Goed geholpen door StileFloors. Ze denken goed mee in de planning van het project, zijn hier erg flexibel in en kunnen op korte termijn al leveren. Minpunt was echter dat er erg makkelijk gedacht we... Toon meer
Vanaf het eerste contact met Stile Floors voelt het gelijk heel vertrouwd. Het fijne is dat ze bij je thuis komen voor een adviesgesprek en nemen ze gelijk stalen mee die je kan bekijken in je eige... Toon meer
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer, gelegd door Stile Floors! Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed meegedacht, afspraken werden nagekomen en de... Toon meer
We zijn van begin tot eind zeer tevreden over de service. Het advies aan huis maakte het kiezen van de juiste kleuren een stuk makkelijker. De communicatie was vriendelijk, snel en duidelijk, zowel vi... Toon meer
Een ruimte voorzien van een nieuwe, sfeervolle vloer is meestal een behoorlijke ingreep: niet wanneer je dit laat uitvoeren door het vakkundige team van Stile Floors. Wij verkopen geen onzin, daar houden we niet van. Bij Stile Floors weten welke kwaliteit we leveren en wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, of beter gezegd: we doen er alles aan om het jou makkelijk te maken.
Sisalstraat 81, 8281 JK, Genemuiden, Nederland
- 0382001511
- info@stilefloors.nl
- stilefloors.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Stile floors aanrader!
Via, via kregen we al mee dat Stile Floors een goed bedrijf is en dat kunnen we beamen! Van het eerste adviesgesprek tot aan het eindresultaat. Goede communicatie en een prachtig mooie vloer! Wij genieten ervan! Aanrader!

Antwoord van Stile Floors
Alweer geslaagd voor een hele mooie vloer!
We zijn heel blij met onze nieuwe vloer van Stile Floors! Enige tijd terug hadden we de beneden verdieping al laten doen, waarbij we na de goede ervaring nu ook de bovenverdieping konden vernieuwen. Door de goede communicatie, super snelle levering&installatie, echte vakmensen en een betaalbare prijs is het alweer super mooi geworden. Dankjulliewel!

Antwoord van Stile Floors
Wij hebben onze vloer met grote…
Wij hebben onze vloer met grote tevredenheid bij Stile Floors gekocht. De adviseur kwam bij ons thuis met allerlei staaltjes en gaf ons goed advies. Op basis daarvan hebben we gekozen voor de Vivian warm eiken visgraat vloer. De vloer is erg vakkundig erin gelegd, een groot pluspunt vonden wij dat ook de binnenhoeken van de plinten in verstek werden geplaatst, dat zie je zeker niet overal. De vloer ligt er nu ongeveer 1 jaar erin en we zijn nog steeds onwijs blij. Wij kunnen Stile Floors dan ook zeker aanbevelen qua service, vakmanschap en kwaliteit.

Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf. Onze vloer een jaar of 5 geleden met tevredenheid laten leggen. En recent door onze fijne ervaringen en het opgeleverde vakwerk ook bij mijn moeder een vloer laten leggen. Knelpunten worden opgelost en de klantbenadering is zeer vriendelijk!!!

Antwoord van Stile Floors
Als ik 10 sterren had kunnen geven had…
Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik het gedaan, TOPzaak!
Zo mega blij met onze vloer én de service van Stilefloors! Super fijn dat ze aan huis komen om de vloer uit te kunnen kiezen met het juiste licht. Er werd goed meegedacht en niks was te gek om toch nog een ander staaltje erbij te leggen om echt de juiste keuze te kunnen maken.
Wij hebben zelf iemand die de vloer voor ons kon leggen en ook dat was geen probleem. Nu er na het leggen nog wat pakken over zijn wordt er ook weer super goed meegedacht hoe we die kunnen retouren, aangezien de winkel van Stilefloors nogal een stukje rijden is voor ons. Kortom, mega goede ervaring en ik zou 100% zeker weer voor Stilefloors kiezen als ik een nieuwe vloer zoek.

Antwoord van Stile Floors
Ontzettend blij met de service en de…
Ontzettend blij met de service en de mooie vloer van Stile Floors. Binnen een dag na mijn aanvraag via de website werd ik gebeld door de binnendienst van Syile Floors en al snel hadden we een afspraak met Niels. Hij wss kundig en heeft ons goed geholpen met het maken van de keize voor de vloer die bij onze smaak past. We hebben gekozen voor de Vivian Greige PVC-vloer. Alles rondom de planning en de voorbereiding van het leggen van de vloer werd tot in de puntjes goed verzorgd. Dit hebben we als erg prettig ervaren. Op het laatste moment moest het e.e.a. nog gewijzigd worden in de planning, omdat we zelf niet alle lijm van onze oude vloer eruit kregen en dit gevolgen had coor het egaliseren. Ook daar dacht Stile Floors erg fijn in mee en is alles goedgekomen. Kortom een hele fijne ervaring en ik zou Stile Floors zeker aanbevelen!

Aanrader!
Ja, ja en nog eens ja! Advies vooraf, staaltjes snel geleverd en alles wordt super goed gecommuniceerd! Wij zijn super blij met het resultaat en de kwaliteit. Absoluut een aanrader.

Stalen voor mijn opleiding
Goed contact! Ontzettend mooie stalen binnen gekregen. Had ze nodig voor school en ben erg enthousiast, hele goeie kwaliteit!

Top zaak!!
Duidelijk communicatie, fijne klantenservice die met je mee denkt, snelle levering met een super eindresultaat!

Stile floors
Via social media ben ik bij stile floors terechtgekomen en ik ben erg tevreden over het contact. Snelle reacties, vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Ze denken goed mee en geven eerlijk advies!

Antwoord van Stile Floors
De adviseur komt bij je thuis met de…
De adviseur komt bij je thuis met de stalen en dat is een hele fijne service. Het licht in huis is anders dan in een winkel en kun je een goede keuze maken. De communicatie met planning en de stoffeerder was 👌🏻. We hadden 3 weken na het leggen al een ongeluk, en dat is weer snel en professioneel opgelost. Mooi bedrijf om zaken mee te doen.

Fijne communicatie
Fijne communicatie, heel vriendelijk en behulpzaam

Stilefloors, Top!!!
Het voortraject van de aankoop was prettig en duidelijk. Vloer is vakkundig gelegd door Stilefloors. Nette vaklui en alles volgens afspraak. Top!

Goede ervaring met Stile Floors
Ik heb een aankoop gedaan bij Stile Floors en ik ben ontzettend tevreden! Ik ben eerst begonnen met het opvragen van kleurstalen om een goede keuze te kunnen maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Visgraat Core beige eiken PVC XL en daar ben ik super blij mee. De vloer ziet er prachtig uit en heeft een mooie, warme uitstraling. Het PVC heeft een mooie kwaliteit en alles is netjes en vakkundig gelegd. De service was top en het eindresultaat is precies wat ik hoopte, zelfs nog mooier! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie betaalbare PVC vloer met goede service.

Antwoord van Stile Floors
Top service kan niet anders zeggen…
Top service kan niet anders zeggen prachtige vloer

Fijn contact en erg mooie stalen
Fijn contact en erg mooie stalen

Stile floors
Ik heb stalen besteld bij Stile Floors en ben erg tevreden. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De stalen geven een realistisch beeld van de kleur en structuur, wat het kiezen een stuk makkelijker maakt.
Fijn dat je thuis rustig kunt vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Het assortiment is ruim en de kwaliteit komt goed over. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe vloer!