Goed geholpen door StileFloors. Ze denken goed mee in de planning van het project, zijn hier erg flexibel in en kunnen op korte termijn al leveren. Minpunt was echter dat er erg makkelijk gedacht we... Toon meer
Vanaf het eerste contact met Stile Floors voelt het gelijk heel vertrouwd. Het fijne is dat ze bij je thuis komen voor een adviesgesprek en nemen ze gelijk stalen mee die je kan bekijken in je eige... Toon meer
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer, gelegd door Stile Floors! Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed meegedacht, afspraken werden nagekomen en de... Toon meer
We zijn van begin tot eind zeer tevreden over de service. Het advies aan huis maakte het kiezen van de juiste kleuren een stuk makkelijker. De communicatie was vriendelijk, snel en duidelijk, zowel vi... Toon meer
Een ruimte voorzien van een nieuwe, sfeervolle vloer is meestal een behoorlijke ingreep: niet wanneer je dit laat uitvoeren door het vakkundige team van Stile Floors. Wij verkopen geen onzin, daar houden we niet van. Bij Stile Floors weten welke kwaliteit we leveren en wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, of beter gezegd: we doen er alles aan om het jou makkelijk te maken.
Sisalstraat 81, 8281 JK, Genemuiden, Nederland
- 0382001511
- info@stilefloors.nl
- stilefloors.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Stile Floors is echt een goed bedrijf…
Stile Floors is echt een goed bedrijf omdat ze hun afspraken nakomen en ook vooral meedenken voor oplossingen. Ze hebben onze oude vloer verwijderd en de nieuwe gelegd. Wat een service!!! Keurig afgewerkt allemaal. Echt een aanrader.
Fantastisch
Fantastisch goede services van begin tot het einde. Altijd goed bereikbaar voor vragen. Er wordt hele goed meegedacht van de keuze van de vloer tot egaliseren, levering en leggen
Ik sluit mij aan bij de weinige andere…
Ik sluit mij aan bij de weinige andere slechte reviews op dit platform. Ik heb echt heeeel veeeeel spijt dat met hen ik zee ben gegaan. Ik wilde ontlast worden maar het tegenovergestelde werd de werkelijkheid. Het gaat alleen om zoveel mogelijk verkopen. Kwaliteit in het verder handelen is onbelangrijk. Eigenaren zijn dusdanig ongeschikt als ondernemer dat er alsmaar weer opnieuw miscommunicatie ontstond. Ze snappen gewoon niet waar ze mee bezig zijn en hoe een klant zich voelt. Of, Nog erger het gedrag is bewust.. ik weet het niet. Wel veel spijt dat ik met hen is zee ben gegaan. Toen in erachter kwam hoe de vork in de steel zat kom ik vanwege tijdsdruk niet neer terug. Veeel stress voor een matig resultaat. Massa is kassa. Achteraf kwam ik "mijn" pvc bij de lokale goed aangeschreven zaak ook tegen.. maar toen had ik al bij stile besteld.. ze zijn ook niks meer dan een doorgeefluik voor een fleet aan onderaannemers van wisselende kwaliteit. Kortom volledig waardeloos. Nooit meer. Teleurgesteld.
Erg prettige ervaring gehad
Erg prettige ervaring gehad! De afspraak kon snel ingepland worden, ze waren flexibel en dachten goed mee. Aanrader!
PVC vloer Stile Floors en onderaannemer Blueplint zijn top!!
Stile Floors heeft onze pvc-vloer vakkundig gelegd, inclusief egalisatie en perfecte afwerking. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, de communicatie prettig en afspraken worden stipt nagekomen. Zeer tevreden over zowel de werkzaamheden als de dienstverlening.
Een aparte vermelding voor onderaannemer Blueplint, die de plinten met zichtbare liefde voor het vak en oog voor detail heeft aangebracht. Ook Blueplint communiceert vooraf glashelder over de planning en volgt deze stipt op. Beide partijen zijn een aanrader.
Top service!
Super goede communicatie!
Stalen worden in super mooie verpakking geleverd!
Nazorg is heel fijn!
Wij zijn positief verrast door Stile…
Wij zijn positief verrast door Stile Floors !! Geweldige kennis, service, communicatie en het meedenken in de mogelijkheden vonden wij heel erg prettig ! Wij zijn meer dan tevreden.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Wij zijn ontzettend tevreden over Stilefloors! Vanaf het eerste adviesgesprek tot de oplevering was alles perfect geregeld. De communicatie was duidelijk en alle werkzaamheden – vloerverwarming, afsmeren, egaliseren en het verlijmen van de PVC-vloer – werden uitstekend op elkaar afgestemd. De vloer is prachtig afgewerkt met mooie plinten en alles werd netjes en schoon achtergelaten. Het vakmanschap en de service zijn top. Wij raden Stilefloors zeker aan als je zonder zorgen een nieuwe vloer wilt laten leggen!
Vloer ondanks zeer korte planning op…
Vloer ondanks zeer korte planning op tijd geleverd en gelegd.
Mooie prijs kwaliteit verhouding.
service
Goed contact gehad. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen over de stalen en werd vriendelijk geholpen. Tevreden over de service.
Goede ervaring!
Stile Floors is een heel fijne winkel met kundige en vriendelijke werknemers.
Een superresultaat thuis!
Zeer positieve ervaring met stilefloors. Werd goed meegedacht na de aanvraag van stalen over de ondergrond, maar ook over de plinten. De communicatie is vriendelijk en vooral helder over zowel telefoon en mail. En tenslotte ben ik ook zeer tevreden over het materiaal. Gemakkelijk om zelf te leggen en een superresultaat thuis!
Het zijn echt super mooie vloeren.
Heel aardig en beleefd!
Heel erg tevreden!
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer. Erg prettig dat ze bij je thuis komen met stalen van verschillende vloeren. Alles wordt goed uitgelegd, er is elke keer goed contact over hoe alles verloopt en wanneer er wat gebeurd. Vriendelijke medewerkers en de heren die de vloer komen leggen zijn ook vakmannen en gezellig!
Van advies tot plaatsing: alles perfect geregeld
Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe PVC vloer! De kwaliteit is echt top en de prijs was nergens beter te vinden. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. De manier van werken is ook echt uniek > ze komen bij je thuis zodat je gevoel krijgt bij de vloer in plaats van dat je met samples aan het slepen bent. Als je belt krijg je fijne mensen aan de lijn (lijkt tegenwoordig ook zeldzaam) die echt met je meedenken en goede service bieden.
De vloer is daarnaast prachtig gelegd door vakmensen die netjes werken en oog hebben voor detail. Ook bij kleine uitdagingen tijdens het proces kwamen ze direct met passende oplossingen. Dat gaf veel vertrouwen.
Kortom: uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en geweldige service. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Super mooie vloer gekregen
Super mooie vloer gekregen. Fijn overleg gehad wat het beste paste en welke kleur het mooiste erbij lag.
Joep de man die de vloer kwam plakken gaf nog een goeie tip. Ook dit werd snel omgezet en geregeld.
Ik beveel Stilefloors zeker aan.
Toen ik op zoek was naar een nieuwe vloer
Toen ik op zoek was naar een nieuwe vloer kwam ik stile Floors tegen. Meteen zag de site er overzichtelijk uit en was alles makkelijk te vinden! Ook heb ik contant gehad met een van de werknemers en hielpen ze me goed met alle vragen die ik had.
Top bedrijf!!
Heel blij dat ik gekozen heb voor Stile Floors. Vanaf het inmeten tot het plaatsen van de plinten is de communicatie TOP geweest.
Ik werd steeds keurig op de hoogte gehouden door Stile Floors over de tijdstippen dat ze er zouden zijn en alle afspraken zijn keurig nagekomen!
Ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Zelfs toen er een misverstand in de factuur bleek te zitten werd dit zonder problemen opgelost.
Kies je voor Stile Floors dan kies je voor kwaliteit en service!!!

Antwoord van Stile Floors
Heel tevreden over Stile Floors
Heel tevreden over Stile Floors! Het bestellen van staaltjes ging super eenvoudig en de website was erg gebruiksvriendelijk. Alles was snel geregeld en duidelijk aangegeven

Antwoord van Stile Floors