Hele fijne fauteuils met voeten bankjes. Mooi afgewerkt hoge kwaliteit stoelen voor jarenlang plezier!

Het is mij niet helemaal duidelijk waar ik nu een review over moet schrijven: 1. de dealer en levering ging uitstekend. 2. De stoel is echt fantastisch! 3. De plek voor de garantieregistratie op uw... Toon meer

Mooie dining stoelen! Netjes afgeleverd. Jammer dat men de aankoopdatum een half jaar eerder (mei) vermeld dan de werkelijke leverdatum (november). Blijkbaar is dit moeilijk te corrigeren! (Ivm gara... Toon meer

Mijn vorige stoelen van Stessless heb ik na ruim 25 jaar gebruik vervangen door nieuwe stoelen. Mijn keuze om weer voor Stressless te kiezen is de uitstekende kwaliteit.

1. Meubelfabrikant

Ervaar perfecte ontspanning: Al 50 jaar biedt het merk Stressless® het hoogste niveau van zitcomfort door intelligente en veelzijdige functies in Scandinavisch design. De fauteuils, banken en stoelen voor het eetgedeelte zijn uitgerust met ontspanningsfuncties die voor individueel comfort zorgen. Zelfs in het thuiskantoor hoeft u het populaire comfort van Stressless® niet te missen.

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Mooie dining stoelen

Mooie dining stoelen! Netjes afgeleverd.
Blijkbaar is dit moeilijk te corrigeren! (Ivm garantietermijn)

19 november 2024

Kwaliteit is prima

Kwaliteit is prima, eenvoudig te bedienen zonder elektrische snoeren.
Biedt veel comfort.
Kortom een heerlijke fauteuil.

6 juli 2024

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. We zijn erg blij om te weten dat u geniet van het design en het comfort van uw nieuwe Stressless, en hopen dat u het nog vele jaren zult waarderen.

Sneller geleverd dan volgens planning.

Sneller geleverd dan volgens planning.

25 juni 2024

Zeer tevreden.

Snelle en correcte afhandeling van de aankoop/ levering. Zeer tevreden.

14 juni 2024

Zeer mooi model
Wel zeer prijzig.

7 juni 2024

Beste Edwin,

Het is een mooi en kwalitatief goed…

Het is een mooi en kwalitatief goed product. Mooi op tijd en correct geleverd.
Echter om via internet de 10 jaar garantie te krijgen was erg moeilijk. Ik heb het 2x ingediend maar nooit een reactie gekregen. Heb toen contact opgenomen met de leverancier en die heeft het opgelost.
Jammer, maar we zijn nog steeds zeer tevreden en blij met het product.
Groet, Gerard van Leeuwe

21 mei 2024

Beste Mevr. Van Leeuwe,

Prima ervaring!

Stressless Paris gekocht bij dealer Eltink. Goed product. Hoge kwaliteit en prachtige afwerking. Verder goed geholpen door de dealer en vlot thuisbezorgd. Aanbevelenswaardig!

6 april 2024

Antwoord van stressless.com

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. We zijn erg blij om te weten dat u geniet van het design en het comfort van uw nieuwe Stressless Paris, en hopen dat u het nog vele jaren zult waarderen.

het registreren voor de garantie ging…

het registreren voor de garantie ging niet makkelijk.
weet zelfs niet of het gelukt is.

26 maart 2024

Geachte heer Van Burk,

Hartelijk dank voor uw feedback. U zou een automatische bevestiging moeten hebben ontvangen nadat u het formulier online heeft ingevuld. Kunt u de spamfilter van uw e-mailprovider controleren voor het geval deze daarheen is verplaatst?

Zo niet, stuur dan een e-mail naar marketing.de@stressless.com, dan genereren wij een nieuwe bevestiging voor u.

topservice

12 maart 2024

Geef 4 sterren

Geef 4 sterren, omdat de uitvoering van model en leer
nu goed zijn. Hiervoor werd een stoel gebracht in totaal
andere kleur leer dan uitgezocht was. Bezorgers waren
het ook over eens, dus in stoel toen weer meegenomen.

15 maart 2024

Antwoord van stressless.com

Hartelijk dank voor uw mooie feedback. Het spijt ons te horen dat er een probleem was met uw fauteuil, maar we zijn erg blij om te horen dat dit is verholpen. Mocht u, onverhoopt, toch nog andere problemen ondervinden neemt u dan contact op met onze klantenservice via ons websiteformulier of met uw Stressless® dealer.

Wij hopen dat u zult genieten van het design en comfort van uw nieuwe Stressless® fauteuil en dat u deze nog vele jaren zult weten te waarderen.

Prima product met een klein foutje!

Alles is goed en op tijd geleverd. Het leer van de stoel ziet er goed uit. Was alleen tegen mijn verwachting in, mat i.p.v. glanzend.
Er is een minpuntje: De schroeven waarmee de armleuningen (met leren bekleding ) op het frame worden bevestigd, laten makkelijk los. Met als gevolg dat de leuningen wiebelen. Vastdraaien lukt niet goed want de bouten blijven draaien. ben bang ze dol te draaien!

28 februari 2024

Beste Gerard,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback achter te laten. Het spijt ons te horen dat u niet geheel tevreden bent over uw Stressless stoel. Als u denkt dat er sprake is van een defect raden wij u aan contact op te nemen met de Stressless® dealer waar u dit product heeft gekocht. Uw Stressless® dealer beschikt over alle bestelgegevens die nodig zijn voor eventuele inspecties en/of reparaties, en zij kunnen dat rechtstreeks met ons in gang zetten.

Mooie uitstraling

Mooie uitstraling
Prettig zit comfort
Goede bediening

Zéér mooie stoel met een goede uitstraling

23 februari 2024