Bedrijf heeft geantwoord
Mamy bardzo złe doświadczenie.Zakupiliśmy dwa domki w cenie którą Państwo mieli na stronie.Po czym dowiadujemy się że cena jest wieksza i trzeba dopłacić po prawie 1000zl za każdy domek. Ja jako kl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Na razie rezerwacja przebiegła pomyślnie szybkie potwierdzenia rezerwacji oby tak dalej, kemping znam doskonale więc pozostaje nadzieja że parcela jakaś fajna zostanie przydzielona
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Niestety jeśli chodzi o sam Camping super natomiast precyzyjność opisanej oferty i kontakt na poziomie 0 Próbowałam się do Was dodzwonić z campingu aby wyjaśnić niejasności przez 1.5 g niestety bez skutku, na szczęście uprzejma Pani recepcjonistka pomogła rozwikłać problem choć korzystniej było by zamówić wszystko bezpośrednio ze strony Campingu

Antwoord van suncamp.pl
Ja jako klient widzę cenę na Waszej stronie i uważam że ona powinna być wiążaca.
Nie polecę Waszej strony. Nigdy nie piszę złych opinii ale tutaj musiałam bo uważam że to jest oszukiwanie klienta
Pozdrawiam

Antwoord van suncamp.pl
Podczas rezerwacji nie dostalam informacji, ze glamping jest położony na kempingu obok Union Lido. Po przyjeździe na miejsce nie udało się połączyć z infolinią. Przyjechali do nas przedstawiciele i dopiero wtedy nawiązaliśmy kontakt z biurem. Gdybyśmy wiedzieli, że osada glampingowa jest położona na innym kempingu, skorzystaliśmy z innej oferty i wynajęli domek.

Antwoord van suncamp.pl
Zamówiłem i zapłaciłem za pobyt, który anukowaliscie zrzucając winę na inny podmiot.Zwrotu peniedzy do tej pory nie dostałem.Na stronie pojawił się ten sam domek za ok.30 EUR więcej, a WY chcieliście abym dopłacił 279 EUR.Nje można się do Was dodzwonić.Tragiczna współpraca, nie polecam nikomu.Mam obawy czy dostanę zwrot czy jesteście firma krzak, która zaraz się zwinie.
ODP.:anulowanie nastąpiło o 15:32 w środę, a więc więcej niż 30h.Nie zmiena to faktu, że ta sama oferta po anulowaniu znów była dostępna za 30 euro więcej niż przelałem.Wy chcieliście dopłatę w wysokości 279 euro.

Antwoord van suncamp.pl
Zerowa pomoc. Odsyłanie tylko do linków i voucherow oraz rozmowa z robotem.
Ostatni raz korzystam z Suncamp

Antwoord van suncamp.pl
Rezerwacja została odrzucona przez pomyłkę systemu, który wskazywał dostępność kiedy jej nie było - mimo prośby o zaproponowanie tego zakwaterowania w innym terminie nikt z propozycją nie zadzwonił, a pieniądze od tygodnia za odwołaną rezerwacją mimo prośby o pilny zwrot nie wpłynęły. Nie polecam - jest dużo lepszych operatorów campingu, a przede wszystkim przetrzymywanie pieniędzy klienta jest po prostu słabe.

Antwoord van suncamp.pl
Super obsługa i kontakt.Bardzo konkretne podejście do klienta pozdrawiam.

Antwoord van suncamp.pl
Strona do rezerwacji bardzo czytelna, konsultacji przez tel.bardzo profesjonalnie.

Antwoord van suncamp.pl
Swietnie zrobiona strona - ja akurat szukałem campingów w Chorwacji i baza dostępnych w serwisie była dla mnie w zupełności wystarczająca. Wyszukiwanie bardzo intuicyjne, ze wszystkimi szczegółami, łącznie ze wskazaniem miejsca poożenia campingu na mapie :). Szczegółowy opis, zdjęcia, zestawienie wariantów cenowych - wszystko czego potrzebowałem w jednym miejscu i najważniejsze... na prawdę dobre ceny. Polecam :)

Antwoord van suncamp.pl
poprawcie wyszukiwarke na waszej stronie, wyniki nie do końca pokrywaja się z przyjętymi założeniami.
Sprawa dotyczy dostępności parceli

Antwoord van suncamp.pl
Wszystko jest ok ale mała uwaga co do wyboru miejsca,klient powinien mieć możliwość wyboru

Antwoord van suncamp.pl
Czytelna strona internetowa z dużą ilością informacji.

Antwoord van suncamp.pl
Podoba mi się że po przyjeździe na pole campingu jest dużo przestrzeni jest ubezpieczenie podróży

Antwoord van suncamp.pl
Wszystko ok tylko brakuje w potwierdzeniu linku do przelewu blikiem żeby wszystko było uzupełnione już waszymi danymi. Dla kłopot był robić przelew z tym IBAN

Antwoord van suncamp.pl
Dobra usługa, dobra cena, ale najbardziej pozytywny jestem zaskoczony obsługą klienta (przynajmniej w Polsce). Dzwoniłem kilkukrotnie, za każdym razem poświęcono mi czas, choć wartość rezerwacji nie była astronomiczna. Generalnie w tego typu firmie nie spodziewałbym się ;)