Laaja valikoima, helppokäyttöinen verkkokauppa, ja todella hyvä asiakaspalvelu! Tuotereklamaatioon vastattiin saman päivän aikana, ja samana päivänä lähti korvaava tuote matkaan! Ja pääsi vaihtamaan s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Erittäin hyvä asiakaspalvelu! Huawei Watch 5 -näytönsuojassa ilmeni ongelma, ja reklamaation käsittely oli nopeaa, ystävällistä ja vaivatonta. Sain vastauksen nopeasti ja rahallinen hyvitys hoidettiin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aivan uskomaton asiakaspalvelu. Omasta virheestäni johtuva moka paikattiin heidän puolestaan. Varmasti tämä upea ele saa asiakkuuteni jatkumaan ja tulen myös jatkossa tilaamaan tuotteita teiltä.
Bedrijf heeft geantwoord
Tilasin suojakalvon ja tuli nopsaa perille. Löytyi kuitenkin vika ettei kosketus toiminut näyttöön enää normaalisti. Reklamoin ja annettiin 3 tuotetta valittavaksi mitä voisin kokeilla. Valitsin näist... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kotimainen Suojakalvotukku on taistellut jo vuodesta 2011 lähtien rikkinäisiä näyttöjä vastaan. Missionamme on pidentää älylaitteiden käyttöikää – onhan jokaisen uuden laitteen valmistus melkoinen rasite ympäristölle. Toimituksemme on aina ollut nopea, hinnat edulliset ja alennuskampanjat hyviä. Avullamme suomalaiset ovat saaneet yli miljoona puhelintaan ja tablettiaan suojattua!
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Täytyy sanoa, että oli todella hyvä asiakaspalvelukokemus kokonaisuudessaan. Vaikka moka oli minun, niin auttoivat loppuun asti.

Antwoord van Suojakalvotukku
Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja yhteydenottooni vastattiin mielestäni nopeasti. Postin hukattua ensimmäisen lähetyksen, uuden tuotteen laitoitte viipymättä matkaan mikä sitten tuli perille ongelmitta.

Antwoord van Suojakalvotukku
Väärän tuotteen itse vahingossa valittuani ehdottivat itse oikean tuotteen lähettämistä minulle ilman korvausta! Oikein superystävällistä ja ilmastotehokasta asiakaspalvelua. Suosittelen!

Antwoord van Suojakalvotukku
Ihan ala-arvoista kiinan roskaa myyvät ekana tilasin panssarilasin oneplus nord 3 ja oli ihan liian pieni sen jälkeen erehdyin tilaamaan suojakuoren joka tuntuu niin halvalta rojulta ettei rajaa.

Antwoord van Suojakalvotukku
Nopea toimitus ja hyvä ja miellyttävä palvelu.

Antwoord van Suojakalvotukku
Tilasin/sain vääränlaisia tuotteita. Reklamoin ja sain korvaavat tuotteet ja erittäin hyvää asiakaspalvelua. Suosittelen on asiansa osaava kauppa.

Antwoord van Suojakalvotukku
Tilannut useasti Suojakalvotukusta tarvikkeita puhelimelle ja tietokoneelle, ostokokemus aina ollut erittäin sujuva!
Nopeat toimitukset ja erinomaista asiakaspalvelua. Pari kertaa ollut kysyttävää tilaukseen liittyen, asiat on ratkaistu todella hienosti.
Kiitos Suojakalvotukku, tilaan teiltä jatkossakin!🫶🏻

Antwoord van Suojakalvotukku
Palvelu ja toimitus oli nopeaa ja itse aiheuttamani sekaannus, jonka huomasin jälkikäteen korjattiin hämmästyksekseni silti välittömästi!

Antwoord van Suojakalvotukku
Huippupalvelua. Ensin tilaamani tuote olikin väärä ja tilalle tuli hyvin nopsasti oikea. Virheellisesti olin määritellyt tuotteen tekniset tiedot mutta siltikään aiempaa tuotetta ei tarvinnut palauttaa ja laitoin hyvän kiertämään ja annoin sen tarvitsevalla.

Antwoord van Suojakalvotukku
Kuljetusvaurioon liittyvä reklamaatio sujui esimerkillisesti ja asian käsittely oli erittäin nopeaa. Asiakaspalvelijat esittivät asiakkaan tilanteeseen sopivia korvausvaihtoehtoja.

Antwoord van Suojakalvotukku
Kaikki toimii. Tilausvahvistus tuli heti, tuotteen lähetyksestä erillinen ilmoitus, ja todella nopea toimitus pyhäpäivistä huolimatta. Suosittelen.

Antwoord van Suojakalvotukku
Nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua!
Tilasin mobiilitarvikkeita ml. suojakuoren uuteen kännyyn. Myöhemmin kuitenkin vaihdoin mieltäni ja halusin vaihtaa kuoren toisen väriseen. Tuotevaihdon ja palautuksen sijaan asiakaspalvelu kasuaalisti ilmoitti lähettävänsä toisen kuoren jälkitoimituksena veloituksetta. Siis oikeasti nyt, tästähän jää asiakkaalle rikollisen syyllinen olo.

Loistavaa asiakaspalvelua!
Minulla omaa hölmöilyä; en osannut käyttää latausasemaa, laitoin viestiä illalla ja seuraavana aamupäivänä tuli viesti jossa oli ratkaisu ongelmaan.
Olen kaksi tilausta tehnyt ja olen erittäin tyytyväinen. Voin jatkossakin tilata täältä kun tiedän että voin luottaa että minusta huolehditaan asiakkaana myös tilauksen jälkeen.

Antwoord van Suojakalvotukku
Myyvät selkeää asiakaspalautustuotetta uutena (missään ei ole mainintaa, että kyseessä käytetty, avattu tuotepakkaus). Puhelimen kuoret eivät ole tuoteryhmä, jossa haluan ostaa avattuja tuotteita, ja kun mainintaa ei ole, tulee huijattu olo. Rahat saa onneksi takaisin ja palautus vaikuttaa toistaiseksi sujuvalta.
3 tähteä koska aikaisempi tilaus meni hyvin ja tämäkin tuli sentään nopeasti.

Antwoord van Suojakalvotukku
Olen pitkäaikainen asiakas ja tilasin jälleen parhaita mahdollisia suojalaseja puhelimeen. Nyt vain kävi niin että laitevalmistaja on muuttanut sormenjälkitunnistuksen tekniikkaa eikä lasit toimineet kaikista vippaskonsteista ja neuvoista huolimatta. Minua palveltiin koko prosessin ajan todella hyvin! Suojikset ovat parhaita, asentuvat helposti ja aionkin niitä käyttää jatkossa perheen muissa laitteissa edelleen, omaani ne eivät vaan valitettavasti käy, ennen kuin tulee jälleen aika vaihtaa laitetta.
Todella vahva suositus tälle firmalle, paitsi palvelu, joka on ensiluokkaista myös toimitukset tapahtuvat vauhdikkaasti ja tuotteet saapuvat nopeasti!

Antwoord van Suojakalvotukku
Vaikka saamani tuote oli viallinen, asiakaspalvelu oli kaikkea muuta. Tosi ystävällistä, nopeaa ja helppoa, ja sain jopa uuden tuotteen hyvityksenä matkaan. Kiitos teille!

Antwoord van Suojakalvotukku
Tilaamassani tuotteessa oli vikaa ja tein reklamaation johon vastattiin todella nopeasti ja sain valita samaan rahaan uuden tuotteen tilalle. Tilaan varmasti jatkossakin täältä

Antwoord van Suojakalvotukku
Ekan kerran tilasin Suojakalvotukulta ja hyvä kokemus kaikenkaikkiaan. Todella nopea toimitus ja tuotteet juuri ne mitä pitikin.

Antwoord van Suojakalvotukku
Asiakaspalvelelija oli erittäin ystävällinen ja ymmärtäväinen. Antoi myös hyviä vinkkejä näytönsuojan asennukseen.

Antwoord van Suojakalvotukku
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.