STYLEPIT Reviews

3. Kledingmarkt
  4. Herenmode
  5. Schoenenwinkel
  6. Damesmodewinkel

Stylepit ejes og er en del af MandM Direct Limited. Vi er en af Europas førende online off-price forhandlere, der tilbyder de største mærker inden for mode, sport og outdoor til op til 65% rabat på den vejledende udsalgspris. Med over 25 års erfaring og mere end 3 millioner aktive kunder er vi stolte af at have over 150 mærker af tøj, sko og accessories til hele familien på lager. Fra adidas, Jack & Jones, Crocs, Skechers til New Balance og mange flere tilbyder vi mærker i verdensklasse til uovertrufne priser.

Goed

TrustScore 4 uit 5

87K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(87.343)

726 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Én verzendkosten én retourkosten is niet meer van deze tijd

De website is voor bestellen en afrekenen redelijk, wat ik wel storend vond is dat er vaak helemaal geen of Deense omschrijvingen bij het product stonden waardoor je volledig op plaatjes moet afgaan.

Als je onder de 59 euro besteld betaal je verzendkosten, maar retourneren kost ook minimaal 5 euro. Dat moet anders.

De levering was zoals beloofd, vrijdag besteld en dinsdag in huis.

Zal zeker nog eens bestellen hier want de SALE prijzen zijn echt scherp.

6 oktober 2015

Vlot en goed!

Na het lezen van oudere reviews met een bang hart een bestelling geplaatst bij Stylepit. Ja, het kan allemaal net iets professioneler (pagina's en mails soms deels in het Deens) en verzending is wat duurder en levering duurt (blijkbaar soms) wat langer maar in mijn geval was het bestelde product zeer aantrekkelijk geprijsd en werd er toch snel geleverd (DHL track and trace was voorzien).

17 augustus 2015

ik ontvang kleding dat ik niet besteld heb!

ik snap werkelijk niet hoe het mogelijk is dat ik een seamless sportpak bestel (wat ook nog op de verpakking staat) en zodra ik het pakketje open een seamless shirt ontvang!
beetje vreemd dit.
nu wil ik het retourneren maar kan geen adres vinden waar het naar toe verzonden kan worden.

17 juni 2015

Retourbeleid moet beter

Goede site en altijd mooie prijzen in de uitverkoop. Retourbeleid en omruilacties moeten echt sneller en is niet van deze tijd. Retour moet naar Utrecht verzonden worden waarna het nog verzonden moet worden naar hoofdkantoor in Denemarken. Hierdoor zit je weken op je geld te wachten of op het geruilde item. Onder 59 euro moet je verzendkosten betalen, dit vind ik ook niet meer van deze tijd.

5 februari 2015

Bestelling als belooft en retour ook goed. Beetje geduld is wel vereist!

Nadat ik had besteld had ik nog even de reviews gelezen hier op Trustpilot. Na het lezen begon ik me wat zorgen te maken. Uiteindelijk viel het allemaal mee. Het duurt allemaal iets langer dan gewoonlijk maar daar tegenover staat een lagere prijs (voor het product dat ik had gekocht). Uiteindelijk paste de schoenen niet (schoenen vielen kleiner uit dan ik had gedacht) en heb ze teruggestuurd. Na twee weken is het geld teruggestort. Ik zou zo weer bestellen bij Stylepit.

4 februari 2015

Geen contact mee te krijgen

9 januari artikelen retour gezonden. Er staat in hun regels dat je het bedrag binnen 7 dagen terug hebt. Inmiddels is het 23 januari, meerdere mails verder zonder reactie, en nig geen geld terug op m'n rekening (ruim €50,-).
Ik zou deze webshop niet aanbevelen, kont op mij onbetrouwbaar over.

23 januari 2015

Beste Manja,

Wilt u uw vraag per email stellen: klantenservice@stylepit.nl t.a.v. Tanja van de Kamp?
Alvast bedankt en onze oprechte excuses voor het ongemak.

Ontevreden !!!

Al meerdere keren gemaild hierover maar ik krijg spijtig genoeg geen reactie.
1 artikel ontbrak in het pakket.
Ik kreeg ook een bericht dat er artikelen uit mijn bestelling niet meer leverbaar waren die ik dus wel al heb moeten betalen van te voren !
Tot op heden heb ik het bedrag van rond de 60 euro nog niet terug ontvangen ! Ik hoop dat ik mijn geld nog terug ga krijgen :(
Erg jammer ik was altijd tevreden maar hierdoor verlies ik toch het vertrouwen in STYLEPIT

21 januari 2015

Beste Jessica,

Graag los ik uw probleem op als u de vraag per email wilt stellen: klantenservice@stylepit.nl t.a.v. Tanja van de Kamp.
Alvast bedankt en onze oprechte excuses voor het ongemak.

Zeer slechte service

Ik heb een jas retour gedaan. Krijg er niets over te horen. Heb ik gebeld krijg ik een Engelse vrouw aan de telefoon. Ik moest maar mailen. Daar heb ik geen antwoord op gekregen
Ga morgen net zolang bellen tot ik mijn geld terug heb. Gaat om 150euro.

21 januari 2015

Beste Marieke,

We excuseren ons inderdaad voor de overlast die u hebt ervaren bij ons.
De medewerker met wie u toen contact had werkt normaal gesproken niet met nederlandse klanten.
Wilt u uw vraag stellen per email: klantenservice@stylepit.nl t.a.v. Tanja van de Klamp.
Ik hoor graag van u.

Goed

Heb hier al meerdere bestellingen gedaan en maandag was de laatste. Deze bestelling was op zaterdag binnen. De levertijd is wat langer als van nederlandse webshops maar ze hebben mooie producten en voor een goede prijs. Ik heb 1 keer telefonisch contact gehad omdat er met bestellen iets mis ging. Had meteen contact met een mevrouw aan de lijn en het probleem was meteen opgelost. Met retour zendingen heb ik geen ervaring.( heb steeds geluk dat ik precies de goede maat heb)
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

13 december 2014

Een leuke winkel met goede service

Ik ben persoonlijk heel tevreden over het assortiment, kwaliteit en service. Al meerdere malen iets gekocht bij Stylepit, altijd ging vlot! Ik hou de updates op de site met veel leuke koopjes regelmatig in de gaten.
Ook bij een klacht of een probleem meteen duidelijk en vriendelijk antwoord! Meer dan aanrader!
Sterke punten:
Helpen erg vlot en vriendelijk bij vragen of problemen!

20 oktober 2014

klachten worden niet serieus afgehandeld

Kijk uit! Ik heb 2 lipsticks besteld, echter de verkeerde kleur ontvangen.
Ik heb uiteindelijk alleen de prijs voor de lipsticks teruggekregen.
Omdat ik een product toegestuurd heb gekregen wat ik helemaal niet besteld heb vind ik het redelijk dat ook de door mij gemaakte verzendkosten worden vergoed. Ik heb er verschillende keren om gevraagd echter zonder resultaat. Op mijn laatste email van 04-09-2014 wordt helemaal niet meer gereageerd......

5 oktober 2014

Zeer fijne site met snelle verzending en goede aanbiedingen!

Ik heb zondag middag een bestelling geplaatst van 3 petten en een sjaal en deze zouden tussen 3 en 6 werkdagen geleverd worden. Ik kreeg maandag bericht dat ze verzonden waren en vandaag, donderdag, heb ik het pakketje ontvangen. Alles was aanwezig en ik ben erg blij met mijn aankopen.

18 september 2014

Duurt ietsje langer: prijs kwaliteit is echter super!

Nadeel:
Vandaag besteld morgen in huis is het niet. Denk aan een dag of 3/4. Komt ook omdat het DC niet in NL zit. Weet verder dat terugzenden niet gratis is.

Voordeel:
De prijs/kwaliteit. Leuke kwalitatief prima kleding voor een echt lage prijs. Bij veel andere webshops is terugzenden 'gratis'. Dit is natuurlijk verdisconteerd in de prijs....
Tip: maak even werk van het bekijken van de maattabel. Dat scheelt al veel.

17 september 2014

Leuke kleding, goede service!

Ik heb hier super leuke (merk) kleding besteld voor weinig geld.
Ook een horloge wat al vrij snel kapot ging, retour sturen koste geld maar heb als goedmaker een cadeaubon gekregen.

+ Bestelling was snel binnen.
+ Leuke originele kleding
+ Klantenservice staat open voor klachten

9 september 2014

Zeer onzorgvuldig bedrijf

Een bestelling geplaatst via de zeer professioneel ogende website. Netjes direct betaald via Ideal. Daarna pakketje zoek.

Nu (achteraf) lees ik alle klachten op internet over niet geleverde pakketjes; het zijn er legio. Daar heb ik bij andere postorderbedrijven nooit last van gehad.

Toeval...???

22 augustus 2014

Prima

Beoordeling gaat over 1 bestelling, deze verliep prima.

5 augustus 2014

Netjes en keurig webwinkel!!

Bestelling netjes via DHL afgeleverd, makkelijk te volgen via link van DHL verder het artikel netjes in verpakking en in perfecte staat, ik ben zeer tevreden met deze webwinkel tevens hanteren ze zeer scherpe prijzen
zeker een aanrader voor andere mensen!!
Trouwens wat ik had besteld was een heren portemonnee van tony perotti..

20 juli 2014

Bezorging en support ver beneden peil

Na 8 dagen nog niet binnen, dus maar even bellen.
Doorverbonden naar een Russin of zo op een apparaat, verder verbonden naar ..... niks.
Het gaat zo vaak goed, dat je vergeet dat er dit soort waardeloze webshops zijn.

16 juli 2014