Ik bestelde voor het tweede jaar op rij de minimalistische maandplanner in A3 formaat, welke echt onmisbaar is geworden bij ons thuis! De bestelling werd super snel verzonden en was stevig verpakt, me... Toon meer
Mooie maandplanner. Envelop waar het in verstuurd wordt is te slap. De maandkalender kwam gekreukeld aan.
Familie maandplanner en dagplanner gekocht. Mooie vormgeving en heel fijn papier. Planner v.a. okt t/m heel 2023. Snel en netjes geregeld en verstuurd. Verpakking was goed, erg leuk en persoonlijk me... Toon meer
Unieke handgemaakte planners, kalenders en stationery. Handgebonden boeken, familieplanners, handgeschilderde verjaardagskalenders, receptenboeken en alles voor productiviteits management.
Twekkelerweg, 258, 7553 LS, Hengelo, Nederland
- info@studiosara.eu
- studiosara.eu
Super tevreden!
Prachtige maandkalende! Bestellen lukte eerst niet, heel fijn en snel contact gehad met Sara. De bestelling werd vrijwel gelijk na de bevestiging verzonden en had ik de volgende dag in huis. Heel erg tevreden!
Subtiel, kunstig en verantwoord vormgegeven
Subtiel en kunstig vormgegeven agenda's en planners, mooi en verantwoord. Als ik zoiets weer nodig heb ga ik naar Sara. Dank!
Mooie producten mét personalisatie en…
Mooie producten mét personalisatie en prachtige print. Echt uniek. Fijn contact gehad met Sara zelf, ze reageerde snel en erg vriendelijk.
Snelle levering, mooi product, voldeed aan verwachtingen, goed verpakt en een lief kaartje en kadootje erbij!
Aanvulling 2023 voor de planner…
Aanvulling 2023 voor de planner gevraagd. Goede en snelle service met een bedankje erbij
Familie maandplanner en dagplanner…
Snel en netjes geregeld en verstuurd. Verpakking was goed, erg leuk en persoonlijk met een kaartje en aquarel boekenlegger. Super, bedankt!
Unieke zelfontworpen producten
Unieke zelfontworpen producten, met zorg gemaakt en verpakt. En heel attent, een extraatje gratis gekregen in de vorm van een leuke zelfgemaakte boekenlegger! Goede service, betrouwbaar.
Ik ben blij! ♡
Snelle reactie via de mail, en binnen twee dagen de prachtige verjaardagskalender ontvangen.
Leuke webshop, uitstekende service!
Leuke webshop met mooie producten. Bestelling heel snel ontvangen, erg netjes verpakt en leuk met persoonlijk kaartje en boekenlegger erbij. Erg blij met de maandkalender. Aanrader!
Super goede service (en snel!) en het…
Super goede service (en snel!) en het is een prachtige maand kalender, dik papier dus super kwaliteit en gewoon heel erg mooi ‘basic’ !!
Mooi product en fijne service
Geslaagd in m'n zoektocht naar een effectieve weekplanner. Goed design, mooi product en fijn verpakt. Bedankt voor je hulp, Sara!

Antwoord van Studio Sara
Hier wordt veel tijd en aandacht aan besteed
Mooie producten en een heel compleet aanbod. De kalenders zijn gewoon altijd een jaar bruikbaar!! Verzending gaat snel, en de verpakking is degelijk. Het is te zien dat daar extra tijd in gestopt wordt.
Betrouwbaar en prachtige producten
Studio Sara levert prachtig werkt. Gevarieerd, van planbordjes tot kalenders, van prachtige schilderijen en boekjes tot notitie blokjes. Allemaal even smaakvol, overzichtelijk en in prachtige kleuren. Ik kijk graag op haar Instagram pagina @studio_saranl welke nieuwe producten ze weer maakt.
Kortom, een aanrader!