1. Buitensportkleding- en uitrusting
  2. Kledingwinkel
  3. Buitensportwinkel

At Sunseaup, we design lightweight, comfortable sun protection apparel for people who love the outdoors. Whether you're fishing, surfing, cycling, hiking, or simply enjoying everyday life under the sun, our products are designed to provide reliable UV protection without compromising comfort or freedom of movement. We believe the outdoors should be enjoyed, not avoided, so we focus on creating high-quality, functional apparel that helps people explore with confidence and make the most of every adventure.

3,0

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

J’ai reçu les t-shirt à capuche

J’ai reçu les t-shirt à capuche ! Identique à la photo du site ! Très content de mes achat !!
Juste petit bémol , le cache cou intégré un peu serrant, mais je crois qu’il va ce donner un peu !!
Plus qu’à tester en mer sous le soleil

26 juni 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre commentaire élogieux ! Nous transmettrons vos remarques aux services concernés afin d’améliorer le produit.

Équipe Sunseaup

Article ne ressemble pas à la photo !

Fausses publicités !
Le tee-shirt reçu ne ressemble pas à la photo du site. Ce qui est proposé: un bon d’achat de 15 USD, valable sur votre prochain achat sur notre site web, ou un remboursement direct de 30 % (9,28 EUR) sur votre compte bancaire.
Le prix du Teeshirt étant de 38.67E.
J'ai renvoyé un mail car ce n'est pas légal leur pratique.
À éviter absolument.

22 juni 2026

Cher client,

Nous vous prions de bien vouloir accepter nos excuses pour la mauvaise expérience occasionnée par l'article reçu.

Vos précieux commentaires sont extrêmement importants pour nous. Nous allons contrôler et optimiser rigoureusement nos images et descriptions de produits afin d'éliminer tout problème de communication et d'améliorer globalement la qualité de nos produits et nos normes d'audit. Nous nous engageons à fournir à chaque client des produits authentiques et un service d'achat fiable.

Encore une fois, nous vous présentons nos sincères excuses pour la gêne occasionnée.

Équipe Sunseaup

12 days in and only an order confirmation received. No shipping

Ordered on 6/10 and have received no communication or shipping notifications. Emailed asking for a refund at this point. I’m sure they will all the sudden ship and say they can’t call it back.

10 juni 2026

Dear Charlene,
We sincerely apologize for the delayed shipping and lack of timely shipping updates that upset you.

We have checked our records and confirmed you contacted our support team to cancel your order on the day you posted this review, and your refund has been processed promptly.
We would like to clarify that we never reject valid cancellation requests for unshipped orders, nor will we ship out items against customers’ wishes. We kindly ask you to avoid posting comments without factual basis.

Sunseaup Team

Don't waste your time or money

This is a dropshipping site that looks like it's usa based but actually ships from China.
The item I received looked nothing like the website advertised. When I complained it took several emails to realise return shipping costs as much as the item, meaning their return policy is not really usable. I got a partial refund.
Net result was wasting money on a trash item I can't use and isn't worth returning. Plus a lot of frustration.
Don't go there.

18 juni 2026

Hi Vania,
We sincerely apologize that the product you received differs from our website’s display and for the frustration our return policy brought you.

We highly value your feedback, which we will submit to our product team to improve this specific item. We regret failing to deliver a satisfying shopping experience to you, and we will keep optimizing our products and services for all customers.
Best regards,

Sunseaup Team