Stile Floors Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Goed geholpen door StileFloors. Ze denken goed mee in de planning van het project, zijn hier erg flexibel in en kunnen op korte termijn al leveren. Minpunt was echter dat er erg makkelijk gedacht we... Toon meer

Vanaf het eerste contact met Stile Floors voelt het gelijk heel vertrouwd. Het fijne is dat ze bij je thuis komen voor een adviesgesprek en nemen ze gelijk stalen mee die je kan bekijken in je eige... Toon meer

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer, gelegd door Stile Floors! Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed meegedacht, afspraken werden nagekomen en de... Toon meer

We zijn van begin tot eind zeer tevreden over de service. Het advies aan huis maakte het kiezen van de juiste kleuren een stuk makkelijker. De communicatie was vriendelijk, snel en duidelijk, zowel vi... Toon meer

1. Vloerenwinkel
  2. Tapijtlegger
  3. Vloerenlegger
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Tapijtenwinkel

Een ruimte voorzien van een nieuwe, sfeervolle vloer is meestal een behoorlijke ingreep: niet wanneer je dit laat uitvoeren door het vakkundige team van Stile Floors. Wij verkopen geen onzin, daar houden we niet van. Bij Stile Floors weten welke kwaliteit we leveren en wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, of beter gezegd: we doen er alles aan om het jou makkelijk te maken.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

212 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Stile floors aanrader!

Via, via kregen we al mee dat Stile Floors een goed bedrijf is en dat kunnen we beamen! Van het eerste adviesgesprek tot aan het eindresultaat. Goede communicatie en een prachtig mooie vloer! Wij genieten ervan! Aanrader!

8 mei 2026

Beste James,

Wat leuk dat jullie via via bij ons terecht zijn gekomen 😊 En nog mooier om te horen dat jullie ervaring dit helemaal heeft bevestigd! Super fijn dat alles van het eerste adviesgesprek tot het eindresultaat goed is bevallen en dat jullie zo genieten van jullie nieuwe vloer.

Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Roos | Team Stile Floors

Alweer geslaagd voor een hele mooie vloer!

We zijn heel blij met onze nieuwe vloer van Stile Floors! Enige tijd terug hadden we de beneden verdieping al laten doen, waarbij we na de goede ervaring nu ook de bovenverdieping konden vernieuwen. Door de goede communicatie, super snelle levering&installatie, echte vakmensen en een betaalbare prijs is het alweer super mooi geworden. Dankjulliewel!

2 maart 2026

Hey L,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie opnieuw voor Stile Floors hebben gekozen 😊 Dat is echt een groot compliment voor ons! Super fijn dat ook de bovenverdieping weer helemaal naar wens is geworden en dat jullie zo tevreden zijn over de communicatie, snelle service en het vakwerk van onze collega’s.

Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met jullie prachtige vloeren!

Roos | Team Stile Floors

Wij hebben onze vloer met grote…

Wij hebben onze vloer met grote tevredenheid bij Stile Floors gekocht. De adviseur kwam bij ons thuis met allerlei staaltjes en gaf ons goed advies. Op basis daarvan hebben we gekozen voor de Vivian warm eiken visgraat vloer. De vloer is erg vakkundig erin gelegd, een groot pluspunt vonden wij dat ook de binnenhoeken van de plinten in verstek werden geplaatst, dat zie je zeker niet overal. De vloer ligt er nu ongeveer 1 jaar erin en we zijn nog steeds onwijs blij. Wij kunnen Stile Floors dan ook zeker aanbevelen qua service, vakmanschap en kwaliteit.

30 april 2026

Hoi JZ,

Wat een prachtige review, bedankt dat je dit met ons deelt! 😊 Super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het advies aan huis, de service én natuurlijk de Vivian Warm Eiken visgraatvloer.

Ook mooi dat de afwerking zo positief is opgevallen! We vinden juist die details, zoals de plinten netjes in verstek plaatsen, ontzettend belangrijk voor het totaalplaatje. Geweldig om te lezen dat jullie na een jaar nog steeds zo blij zijn met de vloer 😊

Bedankt voor jullie vertrouwen en aanbeveling!

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf. Onze vloer een jaar of 5 geleden met tevredenheid laten leggen. En recent door onze fijne ervaringen en het opgeleverde vakwerk ook bij mijn moeder een vloer laten leggen. Knelpunten worden opgelost en de klantbenadering is zeer vriendelijk!!!

28 april 2026

Beste Eddy,

Wat ontzettend mooi om te lezen dat jullie na 5 jaar nog steeds zo tevreden zijn én opnieuw voor Stile Floors hebben gekozen voor de vloer van je moeder 😊 Dat waarderen we enorm!

Fijn dat jullie onze klantbenadering en het vakwerk als prettig hebben ervaren. Ook wanneer er knelpunten zijn, vinden we het belangrijk om samen naar een goede oplossing te kijken.

Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met beide vloeren!

Roos | Team Stile Floors

Als ik 10 sterren had kunnen geven had…

Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik het gedaan, TOPzaak!

Zo mega blij met onze vloer én de service van Stilefloors! Super fijn dat ze aan huis komen om de vloer uit te kunnen kiezen met het juiste licht. Er werd goed meegedacht en niks was te gek om toch nog een ander staaltje erbij te leggen om echt de juiste keuze te kunnen maken.

Wij hebben zelf iemand die de vloer voor ons kon leggen en ook dat was geen probleem. Nu er na het leggen nog wat pakken over zijn wordt er ook weer super goed meegedacht hoe we die kunnen retouren, aangezien de winkel van Stilefloors nogal een stukje rijden is voor ons. Kortom, mega goede ervaring en ik zou 100% zeker weer voor Stilefloors kiezen als ik een nieuwe vloer zoek.

29 april 2026

Hey Astrid,

Wauw, wat een geweldige review 😍 Daar worden we echt ontzettend blij van, bedankt! Super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de vloer als onze service. Juist daarom vinden we het belangrijk om aan huis langs te komen, zodat je de vloer goed kunt bekijken in het juiste licht en echt een keuze kunt maken waar je helemaal achter staat 😊

Ook mooi dat alles rondom het retourneren van de overgebleven pakken prettig is verlopen. We denken graag mee om het zo makkelijk mogelijk te maken!

Heel veel plezier gewenst met jullie prachtige vloer en wie weet tot in de toekomst 😉

Roos | Team Stile Floors

Ontzettend blij met de service en de…

Ontzettend blij met de service en de mooie vloer van Stile Floors. Binnen een dag na mijn aanvraag via de website werd ik gebeld door de binnendienst van Syile Floors en al snel hadden we een afspraak met Niels. Hij wss kundig en heeft ons goed geholpen met het maken van de keize voor de vloer die bij onze smaak past. We hebben gekozen voor de Vivian Greige PVC-vloer. Alles rondom de planning en de voorbereiding van het leggen van de vloer werd tot in de puntjes goed verzorgd. Dit hebben we als erg prettig ervaren. Op het laatste moment moest het e.e.a. nog gewijzigd worden in de planning, omdat we zelf niet alle lijm van onze oude vloer eruit kregen en dit gevolgen had coor het egaliseren. Ook daar dacht Stile Floors erg fijn in mee en is alles goedgekomen. Kortom een hele fijne ervaring en ik zou Stile Floors zeker aanbevelen!

2 maart 2026

Beste Lou,

Wat ontzettend leuk om jouw uitgebreide review te lezen, bedankt daarvoor! 😊 Super fijn dat je het hele traject als prettig hebt ervaren, van het eerste contact met onze binnendienst tot het advies van Niels en natuurlijk het uiteindelijke resultaat van jullie Vivian Greige PVC-vloer.

We vinden het belangrijk om goed mee te denken, ook wanneer er onverwachts iets verandert in de planning. Daarom is het extra mooi om te horen dat jullie dit als prettig hebben ervaren en dat alles uiteindelijk goed is gekomen.

Heel veel woonplezier gewenst met jullie prachtige nieuwe vloer en bedankt voor de aanbeveling!

Aanrader!

Ja, ja en nog eens ja! Advies vooraf, staaltjes snel geleverd en alles wordt super goed gecommuniceerd! Wij zijn super blij met het resultaat en de kwaliteit. Absoluut een aanrader.

21 april 2026

Hey Joyce,

Ja, dit vinden we echt geweldig om te lezen 😄 Bedankt voor je enthousiaste woorden! Super fijn dat alles van het advies en de staaltjes tot de communicatie zo goed is bevallen. En natuurlijk helemaal mooi om te horen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat en de kwaliteit!

Heel veel plezier met jullie vloer 😊

hele fijne service

hele fijne service! goed geholpen

21 april 2026

Hoi Esmay,

Wat super om te lezen, bedankt voor je leuke review! 😊 Fijn dat je onze service als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Stalen voor mijn opleiding

Goed contact! Ontzettend mooie stalen binnen gekregen. Had ze nodig voor school en ben erg enthousiast, hele goeie kwaliteit!

Hey Eli,

Dank je wel voor je leuke review! 😊 Super om te horen dat de stalen goed van pas komen voor je opleiding en dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit.

Fijn dat het contact ook goed is bevallen! Veel succes met je studie.

Top zaak!!

Duidelijk communicatie, fijne klantenservice die met je mee denkt, snelle levering met een super eindresultaat!

11 februari 2026

Beste Ricardo,

Dank je wel voor je enthousiaste review! 😊 Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat je onze klantenservice als meedenkend hebt ervaren.

Super dat alles snel geleverd is en dat je zo blij bent met het eindresultaat!

Stile floors

Via social media ben ik bij stile floors terechtgekomen en ik ben erg tevreden over het contact. Snelle reacties, vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Ze denken goed mee en geven eerlijk advies!

Hey Josephine,

Dank je wel voor je mooie review! 😊 Wat leuk dat je ons via social media hebt gevonden en dat het contact zo goed is bevallen.

Fijn om te horen dat je onze snelle reacties, het meedenken en het eerlijke advies zo hebt ervaren, daar doen we het voor!

Roos | Team Stile Floors

De adviseur komt bij je thuis met de…

De adviseur komt bij je thuis met de stalen en dat is een hele fijne service. Het licht in huis is anders dan in een winkel en kun je een goede keuze maken. De communicatie met planning en de stoffeerder was 👌🏻. We hadden 3 weken na het leggen al een ongeluk, en dat is weer snel en professioneel opgelost. Mooi bedrijf om zaken mee te doen.

5 februari 2026

Beste Erik,

Wat een fijne review, dank je wel! 😊 Heel mooi om te horen dat het advies aan huis zo goed heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze, dat maakt echt het verschil.

Fijn ook dat de communicatie met de planning en de stoffeerder goed is verlopen en dat het ongelukje daarna snel en professioneel is opgelost. Daar staan we voor!

Fijn contact en meedenkend

Hey Imme,

Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren en dat we goed met je hebben kunnen meedenken.

Fijne communicatie

Fijne communicatie, heel vriendelijk en behulpzaam

31 maart 2026

Beste Jasmijn,

Dank je wel voor je fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat je ons als snel, vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren, daar doen we het voor!

Stilefloors, Top!!!

Het voortraject van de aankoop was prettig en duidelijk. Vloer is vakkundig gelegd door Stilefloors. Nette vaklui en alles volgens afspraak. Top!

20 februari 2026

Beste Ron,

Dank je wel voor je enthousiaste review! 😊 Fijn om te horen dat het voortraject duidelijk en prettig verliep en dat alles volgens afspraak is uitgevoerd.

Mooi dat je tevreden bent over het werk van onze vakmensen, daar doen we het voor!

Goede ervaring met Stile Floors

Ik heb een aankoop gedaan bij Stile Floors en ik ben ontzettend tevreden! Ik ben eerst begonnen met het opvragen van kleurstalen om een goede keuze te kunnen maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Visgraat Core beige eiken PVC XL en daar ben ik super blij mee. De vloer ziet er prachtig uit en heeft een mooie, warme uitstraling. Het PVC heeft een mooie kwaliteit en alles is netjes en vakkundig gelegd. De service was top en het eindresultaat is precies wat ik hoopte, zelfs nog mooier! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie betaalbare PVC vloer met goede service.

27 maart 2026

Beste Aurora,

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 Super om te lezen hoe je van de stalen tot aan het eindresultaat zo’n fijne ervaring hebt gehad. En wat een mooie keuze, die visgraat vloer in beige eiken – geeft echt een warme uitstraling!

Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, het leggen en onze service. Dat het zelfs nóg mooier is geworden dan je had gehoopt, daar worden we echt blij van!

Roos | Team Stile Floors

Top service kan niet anders zeggen…

Top service kan niet anders zeggen prachtige vloer

Hey Malou,

Dank je wel voor je mooie woorden! 😊 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de service en je vloer, daar worden we blij van!

Fijn contact en erg mooie stalen

Fijn contact en erg mooie stalen

Beste Newen,

Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat de stalen in de smaak vallen.

Stile floors

Ik heb stalen besteld bij Stile Floors en ben erg tevreden. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De stalen geven een realistisch beeld van de kleur en structuur, wat het kiezen een stuk makkelijker maakt.

Fijn dat je thuis rustig kunt vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Het assortiment is ruim en de kwaliteit komt goed over. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe vloer!

Hey Cas,

Dank je wel voor je uitgebreide en fijne review! 😊 Super om te horen dat de stalen een goed en realistisch beeld geven en dat het kiezen daardoor een stuk makkelijker wordt.

Fijn ook dat je de levering en het thuis vergelijken als prettig hebt ervaren, daar is het precies voor bedoeld! Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm.