi stor pris på. 😊

Vi er glade for å høre at stigen var enkel å montere og fungerer fint i bruk. Når det gjelder utfordringer med rust i kystnært og saltholdig miljø, har du helt rett i at dette kan påvirke levetiden til alle typer takstiger, uavhengig av produsent. Likevel er det nyttig for oss å få slike tilbakemeldinger, da det hjelper oss i vårt arbeid med å velge enda mer robuste løsninger.

Skulle du ha spørsmål om vedlikehold, eller om det er noe mer vi kan hjelpe med, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Takk igjen for at du valgte Stigefabrikken.no! 🙌

Raskt og effektivt

Rask levering og god beskrivelse på hva som måtte gjøres ved event.feil med forsendelsen. Noe det ikke var!!!

3 december 2025

Hei Erling.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Det er supert å høre at ordren gikk som den skulle og at det ikke ble noen feil.
Da håper jeg at produktene er som forventet.

Ta kontakt om det skal være noe som helst og ha en god uke videre!

Høy fraktkostnad

Syns dere tar en litt vel høy fraktkostnad, men dere tar det jo igjen på lav pris..

Heisann!
Takk for anmeldelsen.

Det var bra å høre at produktene tar det igjen på prisen :)
Vi er en nettbutikk hvor varer går direkte fra forskjellige lager og leverandører, derfor er vi nødt til å følge deres fraktrutiner.

Dette er noe vi alltid jobber med å få lønsinger på.
Vi håper å se deg igjen.

Ha en god uke videre!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Liker ikke at telefon linja er stengt…

Liker ikke at telefon linja er stengt midt på dagen

Hei Elias.
Takk for tilbakemeldingen.

Det var dumt du ikke fikk tak i oss.
Vår telefon er åpen bortsett fra lunsj.
Man-Tor: 08:00-12:00 / 12:30-16:00
Fredag: 08:00-12:00 / 12:30-14:00

Det kan se ut som du traff i lunsjen på fredag, du er velkommen til å skrive eller ringe, så skal jeg selvfølgelig få hjulpet.

Niklas / Stigefarikken.no

Dit is Trustpilot