1. Herenmode
  2. Kledingwinkel
  3. Zonnebrillenwinkel

In het dwaalgebied van Tilburg zit een winkel waar je niet omheen kunt. Je vindt er bijzondere mannenkleding in een relaxte ambiance. Raak advies over wat je staat of juist niet. Verken de grenzen van je stijl in een omgeving zonder druk en opsmuk. Kom langs om te hangen of laat je verrassen door wat er in de rekken hangt. Ontdek items die bij je passen of ga voor die look die veel beter werkt dan je ooit had gedacht. We kennen onze klanten, hun smaak en hun verhaal. Stuen gelooft in kleding die je karakter onderstreept, niet overschreeuwt. In merken met een verhaal. In advies dat voelt alsof het van een goede vriend komt.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,5

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Top zaak in Tilburg

Top zaak in Tilburg! Altijd vriendelijke service en denken met je mee.

2 juli 2026

Antwoord van Stuen

In de winkel denken we altijd met je mee. Deze review kwam gelukkig helemaal uit jezelf. 😉

Top service

Top service, heel aardig en gastvrij personeel. Mooie kleding en accessoires.

1 juli 2026

Antwoord van Stuen

Dankjewel Crijn, we staan altijd klaar voor jullie

Aardig personeel die Mooie collectie…

Aardig personeel die Mooie collectie met veel keuze en een goede mix van merken. De eigenaar is erg vriendelijk, neemt de tijd voor je en geeft eerlijk advies. Tijdens het shoppen krijg je ook nog een lekker kopje koffie aangeboden. Zeker een aanrader, ik kom hier graag terug!

26 september 2025

Antwoord van Stuen

En met deze fijne review zeggen wij: tot snel Floris!

Stuen is een hele nette winkel met een…

Stuen is een hele nette winkel met een leuk aanbod aan kleding(merken) dat niet in veel andere winkels beschikbaar is. Verder werden we goed geholpen en kregen we zelfs een lekker glas water voor de hitte!! Ze hebben leuke zonnebrillen daar, genoeg keus

24 juni 2026

Antwoord van Stuen

Dankjewel voor je bezoek Sil. Zelfs met deze hitte verlagen we onze service niet!

Veel mooi spul

Op het eerste gezicht is er niets wat zich aan je opdringt als je de winkel binnenloopt. Maar zodra je de door de rekken begint te bladeren zie telkens weer hoeveel mooie items er in de winkel hangen. Wat ook helpt: eerlijk advies. Als iets je niet staat, hoor je het ook van Kaz & crew.

21 juni 2026

Antwoord van Stuen

Eerlijkheid duurt bij ons nooit lang. Je moet er natuurlijk altijd op je paasbest bijlopen ;)

Behulpzaam

Behulpzaam, vriendelijk, uniek aanbod

13 juni 2026

Antwoord van Stuen

We staan elke dag met een glimlach klaar voor je Nick!

Wederom toffe service en vet…

Wederom toffe service en vet assortiment! Door de persoonlijke hulp, op maat maken van een broek en meedenken kom ik hier zeker nog terug. Aanwinstje dit assortiment voor tilburg!

11 juni 2026

Antwoord van Stuen

Dankjewel, geen vraag is te groot voor ons. Samen maken we Tilburg elke dag wat beter.

Fijn personeel

Fijn personeel, goed geholpen en kwaliteitskleding

30 mei 2026

Antwoord van Stuen

Dankjewel Boudewijn! Het was weer een fijne zaterdag.

Stuen shoppen 🤘🏻

Leuke winkel met leuke merken die het verschil maken.

27 mei 2026

Antwoord van Stuen

Gelukkig hebben we ook leuke klanten ;)

Mooie winkel

Mooie winkel, met goede collectie van verschillende goede heren merken. Goed geholpen door personeel!

23 mei 2026

Antwoord van Stuen

Blije klanten = blij personeel, goed om te horen dat we er voor jullie zijn!

Top winkel

Mooie, kwalitatieve kleding & goed en eerlijk advies. Er hangt een gezellige sfeer in de winkel!

20 mei 2026

Antwoord van Stuen

Dankjewel Stan, dat is precies waar we elke dag voor gaan!