Wij regeleden een privé transfer in Agadir. De transfers waren perfect! Enig minpuntje was dat de verantwoordelijke van het bedrijf ons nog excursies wou verkopen. Op zich geen probleem mee. We hadde... Toon meer
Weer super geregeld Nadat onze reis Cypres werd geannuleerd geld binnen 24 uur terug Snel Gran Canaria geboekt transfer vliegveld hotel vv Nette prijzen en goed geregeld
Heen weg naar ons hotel in Albufera was perfect, chauffeur belde netjes toen we geland waren, mooi busje. Terug weg naar het vliegveld was drama, chauffeur kwam half uur te laat met een gammele bus... Toon meer
Goede ervaring! (Vriendelijke) Chauffeur,(s) staat/staan keurig op tijd klaar voor vervoer van- en naar vliegveld. Meerdere keren bij Suntransfers geboekt tot volle tevredenheid. Echt een aanrader!... Toon meer
Millions of customers will experience our great value service this year and their complete satisfaction remains our highest priority. Much of our success over the years has been down to having a great team who are dedicated to providing our customers with great value airport transfers combined with unbeatable customer service.
Best Price Guarantee
We make sure we offer you the best prices and will beat any comparable offer
Crta. de l'Estartit, 143 - 145, 17257, Torroella de Montgri, Spanje
- +34 930 46 73 98
- info@suntransfers.com
- suntransfers.com
Vraagt klanten om een review
Keurig op tijd op de airport en ook op…
Keurig op tijd op de airport en ook op de terugweg bij ophalen van hotel. Vriendelijke chauffeurs en goed geregeld alles. Wij hadden een prive-mini busje voor 7 personen. Prima vervoer.
Perfect
In 1 woord, super ! Alles perfect geregeld, super communicatie en ruimschoots op tijd aanwezig. Aanrader.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Na jaren goede ervaringen was het nu…
Na jaren goede ervaringen was het nu niet goed. Geen ontvangst en zelf moeten zoeken. Lang moeten wachten. Kortom, niet goed

Antwoord van Suntransfers.com
Wij hebben niemand gezien op het…
Wij hebben niemand gezien op het vliegveld die ons zou kunnen ophalen er stond niemand met een borgje met onze naam erop ook bij balie 36 was geen chauffeur te zien iemand van een andere maatschappij Hanna Group die ons naar het hotel heeft gebracht Wat moeten wij hier van denken want ook nu wij bij Park Lara logeren hebben wij een aantal dagen een busje nodig om ons te vervoeren naar de oude stad Antalya misschien kunt u de ervaren blammage goed maken

Antwoord van Suntransfers.com
Vervoer van en naar vliegveld malaga
Alles was zoals afgesproken en op tijd zowel bij het vliegveld en bij het hotel super geregeld
Snel en punctueel!
Alles liep vrijwel vlekkeloos
Alles liep vrijwel vlekkeloos, maar als grote tegenvallen was, dat we ruim een uur hebben gewacht alvorens de bus vertrok. Te grote gaten in de planning.

Ontbrekend kinderstoeltje
Er was maar 1 van de 2 gevraagde en betaalde kinderstoeltjes voorzien. We konden op weinig begrip rekenen. Op vlak van veiligheid is dit echt niet OK.

Antwoord van Suntransfers.com
Keurig conform afgesproken tijdstip te…
Keurig conform afgesproken tijdstip te wachten op de luchthaven. Luxe bus voor comfortabele transfer naar hotel met behulpzame chauffeur
Deze mensen zijn oplichters!
Ik heb een transfer geboekt en die vervolgens gelijk geannuleerd omdat we een auto hebben gehuurd.
Bij de boeking heb ik een annuleringsverzekering afgesloten en hier extra voor betaald ik heb ruim van te voren geaunleerd dus voor 48 uur en vervolgens krijg ik maar 60% van het bedrag terug gestort!
Mensen kijk uit dit zijn oplichters!

Antwoord van Suntransfers.com
Ondanks dat ik zelf het aantal personen…
Ondanks dat ik zelf het aantal personen verkeerd had ingevuld werden we toch alle 4 zonder problemen naar ons hotel gebracht. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Antwoord van Suntransfers.com
alles was zoals door gekregen via mail…
alles was zoals door gekregen via mail vervoer stond ons perfect op tijd op te wachten en ook tijdug voor de terug rit
PRIMA zeker aanrader voor deze prijzen
De chauffeur verscheen niet op het…
De chauffeur verscheen niet op het afgesproken tijdstip, maar kwam veel te vroeg en probeerde ons vervolgens onder druk te zetten om $50 extra te betalen. Bij weigering zou hij ons als “no show” registreren.
Bij contact met Suntransfers kon dit probleem niet worden opgelost. Wij waren daardoor genoodzaakt een andere taxi te regelen, wat ons uiteindelijk vier keer zoveel heeft gekost.
Vermijd dit bedrijf voor transfers vanaf Sharm el-Sheikh International Airport.

Alles was top geregeld
Alles was top geregeld. Bij het vliegveld stond netjes iemand op ons te wachten en op de terugweg was de chauffeur er ook weer ruim op tijd.
De busjes waren schoon en goed bijgehouden en het contract bij eventuele vragen was ook snel en duidelijk.
Zeker een aanrader!
Alles verliep volgens afspraak
Chauffeur was precies op tijd, hielp met de bagage en reed veilig