Stigefabrikken.no Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service over telefonen og rask levering av produktet av Stigefrabrikken. Selve badetrapp er vi litt skuffet over; • manglet 2 plugger til toppen av trappen. Det ble en produksjonsfeil og pluggen... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God hjelp, bra rettledning! Har dessverre ikke fått prøvd stigen enda! Har kjørt stigen på hytta- ligger nå i en bod. Skal gjøre den klar til sommerferien. Er spent på om taksteinene tåler meg på t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og produktet svarte til forventningene. Badestigen virker veldig godt konstruert og ikke minst ser den ut til å kunne leve i mange år ved å kunne løftes ut av sjøen og ligge plant med de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fine og solide materialer, rask levering. Et lite tips kan v øl re å få inn noen setninger i bruksanvisningen om hva som er lurt å gjøre og ikke gjøre når trinnene skal monteres. Fin kvalitet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ladderleverancier
  2. ook in
  3. Bouwmateriaal groothandelaar
  4. Bouwmaterialen leverancier

Geschreven door het bedrijf

Siden oppstarten i 2012 har mer enn 75 000 kunder i inn- og utland handlet hos oss og antallet øker måned for måned. Blant våre kunder finner du alt fra gjør-det-selv folk til håndverkere, boligforeninger, dagligvarekjeder og større bedrifter innen bygg- og anlegg og industri. Foruten Stigefabrikken.no driver vi også Stigefabrikken.dk (DK) og Stegfabriken.se (SE).

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rask levering

12 december 2024

Hei Kenneth,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med leveransen og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Ha en fin dag!

Effektiv,rask levering

Effektiv,rask levering

10 december 2024

Hei Anne Birgit,

Ha en fin dag! 😀

Svært bra kundebehandling

Svært bra kundebehandling, gode tilbakemeldinger, rask levering.

6 december 2024

Hei Roald.

Tusen takk for den flotte anmeldelsen av Stigefabrikken ... den setter vi stor pris på.

Bestilte regulerbar gardintrapp.

Gardintrappa jeg kjøpte er solid og grei /trygg å bruke. Bestilling, kjøp og levering gikk helt fint.

29 november 2024

Hei Gudrun.

Tusen takk for anmeldelsen din. Så fint at du føler deg trygg når du bruker gardintrappen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, raskt svar på spørsmål på e-post, rask levering og riktig pris på produktet☺️

3 december 2024

Hei Halfdan.

Tusen takk for anmeldelsen av vår service. Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fullstendig ræva alt fra leverings tid…

Fullstendig ræva alt fra leverings tid til leveranse av hva man har bestilt. 6 uker tok å få levert ett 2 meter langt rekkverk og når varen kommer på døra så er bobleplast konvolutten revet opp og er da selvsagt tom. Så hva i helvete skal jeg med en trepinne på 2 meter. Helt på tryne hele stigefabrikken. Finn dere noe annet å gjøre.

6 december 2024
Review zonder uitnodiging

Hei Atle.

Først og fremst vil jeg beklage at leveringsopplevelsen din har vært langt fra optimal.

Det er naturligvis Stigefabrikken som har ansvaret for kjøpet ditt. Feilen ligger dessverre utenfor vår kontroll når distributøren sender pakken frem og tilbake mellom Tromsø og Oslo, og i tillegg ødelegger pakken.

Vi er i dialog med fabrikanten og håper å kunne sende de manglende delene i løpet av denne uken.

Jeg vil sørge for at du blir kompensert for den dårlige opplevelsen.

Det er god kvalitet på produktene

Det er god kvalitet på produktene
liker og løsningene på design

19 november 2024

Antwoord van Stigefabrikken.no

Tusen takk for anmeldelsen. Den setter vi stor pris på.

Praktisk og veldig pen

19 november 2024

Hei Elisabeth,

Tusen takk for stjernene og den hyggelige tilbakemeldingen! 😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med den kule, gule stigen din og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Ha en fin førjulstid!🎄

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Delivery takes two weeks

12 november 2024

Hi Aivaras,

Thank you for taking the time to provide us with your feedback. We understand your frustration regarding a delivery that did not meet your expectations, and we apologize for the experience not being as anticipated. We work closely with various carriers to ensure the best possible service, but unfortunately, challenges can sometimes arise along the way.

I am truly sorry that the delivery took longer than expected.

Best regards,
Martine / Stigefabrikken.no

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Selv om det ble noe forsinket…

Selv om det ble noe forsinket leveringsdato, er jei megwet fornødd med leveransen og kvaliteten på stigen

7 november 2024

Hei Edvard,

Tusen takk for stjernene! 😀
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med stigen, selv om leveransen dessverre tok lenger tid enn forventet.

Lang levering

Sto at det skulle at 7dager og få varen. Har enda ikke fått den

7 november 2024

Hei Henrik,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi forstår frustrasjonen din over en leveranse som ikke gikk som forventet, og beklager at opplevelsen ikke ble som forventet. Vi jobber tett med DHL og andre transportører for å sikre best mulig service, men dessverre kan det noen ganger oppstå utfordringer underveis.

Jeg har kontaktet DHL og bedt om en forklaring for hvorfor de bruker lenger tid enn forventet på leveransen til deg. Lofttrappen din står på terminal i Trondheim, så jeg tror ikke du må vente så veldig lenge. Takk for tålmodigheten så langt.

Vi ønsker alltid å hjelpe kundene våre så godt vi kan, så ta gjerne direkte kontakt med oss dersom lignende situasjoner skulle oppstå i fremtiden. Vi er her for å bistå og hjelpe! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig rask levering bra stige til…

Veldig rask levering bra stige til akseptabel pris

22 oktober 2024

Hei Alf,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med handleopplevelsen og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rask levert

Rask levert, til rett adresse og + for at de ringte før ankomst.

24 oktober 2024

Hei Jan,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med handleopplevelsen og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En kolli var ødelagt i transport, men heldigvis var alt med, selv om stripsene var ødelagt. Ellers veldig bra.

Bra alt, med unntak av ødelagt innpakning, og avrevet strips. Heldigvis var alle løse deler med.

17 oktober 2024

Hei Arne,

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😀
Det var uheldig at ett kolli var ødelagt i transport, men hell i uhell at alle delene fortsatt fulgte med. Vi er glade for å høre at du, bortsett fra nevnte over, er fornøyd.

Velkommen tilbake ved en senere anledning! 😀

Superduper;))

23 oktober 2024

Hei Mikkel,

Tusen takk for stjernene og den superdupre tilbakemeldingen! 😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anbefales!

Veldig fornøyd med handle opplevelsen. Alt fra varebeskrivelser, bestilling, betaling og levering gikk raskt og knirkefritt. Vi fikk svar på våre spørsmål og leveranse allerede påfølgende dag. Anbefales.

22 oktober 2024

Hei Tone,

Tusen takk for stjernene og den hyggelige tilbakemeldingen! 😀

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med hele handleopplevelsen og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Elendig service fra Ramberg transport

Elendig service fra Ramberg transport. Avtalen var levering fre 18/10 mellom 12 og 15. Vi ventet, men ingen kom.
Man 21/10 ventet vi hele dagen. Fant ut at de hadde prøvd å ringe, men jeg har ukjente tlf nr på lydløs. Fant det ut på ettermiddagen og ringte dem. Veldig lite service å få. Det virket som de mente at det var min feil. Tirs 22.10 ble sendingen levert, etter at sjåføren ikke greide å finne husnummeret, så da kjørte han bare forbi. Jeg måtte ut å vinke for å få han til å stoppe på returen. Han syns at husnummeret var for lite synlig ( noe det ikke er). I tillegg måtte vi ut og bære tingene fra bilen. De var ikke for tunge for oss, men tydeligvis for sjåføren. Vi har altså holdt oss hjemme i 3 dager for denne forsendelsen. Absolutt kritikkverdig. Foreslår at dere vurderer å skifte transportselskap.

10 oktober 2024

Hei Hanne,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi forstår frustrasjonen din over en leveranse som ikke gikk som forventet, og beklager at opplevelsen ikke ble som forventet. Vi jobber tett med Ramberg transport og andre transportører for å sikre best mulig service, men dessverre kan det noen ganger oppstå utfordringer underveis.

Vi ønsker alltid å hjelpe kundene våre så godt vi kan og oppfordrer deg til å ta kontakt med oss direkte dersom lignende situasjoner skulle oppstå i fremtiden. Vi er her for å bistå og hjelpe!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask responstid og hjelpsom…

Rask responstid og hjelpsom kundeservice.

15 oktober 2024

Hei Fabian,

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😀
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både responstid og kundeservice.

Rask og god service

Rask og god service, godt utvalg av gode produkt

3 oktober 2024

Hei Geir,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😀
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og produktene.

Hei Kurt,

Jeg beklager så mye at Dolle ikke har klart å levere hemsstigen til deg enda. Vi er i dialog med både Dolle og DHL for å finne ut hvorfor denne leveransen har tatt så lang tid. Jeg beklager virkelig alle ulempene denne forsinkelsen har gitt deg.

Du hører fra meg så snart jeg får en oppdatering fra DHL og Dolle.

Mvh Martine/ Stigefabrikken.no