Ik had een abonnement afgesloten via Telenet (en na 2 jaar op dezelfde manier opgezegd) maar Streamz bleef apart aanrekenen, meer dan 2 jaar lang. Op mijn vraag tot terugbetaling kwam enkel het antwoo... Toon meer

Dieven! Ik heb een halfjaarlijks abonnement. Ik probeer Streamz te openenen, lukt niet. Meermaals geprobeerd, lukt niet. Ik krijg steeds een pop-up met reclame en een 'kortingscode' voor een jaarlijk... Toon meer

Heel erg slecht! Krijg nergens reactie op je betaald een jaar abonnement zegt hem dezelfde dag op en krijg je restrerende geld niet terug. Reactie geven ze niet meest slechte online stream wat er is,... Toon meer

Streamz verbruikt veel meer bandbreedte dan bijvoorbeeld Netflix. Na 2 weken hadden wij onze datalimiet bereikt terwijl bij Netflix we nooit onze limiet bereikten. We hadden een verbruik tot wel 3GB p... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Spijtig dat ik verplicht word om 1 ster…

Spijtig dat ik verplicht word om 1 ster te geven, want dat verdienen ze zelfs niet. Aanbod trekt op niks en dan nog duur ook. Mij opgedrongen geweest door telenet, want ik was geabonneerd op play, maar zonder boe of ba veranderd in streamz, waar niks op te zien is.
Je kan online je abonnementen beheren, maar deze onzin opzeggen lukt dus niet !
Telenet, dankuwel hiervoor, ik heb niet om streamz gevraagd !!!!!!

30 december 2021

Bufferen

Blijft enorm vaak hangen (bufferen) op laptop, smartphone én smart TV. Pagina verfrissen, browser of app sluiten en opnieuw openen heeft geen zin.
Bij andere apps (bijvoorbeeld Netflix) gebeurt dit nooit, dus aan het internet ligt het niet (Streamz raadt aan je internetverbinding te controleren bij problemen)
Aanbod is ook maar magertjes.
2/10 would not recommend

22 december 2021

Zwak aanbod

Zwak aanbod, blijft regelmatige hangen! DPG stuurde ook geen e-mail als je gratis proef periode is afgelopen! Voor DPG kassa, kassa natuurlijk! En toch krijgt DPG media subsidies met ons belastinggeld van de Vlaams Regering.

17 december 2021

23 euro betaald terwijl het duurste…

23 euro betaald terwijl het duurste pakket 19.95 euro is. Na contact met hun klanten dienst krijg ik te horen dat er geen fout gemaakt is. Aanbod is vrij saai en niet zijn centen waard. Ik heb nu Netflix en Disney+ en dit komt nog goedkoper uit! Bedriegers!

6 oktober 2021

Streamz ging het tegen Netflix opnemen

Streamz ging het tegen Netflix opnemen, de Belgische Netflix. Wat een ferme grap, ten eerste is hun aanbod amper de helft of zelfs nog niet van wat Netflix aanbied. Dan heb je het kwaliteits verschil nog:

Streamz enkel 1080p met slappe kwaliteit
Netflix original 1080p met hogere kwaliteit en mogelijkheid tot UHD

Ook het geluid is beter bij netflix die tot 7.1 dolby ondersteunen, en streamz geen dolby ondersteund. Pure zever is streamz.

14 september 2021

Wat een rotzooi en oplichting.

Wat een rotzooi en oplichting.

Gigabit lijn van Telenet maar niets op Streamz is te bekijken zonder haperingen...

En dan nog de hoofdprijs vragen?
Graag mijn geld terug storten!

19 juli 2021

veel te duur voor wat je krijgt

Streamz is volgens mij een betalende zender van VTMgo en telenet de afleveringen blijven dagelijks hangen om de 2min, tegenover andere stream sites als netflix of disney+. Wel ik weet niet welke amateur deze stream site heeft gemaakt maar het is zowat de slechtste die ik ooit ben tegengekomen. Bovendien is de prijs veeeel te duur zoals veel producten die je kan kopen bij vtm en telenet. Voor je de duurste wil zijn maak eerst dat je producten die je verkoopt wel degelijk de beste zijn en niet de slechtste want dit is meer slechte reclame als goede reclame en hierdoor gaan jullie echt heel veel klanten verliezen. Ik ben namelijk niet de enigste die dit zegt en mensen zijn jullie geklungel en schandelige prijzen echt beu aan het worden. Als er de komende maand geen verbetering in komt zet ik en nog een paar andere ons abbonement stop bij jullie. Door die duren prijzen hebben we geen vertrouwen meer in jullie

18 juli 2021

Duur voor wat je krijgt

Streamz is de opvolger van "Play" en "PlayMore" van Telenet, en is nog altijd in hetzelfde bedje ziek als zijn voorgangers.
- prijs is echt veel te duur in vergelijking met de concurrentie (Amazon Prime, Netflix, Disney+)
- De content is niet zo interessant, behalve HBO.
- Elke avond hapert er wel eens een aflevering of twee. We hebben dit nog nooit gehad bij Netflix of Disney+, maar bijna dagelijks bij Streamz
- De ondertitels (of moet ik zeggen gebrek aan ondertitels) voor Vlaamse series is schrijnend
- Veel films en series kan je al gratis bekijken op GoPlay en VTMGo, en het gebeurt regelmatig dat ik op Streamz een film bekijk, om diezelfde film dan een paar weken gewoon gratis op TV te zien voorbijkomen
- Je wordt niet verwittigd als er nieuwe episodes zijn van je favoriete serie
- de zoekfunctie is vrij zwak (zeker in vergelijking met Netflix) en er is geen mogelijkheid om alfabetisch het aanbod te doorlopen. Ook is de "genre" onderverdeling regelmatig foutief
- Zwak aanbod voor kinderfilms en -series

29 juni 2021

Afleveringen

Spijtig dat er van series niet word aangekondigd word dat er nieuwe afleveringen zijn.... je moet zelf elke series afgaan of er nieuwe afleveringen zijn

3 juni 2021

Veel gebreken maar wel premium prijs

Ik kan echt niks goed zeggen met de beste wil ter wereld. Ik hoor niet meer goed dus ik verkies ondertitels. Geen enkele Vlaamse serie heeft er. De content is oubollig en de app hapert veel. Zowel op Android als op IOS. De support is ronduit onbeleefd. Ze verbleken toz van andere spelers maar vragen wel dubbele prijs.

22 mei 2021

Gratis proefperiode toch aangerekend

Dezelfde dag opgezegd, alsnog 12EUR van mijn rekening. Volgens de klantendienst had ik een jaar eerder al eens gebruik gemaakt van de gratis proefperiode. Dat zou natuurlijk kunnen en verklaart waarom het dan alsnog is aangerekend. Maar dan vind ik het alsnog misleidend dat hier niets over getoond werd toen ik het abonnement activeerde. Er stond van begin tot eind dat ik binnen de 2 weken gratis kon activeren.

6 mei 2021

Streamz

Streamz is een degelijke streamingswebsite.
Je merkt wel nog dat ze niet op hetzelfde niveau zitten als Netflix.

Het aanbod mag van mij ook meer uitgebreid zijn.
De website werkt wel altijd goed, niks op aan te merken.

19 april 2021

Vrij ontgoocheld in Streamz

Vrij ontgoocheld in Streamz om volgende redenen:
Niet zo ruim aanbod. Veel van de programma’s zijn gewoon (al jaren) op tv te zien.
Ik ervaar heel veel technische mankementen:
1. programma's haperen CONSTANT. Op die manier is het echt geen plezier om te kijken.
Ik moet constant de pagina herladen. Ben ik de enige die dit ervaart? Bij Netflix, Youtube, VRT, GOplay,… heb ik dit niet.
2. Zoekbalk werkt niet + je kan ook niet zoeken op genre
3. beschrijving van programma's is vaak maar deels zichtbaar.
4. geen internationale ondertitels, in geen andere talen ingesproken, geen link naar gerelateerde programma's
Bij Netflix heb je veel meer voor je geld ☹

6 april 2021