STYLEPIT Reviews

87.343
TrustScore 4 uit 5

3,9

Na het lezen van oudere reviews met een bang hart een bestelling geplaatst bij Stylepit. Ja, het kan allemaal net iets professioneler (pagina's en mails soms deels in het Deens) en verzending is wat d... Toon meer

Goede site en altijd mooie prijzen in de uitverkoop. Retourbeleid en omruilacties moeten echt sneller en is niet van deze tijd. Retour moet naar Utrecht verzonden worden waarna het nog verzonden moet... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Kinderkleding
  3. Kledingmarkt
  4. Herenmode
  5. Schoenenwinkel
  6. Damesmodewinkel

Stylepit ejes og er en del af MandM Direct Limited. Vi er en af Europas førende online off-price forhandlere, der tilbyder de største mærker inden for mode, sport og outdoor til op til 65% rabat på den vejledende udsalgspris. Med over 25 års erfaring og mere end 3 millioner aktive kunder er vi stolte af at have over 150 mærker af tøj, sko og accessories til hele familien på lager. Fra adidas, Jack & Jones, Crocs, Skechers til New Balance og mange flere tilbyder vi mærker i verdensklasse til uovertrufne priser.

Goed

TrustScore 4 uit 5

87K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(87.343)

726 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pakket ruilen duurt (te) lang

Bestelling verliep vlot, daar heb ik geen klachten over.
Alleen als je een product wilt ruilen voor een andere maat dan adviseer ik om het product te retourneren en zelf een nieuwe bestelling te plaatsen.
Ik heb 2 weken geleden een product geruild, maar aangezien het 2,5 week duurt voordat het pakket weer in Denemarken is aangekomen is het afwachten of mijn gewenste maat dan nog beschikbaar is.
Dit duurt mijn inziens te lang.

5 juni 2014

Slecht, bestelling blijkt zoek

Bij verzending bleek dat de halve bestelling niet leverbaar was. Na twee wken nog niets ontvangen. Pas na bellen te horen gekregen dat mijn pakket niet ging komen. Tja, meneer dat gebeurt wel vaker. Oke, doei. Nooit meer Stylepit

7 mei 2014

Aardige webshop, onduidelijkheid over pakket, betalen voor retourzending.

Op zich een prima webshop met goeie merken en veel koopjes. Handig dat er ook outfits zijn samengesteld zodat iemand die moeite heeft met combineren niet voor gek staat. Als je een complete outfit koopt krijg je ook nog eens extra korting . (ook op de afgeprijsde kledingstukken)

Jammer is wel dat er bij de track & trace code weinig informatie staat over je pakket. Er staat alleen wanneer het aangemaakt en verzonden is, niet wanneer je het kunt verwachten.

Wat ik verder betreur is dat de kosten voor een retourzending voor eigen rekening komen. Ik meen me te herinneren dat dit eerder gratis was?

Ik prefereer toch een webshop waar zowel verzending als retourneren gratis is.

3 april 2014

Perfect

Na bestellen al snel bevestiging via mail van verzending met track & trace nummer. Gekochte artikel was goed afgebeeld met een goede prijs. Ook is de gratis levering een groot pluspunt. Kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

8 maart 2014

Aanrader

Overzichtelijk assortiment met veel mode-producten die in Nederland nauwelijks te verkrijgen zijn. Daarnaast bieden ze fijne aanbiedingen, ik heb bijvoorbeeld Jeffrey Campbell schoenen besteld voor de helft van de prijs die andere webwinkels vragen. De levering was ook dikke prima en redelijk snel als je bedenkt dat je pakketje uit het magazijn in Denemarken moet komen. Maandagavond besteld en vrijdagmiddag binnen. Ik ben super tevreden en ga er zeker vaker bestellen!

8 februari 2014

prima winkel

Het is even zoeken maar er zitten mooie koopjes bij van merken die we graag dragen. Oa numph.
snelle levering en klantenservice reageert prompt op mailtjes.

3 januari 2014

ZEEEER SLECHT

Wacht inmiddels al 2 weken op mij paketje van 2 broeken en 1 trui. Nog steeds niks ontvangen krijgt een buitenlandse vrouw aan de telefoon die ineen engels gaat praten. Al meerdere malen naar Selectvracht gebelt maar daar kunnen ze de track en trace code niet verder achterhalen omdat het terug gestuurd is naar stylepit.
voor 110 euro opgelicht bij stylepit.

27 september 2013

Leuk aanbod, prima levering

De site geeft aan dat leveringen en retouren langer kunnen duren. Zelf 3 dagen hoeven wachten. Leuk aanbod, toch ook weer net iets anders dan de standaard webwinkels. Wat mij betreft aanrader.

6 augustus 2013

Ruime keuze in Scandinavische kledingmerken

Ruime keuze in Scandinavische kledingmerken, net die items die ik minder snel vind in Nederland en op ruime voorraad. Geen bezorgkosten.
Zelf op zondag iets besteld, ideal betaald, vrijdag geleverd.
Ook een bestelling op dinsdag geplaatst, ideal betaald, zaterdag geleverd.

Duurt dus iets langer als een bijvoorbeeld een Zalando, maar wordt met dezelfde service en kwaliteit geleverd. Top, aanrader

Retourafhandeling niet van toepassing geweest dus kan ik niet over oordelen

6 juni 2013

Fantastische snelle en correcte levering zelfs tot in Belgie

Het was een hele fijne eerlijke en correcte samenwerking !
Spijtig genoeg het ik mijn pakket niet kunnen volgen via track en trace maar ik had er alle vertrouwen in dat het zou inorde komen !
Na 1week werd mijn pakje hier in Belgie aan mijn deur afgeleverd !!!
Dit is echt geweldig !
dankjewel en tot ziens !
Di

6 april 2013

zeer slecht

ik heb vele pogingen gedaan om email te versturen maar het email adres bestaat niet dus krijg hem steeds terug alle emails geprobeerd op de site er werkt er geen een. telefoonnummer werkt ook niet dus je kan geen contact krijgen met het bedrijf nu 11 dagen geleden dat ik iets besteld heb nog steeds niet binnen , en de levering is wel verzonden er staat binnen 3-5 dagen maar nog steeds niks ontvangen !
en de track en trace werkt niet.

nou vandaag 13 juli het broekje ontvangen dus 12 dagen heeft het geduurd .
zeer slechte service

10 juli 2012
Reviews in alle talen tonen. (87.343 reviews)