Wat een waardeloze service, uren aan de chat met een persoon in india die tegelijk met nog meer mensen aan het chatten is. Telefonisch geen service als het buiten de garantie is. Uiteindelijk naar een... Toon meer

25 maart inktcardriges 302 besteld. Nog steeds niet geleverd. Ettelijke keren geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Na veel: “ we hebben het heel druk!” En “muziek…” geen werkelijk contact, dus... Toon meer

Omnibook 5 16-af1635nd gekocht. omdat ik geen leverings bericht kreeg heb ik twee keer met HP gechat. Een medewerker zegt : is niet meer leverbaar de volgende medewerker zegt duurt een paar dagen voor... Toon meer

Zakelijke bestelling gedaan, werd op tijd verstuurd met DHL, in de track en trace was op maandagmorgen te zien dat pakket onderweg was, in de middag te lezen dat pakket was beschadigd en reactie van... Toon meer

1. Computerwinkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computer hardware fabrikant
  4. Elektronicawinkel

De HP Online store is de officiele website van HP. Wij hebben het grootste assortiment aan HP laptops, desktops, workstations, printers, inkt, toner en computer accessoires. Daarnaast vind je bij ons als eerste de nieuwste producten en de beste deals.

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Vanochtend (29 oktober 2022 om 09.08…

Vanochtend (29 oktober 2022 om 09.08 uur) HP support op 0205040646 gebeld om na te gaan hoe laat de HP-monteur langskomt voor reparatie van mijn HP Elite 830 (sinds maandag defect). Ik heb een persoon aan de lijn gekregen die duidelijk verkeerd uit bed was gestapt, nergens zin in en grof in de mond. Ik kreeg geen duidelijke antwoord over mijn vragen en bleef doorvragen. Hij hing me gewoon op.

Ik heb HP Nederland gebeld om een klacht in te dienen (om 09.14 en heb mijn beklag gedaan bij agent Joshua). Vreemd maar waar klanten over agents kunnen niet worden gemeld via officiele klachtkanaal en een duidelijke klachtprocedure was er niet. Klacht kan je als klant alleen indienen over HP producte. Over Joshua niks op aan te merken, hij was netjes en deed z'n best.

@HP, Dit is schandalig en HP-onwaardig. Dit soort rotte appels moeten gestraft worden. Daarnaast en nog belangrijker, een klachtenlijn over agents moet je hebben en je medewerkers moeten klanten kunnen doorverwijzen in overeenstemming met de klachtenprocedure.

28 oktober 2022

Bezorg data op site volledig…

Bezorg data op site volledig onbetrouwbaar. Presenter besteld (op voorraad ) voor volgende dag levering. Komt 2 dagen later. Er wordt niet gereageerd op emails

3 oktober 2022

Laptop Pavilion

Laptop Pavilion, met de aan huis service van HP zijn deze drie keer langs geweest maar niet kunnen repareren, inmiddels 3 maanden verder, daarna wordt je met een kluitje in het riet gestuurd door de manager Service van support, Kunnen het niet repareren en sluiten eenzijdig de zaak .Manager niet te mailen, bellen (Turks nummer dat je niet terug kan bellen). En wordt het moeilijk dan heeft de manager een BAAS die ook weer een baas heeft welke niets kan doen. Nooit zaken doen met de afdeling Support zijn boefjes

5 september 2022

officejet 8017 slechte printkwaliteit!

Ik heb sinds 2020 een officejet 8017 voor mijn bedrijf (de all-in-one). Allereerst kan ik geen alternatieve merken inktpatronen gebruiken maar dat tot daar aan toe. Maar de patronen van HP gaan maar enkele tientallen printjes mee voordat het apparaat om wederom nieuwe patronen gaat zeuren. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon niet goed. De kwaliteit is nooit helemaal goed geweest (voor mij is scannen belangrijker, dat doet ie goed). Maar als ik dan wat wil printen krijg ik strepen, witte vlekken en onleesbare tekst! En naarmate de tijd vordert moet ik vaker nieuwe cartridges kopen… Of ik weer effe 80 piek wil uitgeven! En geen support meer! Zoekt u het maar uit. Ja, een of andere elektronische truus die mij wel even gaat helpen maar die standaard de foute antwoorden geeft. Het lijkt wel een film… dus voor mij heen HP officejet meer… en helaas op zoek naar een nieuwe… zonde geld, zonde energie, zonde HP…

30 augustus 2022

Heb abonnement voor instant ink ze…

Heb abonnement voor instant ink ze stuurden nieuwe cartridge die niet pasten dat was onmogelijk ze stuurden altijd goede maar deze waren te groot altijd 65/304 en die ik ontving zijn 63/302
De arrogantie en betweterigheid van klantenservice wat een slechte service
Met andere woorden koop ze ergens anders
Of alternatieven
Dag HP

26 augustus 2022

Prima als het goed gaat. Drama postsales.

Mijn beoordeling heeft vooral te maken met de aftersales. Dat moet door een of andere paarse marketingbroek bedacht zijn. Om klanten vast te houden, of zo. Missie gefaald. Het is ongeloveloos door hoeveel hoepels je moet om een geleverd item dat kapot blijkt omgeruild te krijgen. Heel vriendelijke mensen allemaal, als je ze te pakken krijgt, maar het proces is ruk of erger. Als alles goed gaat is het prima, maar dat kan iedereen. Bestel hier niet maar ga gewoon naar Coolblue of Amazon of Bol. Die snappen hun klanten tenminste.

20 augustus 2022

Onstevige kwaliteit

Na ellendige ervaring met een HP laptop toch weer via hp store een draagbare monitor gekocht.
De bouwkwaliteit is zeer slecht.
Monitor ging na één jaar kapot.
HP meldt dat dit door eigen fout komt, maar de dunne rand is gewoon niet stevig.
Monitor stond gewoon op bureau en een hele hoek pixels uitgevallen.
Verlengde on-site garantie erbij aangeschaft maar ook dit is waardeloos.

18 augustus 2022

Waardeloze ervaring - volgende keer weer via Coolblue.

Waardeloze ervaring - volgende keer weer via Coolblue.

Laptop gekocht waar op de productpagina stond 'voor 19.30 besteld, morgen in huis'. Volgende dag krijg ik om 17.33 een berichtje dat mijn laptop pas 2 dagen later (3 dagen na bestelling) wordt geleverd.
Klantenservice sluit om 17.30 dus ik kon ze ook niet meer bereiken.
Volgende dag om 11.30 probeer ik via de chat contact te leggen - daar krijg ik de boodschap dat er geen medewerkers beschikbaar zijn en ze ma tm vrij van 9-17.30 bereikbaar zijn. Niet dus want dit was 11.30 op dinsdag.
Daarna bel ik, wordt er doodleuk via een bandje gezegd dat ze alleen telefonisch bereikbaar zijn voor sales advies en als je support nodig hebt je naar de klantenservice pagina op de website moet gaan. Waar ik net vandaan kom.
Product is uiteindelijk wel dinsdag, 1 dag te laat, geleverd ipv woensdag.

Ik houd wel mijn hart vast mocht er ooit iets mis zijn met mijn laptop. Support is niet te bereiken. In de reactie die ik op mijn mail kreeg werd mijn klacht ook niet serieus genomen maar weggewuifd; 'Ik zie dat je product ontvangen is, hopelijk is alles naar wens'

Koop liever bij een partner die wel bereikbaar is en goede service biedt ipv bij HP zelf!

10 augustus 2022

In maart een desktop gekocht van een…

In maart een desktop gekocht van een betere kwaliteit. Echter ventilatie en bouw blijkt te zorgen dat de GPU en CPU te warm worden. Op dit moment foutmeldingen waardoor ik niets met het systeem kan. De helpdesk is getraind om je bezig te houden terwijl je pickup and return hebt in de garantie. Als reparatie ook niet lukt is de servicedesk nog erger omdat ze graag willen dat je weer vanaf voren begint met reparatie zonder duidelijke afspraken wanneer je het systeem terugkrijgt. Mijn advies is koop geen HP alleen al om te voorkomen dat je met de helpdesk en servicedesk moet bellen. Het systeem was niet veel beter nu 4 maanden later ben ik bezig met een ontbindingsprocedure.

29 juli 2022

uitstekende service

Mijn vader is recent overleden en we vonden een onuitgepakte HP printer in het huis. Ook al was het inmiddels een half jaar na aflevering, HP Nederland zorgde ervoor dat we de printer alsnog konden retourneren!

28 juli 2022

0 sterren, slechte service

0 sterren! Waardeloos bedrijf. Laptop besteld, kreeg geen bevestiging binnen. Gebeld, zou alsnog bevestiging krijgen, weer niks gehad. Weer gebeld, u krijgt morgen track en tracecode, weer niks gehad. Paar dagen afgewacht en weer gebeld. Wat krijg je als antwoord: uw bestelling was niet goed doorgekomen en we hebben hem geannuleerd. Dan lijkt het mij dat je de klant daarover informeert, maar die moeite nemen ze niet. Echt zo'n slechte service heb ik nog nooit meegemaakt.

26 juli 2022

Support HP(+) om te janken

Je besteld bij HP een printer. Blijkt bij installatie dat wanneer je HP+ installeert/gebruikt je ineens alleen maar HP cartridges kunt gebruiken. Die zijn 1) veel te duur, 2) er zit ook nog zeer weinig in, 3) ze zijn niets anders dan andere cartridges echter zit er een andere chip op.

Omruilen van de printer had gekund binnen 30 dagen, maar ja, toen waren de cartridges nog niet leeg en waren we niet op de hoogte van de beperkingen van HP+. Want bij installatie komt dit absoluut niet goed naar voren.

HP+ uitzetten dan maar? Dat kan niet! Dit is natuurlijk absurd aangezien ze het ook aan kunnen zetten....

De goede hoop gehad dat ze de printer dan na ongeveer 90 dagen enig zouden kunnen ruilen (garantie o.i.d), maar dat gebeurt ook niet.
De printer doet het volgens HP namelijk gewoon nog zoals zou moeten.

Met andere woorden, nu moeten we een nieuwe printer kopen, een (eigenlijk) goede printer weggooien, omdat HP cartridges van andere merken niet toelaat.

De kans dat het een HP printer wordt is natuurlijk gedaald tot zo'n 0 procent.

4 juli 2022

Contact met HP store Nederland lukt…

Contact met HP store Nederland lukt niet.
Als zakelijk klant met een belangrijke vraag probeer ik al enkele dagen via de chat contact te maken. Lekker makkelijk denk je dan. Ik denk dat deze dienst nooit bemand is, want er nooit iemand beschikbaar.
Ik schrijf dan maar een mail. De mail wordt gelezen, dat bericht krijg ik terug. Maar een antwoord blijft uit. Ik was van plan om een HP Omen 40 of 45 aan te schaffen, maar blijkbaar zijn ze daar op geen enkele wijze geïnteresseerd om te verkopen. Jammer.

10 juni 2022

Geld terug door fout hp

Een laptop bij HP besteld die niet langer op voorraad bleek te zijn systeem was niet up to date. Dat is verder geen probleem, echter kwamen ze hier pas na 5 dagen achter en werd mijn bestelling geannuleerd (op mails wordt niet gereageerd) en zou ik mijn geld binnen 5 werk dagen retour krijgen. Ik ben reeds bijna 4 week verder en heb nog geen geld terug, bellen met de klantenservice haalt ook weinig uit. Gister eindelijk een reactie terug in de vorm van een mail voor mijn betaal bewijs, omdat mijn bestelnummer niet meer in het systeem staat duurt dit allemaal wat langer.

Hoe bedoel je niet meer in het systeem, ik heb een laptop bij jullie gekocht en betaald en nu ben ik ineens niet meer bekend?

Wat een waardeloos zooitje is het daar bij hp, geld terug binnen 5 werkdagen maak daar maar 20 van als het een beetje mee zit. Contact met de klantenservice ook een drama

10 juni 2022

3 originele HP cartridges gekocht voor…

3 originele HP cartridges gekocht voor mijn 1 jaar oude HP printer. De nummers stonden aangegeven in de gebruiksaanwijzing en in de klep van de printer. Voor €120. Na installatie geeft de printer aan dat de cartridges van een oude generatie zijn. Huh? Navraag gedaan bij HP support. Om een heel lang verhaal kort te maken: de oplossing is koop nieuwe in hun eigen store (is dit geen koppelverkoop?). €120 zo het putje in. Ik blijk, als ik het google, niet de enige te zijn. Het komt door de software van HP, maar die willen hun verantwoordelijkheid niet nemen. Er werd letterlijk gezegd: het is ons probleem niet. De winkelier heeft de cartridges al omgeruild, maar ook daar geeft HP niet thuis, want waren van een zelfde charge. Als ik vraag om een mailadres waar ik een klacht kan indienen weigeren ze mij dat te geven. Via WhatsApp en Twitter krijg je met dezelfde naam te maken, en daar kom je niet verder. Ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld. Daarom wees gewaarschuwd! Voor mij nooit meer HP.

1 juni 2022

niets ontvangen en geld kwijt!

Ik koop cartridges (t.w.v. ca. €84) via de HP online store en krijg na een tijdje een melding dat deze onderweg zijn, met een track-en-trace-link. Na zo een 2-3 weken merk ik dat ik niets ontvangen heb en neem contact op met HP. Als reactie krijg ik te horen, dat ik 7 dagen de tijd had om hierover beklag te doen en dat ik nu te laat ben. Jammer, geld kwijt en niets ontvangen. Schande!

19 mei 2022

waardeloos

Onlangs op Dinsdagmiddag een Hp G2 Reverb(zonder controllers) besteld, op de site stond deze op
voorraad en met melding: "voor 19:30 besteld morgen in huis). Hoewel ik niet verwachte dat de
bezorger op Koningsdag mijn pakketje ging afleveren, had ik toch wel verwacht dat de vervoerder
het kreeg aangeboden. in plaats daarvan gebeurde er niks en kreeg ik een melding dat de headset
pas 9 Juni geleverd ging worden (Dik een maand later). er van uit gaande dat dit een fout was heb
ik donderdagochtend contact opgenomen met de helpdesk. deze hield vol dat het product wel op
voorraad was en dat het uitgezocht zou worden. Uiteindelik na herhaaldelijke contacten bleek dat
er gewoon geen voorraad is en dat ik tevens niet de enige was die met dit probleem te maken had.
Ik heb mijn order dus gecanceld en kan nu dus ruim 2 weken wachten totdat ik mijn geld terug heb.
Ook staat op hun site nog steeds dat de headset leverbaar is. Ik zou kopen via de HP store
zeker Afraden. (heb inmiddels bij Unbound besteld, netjes binnen 24uur geleverd)

1 mei 2022

Schade zonder passende oplossing

Zelf al jaren HP klant geweest en al mijn computer/randapparatuur kwam daar vandaan.

Pas geleden een nieuwe laptop in ontvangst mogen nemen. Echter toen ik deze aan het uitpakken was viel het op dat er een klein krasje aanwezig is. Opzich niet storend, maar ik vind het wel zonde hem in die staat ontvangen te hebben. Je verwacht natuurlijk dat hij zonder enige “schade” bezorgd wordt.

Heb toen gelijk contact opgenomen maar ze waren niet beschikbaar op dat moment. Ik kwam terecht bij de technische dienst die aangaf dat dit inderdaad niet zo zou moeten zijn. Ze raden me aan om de volgende dag contact op te nemen met support.

Opnieuw de situatie uitgelegd en ook aangegeven dat ik de laptop graag zou willen houden aangezien ik hem per direct nodig had. Voor de rest lijkt die in orde en het is natuurlijk zonde en totaal niet duurzaam om zo’n product af te schrijven op een kras. Dit is namelijk puur optisch.

Wel gevraagd of er iets mogelijk was met betrekken tot een gedeeltelijke resitutie door de aanwezigheid van schade bij afleveren. Want nu betaal je een prijs die je ook zou betalen voor een product die geen kras zou hebben.

De schade kwam ook niet door de bezorging maar is waarschijnlijk gebeurd tijdens het bevestigen van het logo beeldmerk aangezien de kras daar naast zit.

De uiteindelijk “oplossing” was als volgt:

30 euro korting op een volgende aankoop.

Ik was verbaasd over deze “oplossing”. HP levert dus een product met schade en de oplossing is bestel nog iets?

De mogelijkheid tot terugsturen en dan na ontvangst een nieuwe opsturen kwam ook nog te spraken maar dat ging niet want er was geen voorraad meer. En daarnaast had ik zoals aangegeven de laptop per direct nodig dus een passende/duurzame oplossing had dat ook niet geweest.

Ik ben zeer teleurgesteld in HP en de manier van handelen. Er werd in mijn situatie totaal niet meegedacht over een passend oplossing. Ik ga er vanuit dat er een soort van standaard protocol is toegepast. Tenzij er nog iets veranderd zullen ik en naasten in de toekomst bij een ander merk bestellen.

28 april 2022