Goed geholpen door StileFloors. Ze denken goed mee in de planning van het project, zijn hier erg flexibel in en kunnen op korte termijn al leveren. Minpunt was echter dat er erg makkelijk gedacht we... Toon meer
Vanaf het eerste contact met Stile Floors voelt het gelijk heel vertrouwd. Het fijne is dat ze bij je thuis komen voor een adviesgesprek en nemen ze gelijk stalen mee die je kan bekijken in je eige... Toon meer
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer, gelegd door Stile Floors! Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed meegedacht, afspraken werden nagekomen en de... Toon meer
We zijn van begin tot eind zeer tevreden over de service. Het advies aan huis maakte het kiezen van de juiste kleuren een stuk makkelijker. De communicatie was vriendelijk, snel en duidelijk, zowel vi... Toon meer
Een ruimte voorzien van een nieuwe, sfeervolle vloer is meestal een behoorlijke ingreep: niet wanneer je dit laat uitvoeren door het vakkundige team van Stile Floors. Wij verkopen geen onzin, daar houden we niet van. Bij Stile Floors weten welke kwaliteit we leveren en wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, of beter gezegd: we doen er alles aan om het jou makkelijk te maken.
Sisalstraat 81, 8281 JK, Genemuiden, Nederland
- 0382001511
- info@stilefloors.nl
- stilefloors.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede ervaring gehad en alles netjes…
Goede ervaring gehad en alles netjes afgehandeld

Een pvc-vloer in stijl
In het kader van een renovatie had ik besloten om een mooie pvc-vloer te laten leggen. Ik heb hiervoor Stile Floors benaderd. De communicatie is goed en je wordt via e-mail goed op de hoogte gehouden van de diverse stappen in het aankoopproces. Je hoeft bij Stile Floors niet aan te betalen en ze zijn CBW-erkend. Het eindresultaat was erg goed. De PVC-vloer lag er strak in en ik ben er ontzettend blij mee. Zoek je dus een bedrijf dat de vloer aanveegt met de concurrentie als het om het leggen van vloeren gaat, dan kun je met een gerust hart Stile Floors bellen.

Super
Vanaf het eerste moment is er een veelvoud aan contact. Fijne wijze van communiceren. Afspraken nakomen en nooit geen twijfel wanneer iets gepland staat. Nee alles is tot in de puntjes verzorgd.
Via E-mail, telefoon en whatsapp.
Daarnaast ook nog vakmensen over de vloer gehad die bij mij aan de slag zijn gegaan.
Kortom echt super tevreden

Zeer betrouwbare partij
Zeer betrouwbare partij, heel blij met het eindresultaat

Antwoord van Stile Floors
Gewoon een fantastisch bedrijf met…
Gewoon een fantastisch bedrijf met prachtige PVC vloeren. Men komt gerust een 2e keer langs omdat ik qua kleur het zeker wilde weten. Weer wordt alles neergelegd. Toegelicht etc. Niks is ze teveel. Ik ben meer dan blij met mn nieuwe vloer. HELEMAAL TOP

Antwoord van Stile Floors
Prachtige vloer, top service en vakwerk
Super blij met mijn nieuwe PVC vloer! Het resultaat is echt prachtig geworden en het ligt er strak en netjes in. Er is heel zorgvuldig gewerkt en alles is netjes achtergelaten. De communicatie verliep ook prettig en duidelijk. Er was een klein probleem met mijn keukenplint, maar dat is perfect opgelost door Thijs Jan. Zeer tevreden ook over de service. Echt vakwerk, ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Website, stalen & bezorging
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Stalen aanvragen ging snel en eenvoudig. Bezorging is snel en vloeren leggen ging eenvoudig.

Antwoord van Stile Floors
Hele fijne ervaring, aanrader!
Wij hebben een hele fijne ervaring met Stile Floors. Van het adviesgesprek op locatie, het contact tussendoor, de flexibiliteit bij het inplannen en het uiteindelijke resultaat van de vloer. Enorm tevreden, aanrader dus!

Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf! Hele fijne intake gehad en hadden keuze uit de prachtigste pvc vloeren. Vervolgens kwamen Jeffrey en Jeremy de vloer leggen, wat een toppers en harde werkers én perfectionistisch! We zijn heel blij met het resultaat en krijgen alleen maar complimenten over de vloer, het is niet van echt eiken vloeren te onderscheiden. Super veel dank, wij gaan genieten!

Perfecte vloer
5 sterren omdat er een prachtige vloer is geleverd. Alles volgens afspraak, super nette werklui, perfecte afwerking.
Uiteindelijk ook netjes het geld van het overschot aan vloerdelen teruggestort gekregen. Daar was de communicatie intern niet helemaal top.

Antwoord van Stile Floors
Blij met de vloer en plinten
Erg blij met de vloer en plinten die door Stilefloors zijn gelegd. Ze denken met je mee en zijn flexibel in planning. Ik raad het aan iedereen aan!

Antwoord van Stile Floors
Het hele proces van het begin tot het…
Het hele proces van het begin tot het einde is soepel en goed verlopen. Goede uitleg bij de keuze van de vloer. Vakkundig( Stephan) gelegd. De plinten zijn ook goed en snel geplaatst.
Wij zullen stile floors aanbevelen bij iedereen die overweegt om een pvc vloer aan te schaffen.

Antwoord van Stile Floors
Heel mooi en goede service
Hele mooie vloer, goede prijs kwaliteit verhouding, fijne service incl advies plinten ivm kabels en aan huis uitkiezen van de vloer. Gewoon top!!!

Antwoord van Stile Floors
Mooie vloer en fijne communicatie
Super fijn geholpen bij een gesprek aan huis en alle communicatie was ook heel fijn!

Recensie Stile Floors
Wij hebben onlangs een huis gekocht in Pijnacker en hebben via Stile Floors alle vloeren laten leggen. Beneden hebben wij gekozen voor Julia – Naturel eiken XL | visgraat en boven voor Julia – Naturel eiken | rechte plank. Daarnaast zijn ook alle plinten geplaatst, zowel 9 cm als 12 cm hoog. Het eindresultaat is strak, mooi afgewerkt en volledig naar wens.
Tijdens het project kregen we te maken met een technisch probleem: door oude tapijtlijm wilde de egaline niet goed uitharden en werd deze broos. Hierdoor liep de geplande doorlooptijd op van ongeveer één week naar uiteindelijk drie weken. Dit was uiteraard vervelend, maar Stile Floors heeft ons gedurende dit hele traject netjes te woord gestaan. Ze dachten actief mee over het probleem, communiceerden duidelijk en stonden altijd voor ons klaar.
Ook is via Stile Floors de vloerverwarming geplaatst door Floor Heating, een vaste samenwerkingspartner. Hierbij liepen we tegen een praktisch probleem aan: de verwarmingsbuizen waren niet beschikbaar op de plek waar wij de vloerverwarmingsverdeler hadden laten plaatsen. Hierdoor kon de vloerverwarming niet direct worden aangesloten. Dit werd ook niet alsnog uitgevoerd, waardoor wij een loodgieter moesten inschakelen. Door de grote drukte in onze regio konden de beschikbare loodgieters pas over een jaar komen, waardoor wij uiteindelijk zelf de cv‑leidingen hebben aangelegd.
Ondanks deze uitdagingen kijken wij zeer positief terug op het gehele traject. Vooral de betrokkenheid, het meedenken en de goede communicatie van Stile Floors hebben wij als erg prettig ervaren. Wij zouden Stile Floors zonder twijfel aan iedereen aanraden als een betrouwbare en prettige samenwerkingspartner.

Antwoord van Stile Floors
Erg lieve vrouw aan de telefoon
Erg lieve vrouw aan de telefoon. Goed geholpen!

Nu al onwijs tevreden met Stile Floors
Nu al onwijs tevreden met Stile Floors! Heel fijn dat er zo goed wordt meegedacht. Nogmaals dank!!

Antwoord van Stile Floors
We zijn heel blij met de nieuwe vloer
We zijn heel blij met de nieuwe vloer, de samenwerking met Stile floors was perfect. Top dat de ''showroom'' naar ons toe kwam.

Antwoord van Stile Floors
Wat een fijn bedrijf is dit!
Wat een fijn bedrijf is dit!
Hoe fijn het was dat ze thuiskwamen met alle stalen tot de hele service!
Hier kunnen menig bedrijven nog veel van leren!
Super aardige mensen allemaal die daar werken!
Het hele proces delen ze heel fijn in handige video’s zodat je precies weet waar je aan toe bent!
Alles wordt fijn gecommuniceerd van te voren dagen tijden etc!
Een heerlijk familiebedrijf zo voelt het, en raad iedereen deze zaak aan!