Goed geholpen door StileFloors. Ze denken goed mee in de planning van het project, zijn hier erg flexibel in en kunnen op korte termijn al leveren. Minpunt was echter dat er erg makkelijk gedacht we... Toon meer
Vanaf het eerste contact met Stile Floors voelt het gelijk heel vertrouwd. Het fijne is dat ze bij je thuis komen voor een adviesgesprek en nemen ze gelijk stalen mee die je kan bekijken in je eige... Toon meer
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer, gelegd door Stile Floors! Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed meegedacht, afspraken werden nagekomen en de... Toon meer
We zijn van begin tot eind zeer tevreden over de service. Het advies aan huis maakte het kiezen van de juiste kleuren een stuk makkelijker. De communicatie was vriendelijk, snel en duidelijk, zowel vi... Toon meer
Een ruimte voorzien van een nieuwe, sfeervolle vloer is meestal een behoorlijke ingreep: niet wanneer je dit laat uitvoeren door het vakkundige team van Stile Floors. Wij verkopen geen onzin, daar houden we niet van. Bij Stile Floors weten welke kwaliteit we leveren en wij willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, of beter gezegd: we doen er alles aan om het jou makkelijk te maken.
Sisalstraat 81, 8281 JK, Genemuiden, Nederland
- 0382001511
- info@stilefloors.nl
- stilefloors.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goed maar niet perfect
In het voortraject echt een hele goede ervaring. Je voelt je echt klant. Op het moment van de uitvoering werd dat voor ons minder. Wat we ons niet bewust van waren is dat ze echt alles uitbesteden. We wisten dat een vloerverwarming door derde gedaan zou worden maar ook het leggen van de vloeren wordt uitbesteed aan een andere partij. Perfectie gaat dan wel een beetje overboord en we ervaarde toch een bepaalde tijdsdruk. Stukjes pvc die net te kort zijn afgesneden, een stukje vloer in het washok dat net wat uitdagender is, dus dan niet niet helemaal gedaan wordt. Ik had graag gewoon vakmensen gezien die daadwerkelijk in diens zijn van Stilefloors. Des al niet te min zijn we tevreden met het eind resultaat, het is alleen net niet 5 sterren waard. Dus Stile floors, daar ligt het laatste puntje op de i.

zeer positieve ervaring
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad. De communicatie was prettig: flexibel, vriendelijk en goed bereikbaar. Het opstook- en startprotocol vergde in het begin wat aandacht, maar bij elke vraag werd alles rustig en duidelijk toegelicht, wat veel vertrouwen gaf.
Het product is mooi, van goede kwaliteit en professioneel gelegd. Wij zijn erg tevreden over zowel het proces als het eindresultaat.

Antwoord van Stile Floors
Superblij met onze nieuwe pvcklik …
Superblij met onze nieuwe pvcklik vloer.
De communicatie was vlot , eerst iemand thuis laten komen met een aantal stalen en nadat we onze vloer hadden gekozen kon deze een paar weken later al gelegd worden.

De service was echt top
De service was echt top! Ook is alles echt goed geregeld!!

Antwoord van Stile Floors
Zeer tevreden over het resultaat
Zeer tevreden over het resultaat. De vloer is prachtig geworden! En ook over het hele proces, goede communicatie en ondersteuning en een goede prijs.

Antwoord van Stile Floors
Zeer tevreden over het hele traject van…
Zeer tevreden over het hele traject van het leggen van onze nieuwe pvc vloer. Vanaf het eerste contact kregen we kundig en eerlijk advies, waarbij echt werd meegedacht over onze wensen en situatie. De service was uitstekend: afspraken werden nagekomen en de communicatie verliep prettig en duidelijk.
De vloer is strak en vakkundig gelegd en de afwerking is tot in de puntjes verzorgd. Het eindresultaat is prachtig en helemaal naar verwachting. Al met al een hele fijne ervaring met een professioneel bedrijf. Absoluut een aanrader!

Antwoord van Stile Floors
Op zeer korte termijn een mooie vloer
Door een Lekkage moest er op korte termijn een nieuwe vloer in. Door de flexibiliteit van Stile Floors hebben ze dit allemaal op zeer korte termijn weten te regelen. Kevin heeft de vloer vakkundig en netjes gelegd en de PVC clickvloer is mooi en naar het laat aanzien een kwalitatief goede vloer.

Erg tevreden!
Wij zijn meer dan tevreden over Stile Floors. We vonden het contact erg fijn omdat er korte lijntjes waren. Ook de kwaliteit van de vloer en het leggen zijn we erg tevreden over. Niks op aan te merken.

Antwoord van Stile Floors
Super blij met onze nieuwe vloer en trap
Super blij met onze nieuwe vloer en trap! Krijgen heel veel complimenten. Alles helemaal keurig geregeld door Stile Floors. Er was iets niet goed gegaan en is helemaal netjes opgelost. Contact is ook heel fijn en reageren heel snel als je een vraag hebt. Kortom, een echte aanrader!

Antwoord van Stile Floors
Stilefloors zeer aan te bevelen
Zeer fijne directe communicatie vanaf dag 1 bij onze kennismaking met deze mensen in Genemuiden.
Zeer blij dat we bij dit bedrijf onze gewenste pvc tegelvloer hebben kunnen bestellen.
Tussentijds wattsapp contact gehouden ivm uitlopende bouw van ons nieuwe huis en opvolgende grote verbouwing, en moest er lange tijd een partij pvc tegels naar onze wens in voorraad bewaard blijven maar kon gerust als service dus fantastische klantvriendelijkheid !
Recent vloer 12 mm geëgaliseerd en pvc tegels 91x91 cm betonlook erop verlijmd door kundige vloerenleggers.
Zeer tevreden en echt aan te bevelen !! 👍

Antwoord van Stile Floors
Vanaf het begin tot het einde super…
Vanaf het begin tot het einde super geholpen door Thijs-Jan. Hij heeft alles uit kast gehaald om de verkeerd bestelde PVC vloer te ruilen tegen de juist gewilde vloer. De vloer is perfect gelegd alsmede de plinten. We zijn super tevreden!!!

Absolute aanrader
Super blij met de vloer die we hebben uitgekozen bij Stile Floors! 🤩 Hij geeft veel warmte en sfeer, precies wat we zochten! Vrijblijvend aan huis een kleur uitzoeken hielp ons ook echt, we konden precies zien hoe het stond. Service was top en de vloer was binnen no time gelegd door echte Stile Floors vakmensen. Communicatie en planning verliepen soepel en alles was duidelijk. Wij zijn enorm tevreden 😄

Stile Vloeren – Kwaliteit bij elke stap
Inmiddels voor de tweede keer een vloer gekocht bij deze toppers. Altijd een scherpe prijs en uitstekende service. Bij een volgende verhuizing weet ik waar mijn derde vloer vandaan komt!

Antwoord van Stile Floors
Goede service, erg betrokken en goed mee gedacht!

Antwoord van Stile Floors
Onze vloer is prachtig geworden
Onze vloer is prachtig geworden. Daarnaast van begin tot einde een hele fijne service!

Fantastische service
Fantastische service, eerlijk en fijn advies geen verkoop praatjes. Wij hebben een klus huis dus hadden de vloer wel uitgezocht maar nog lang niet nodig. Latere levering was geen probleem ze belde een maand later even om te kijken hoe de status was en of de vloer al verzonden kon worden. Top service!

Luxe en mooie vloer!
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer! Prachtige vloertegels en perfect gelegd! Alles ging snel, professioneel en netjes. Zeer tevreden met het resultaat en de service. We krijgen een baby ergens komende weken en die zal over een paar maanden heerlijk over se vloer kunnen gaan rollen! Aanrader!
Wij hebben de Loft - Warm beige | Vloertegel klik | ALL-IN

Antwoord van Stile Floors
Aanrader! Een prachtige XL visgraat vloer.
Prettig contact van het begin tot het einde. Goed advies en goede after sales. Prachtige XL visgraat pvc vloer in eiken naturel. Veel complimenten gekregen. Vloer krast ook nagenoeg niet. Een aanrader. Bij mijn volgende woning kies ik weer voor Stile Floors.

Antwoord van Stile Floors
Goede service en snelle reactie
Goede service en snelle reactie. De stalen werden netjes geregeld en de communicatie was prettig. Zeker een aanrader!

Antwoord van Stile Floors
Kan niet anders zeggen dan dat wij heel…
Kan niet anders zeggen dan dat wij heel erg tevreden zijn met onze vloer. Het contact met Stile Flores verliep heel soepel. Levering van de vloer ging volgend afspraak en de stoffeerders hebben prachtig werk afgeleverd. Top top top