Super.com Reviews 55.272

4,3

Ik wil even terug komen op een eerdere review die ik had waarbij ik heel teleur gesteld was over een boeking die ik had gemaakt bij een motel in seattle voor 1 nacht en later nog eens 2 nachten waa... Toon meer

Klantenservice is zeer moeilijk bereikbaar voor klanten buiten de VS. Advies aan super.com om op de website te vermelden hoe klanten buiten de VS contact kunnen opnemen met de klantenservice. Het is n... Toon meer

Wat een verrassing om op deze manier een hotel te boeken. Even speuren wordt beloond, hopelijk is alles goed doorgekomen.

1. Hotel
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. E-commerceservice

Super.com is the all-in-one app that puts more money in your pocket! Save big on hotels, earn cash back on purchases, boost your credit score, access a cash advance, and even earn money playing games. Super+ members unlock even greater savings and earnings. Visit super.com and make every day Super!

4,3

Uitstekend

55K reviews

Vraagt klanten om een review

ik vertrouwde het ook niet helemaal

ik vertrouwde het ook niet helemaal, maar de reservering was prima verlopen bij het Fletcher Hotel.
Dus daarvoor mijn complimenten.
Echter nu ben ik ineens lid geworden van Super + membership. waar ik dus niet voor gekozen heb en ze boeken dan € 14,25 maandelijks van mijn creditkaart. Ik wil dit graag stopzetten, maar kom niet veel verder in de app / website.
Super.com; ik zie dat jullie dit ook lezen, graag een oplossing in deze.

22 februari 2024

Ik heb geprobeerd een hotel te boeken…

Ik heb geprobeerd een hotel te boeken via Super.com in Lausanne. De website was zo onduidelijk, dat er nu vier (4) reserveringen op mijn creditkaart zijn gemaakt voor het bedrag verschuldigd. Het hotel in Lausanne gebeld en…….. er was geen boeking bekend bij Hotel de la Paix in Zwitserland. Ik bel morgen met de States met Super.com +1 844 461 2577 om dit te proberen te corrigeren. Een vaag bedrijf Verify.com zit hier ook nog tussen.
Roos
Zoetermeer
The Netherlands

24 februari 2024

Hoi Leo,

Bedankt voor het onder de aandacht brengen hiervan. Met de informatie die u heeft verstrekt, kunnen we geen boekingen vinden. In gevallen waar de boeking niet succesvol wordt afgerond, worden er geen kosten in rekening gebracht.

In plaats daarvan wordt een autorisatie vastgehouden of vooraf geautoriseerd, wat als in behandeling wordt weergegeven in uw banktransacties. Deze service wordt gefaciliteerd door uw kaartverstrekker, waar ze tijdelijk het goedgekeurde bedrag reserveren, waardoor het beschikbare bedrag wordt verminderd totdat de handelaar de transactie voltooit. Aangezien uw gewenste aankoop niet beschikbaar was en de boeking niet is doorgegaan, heeft Super Travel geen kosten in rekening gebracht en zal uw kaartverwerker de autorisatie dienovereenkomstig vrijgeven.

De duur van deze vrijgave varieert afhankelijk van of u een debet- of creditcard heeft en is onderhevig aan het beleid van de uitgevende bank.

Wees gerust dat we een gerenommeerd en echt bedrijf zijn. Onze geloofwaardigheid wordt bevestigd door onze vermeldingen in gerenommeerde publicaties zoals de Financial Times, Forbes, New York Times, SmarterTravel, Conde Nast Traveler en tientallen andere persmedia.

We vertrouwen erop dat deze uitleg duidelijkheid biedt over de kwestie. Als u nog verdere vragen of zorgen heeft, neem gerust contact met ons op.

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Niet boeken via super.com. Ik had gereserveerd en betaald voor een overnachting in Het Indigo Hotel in Den Haag, maar er was geen reservering bij hun bekend van super.com of op mijn naam! Uiteindelijk opnieuw moeten betalen voor de overnachting. Super vervelend omdat het een verjaardagscadeau voor mijn dochter was. Het hotel heeft geprobeerd contact op te nemen met super.com, maar het nummer was onbereikbaar. Ik heb zelf uiteindelijk via de chat contact gehad. Ze beloven een refund op mijn 'card' maar ik betwijfel of zij het geld ( 140 euro!!!)zullen terugstorten naar mijn Creditcard. Later was de chat niet meer bereikbaar. Er staan ook geen reviews op Google. Enorm veel gedoe om een paar tientjes korting. NIET AAN BEGINNEN! Je kan beter boeken via Booking.com oid. Daar heb ik wel goede ervaringen mee.

21 februari 2024

Hoi Myra,

We kunnen verzekeren dat onze geloofwaardigheid wordt bevestigd door onze functies in vele gerenommeerde publicaties. We begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken heeft gehad met uw reservering en bieden onze excuses aan voor het ongemak. In de dynamische reisbranche kunnen zich onvoorziene situaties voordoen die buiten onze macht liggen als externe boekingssite. Ondanks deze uitdagingen doen we er alles aan om de negatieve impact op onze gewaardeerde klanten tot een minimum te beperken.

We hebben het probleem met de accommodatie bevestigd en de volledige terugbetaling is al verwerkt voor deze reservering. Het duurt meestal 3-5 werkdagen om te worden verwerkt, afhankelijk van uw bank. Bovendien bieden we u graag een vergoeding aan die naar uw rekening wordt gestuurd. Dit gebaar is bedoeld om uw negatieve ontmoeting om te zetten in een positieve kans op een toekomstig verblijf.

We kijken uit naar de mogelijkheid om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

BOEK NIET VIA DEZE VALSE ORGANISATIE!!

BOEK NIET VIA DEZE VALSE ORGANISATIE!!! Dat zoiets mag bestaan??

VRESELIJK! Ik heb 1x een boeking gedaan via Super.com. Alles leek soepel en goed te lopen.. Goed hotel, goede prijs en ik kon gewoon inchecken.

Enkele weken later zie ik ineens vage bedragen afgeschreven worden vanuit Supersuper+ (eerst geen idee wat dit was?). Blijkt het een maandelijks abonnement van bijna 15 euro te zijn??

Ik ben al uren bezig dit te cancelen.. De informatie die ze geven klopt niet. Ze reageren niet. Klantenservice kan steeds nergens mee helpen. De app heeft niet alle opties, zoals 'more' om je membership te annuleren. Wat de enige manier lijkt te zijn.. Maar goed, als die knop niet bestaat.. werkt het niet..

Ook vragen ze op random momenten je Amerikaans nummer? Terwijl je 80% van de keren met een nederlands nummer kan boeken/inloggen bij hun?

Ik weet gewoon niet meer wat ik kan doen..

Maar dit bedrijf helpt NIET!

Ik vraag geen geld, ik wil gewoon dat mijn membership per direct stopt! En dat lijkt niemand te kunnen doen?

ps: als je iemand van de ''live chat'' kan spreken, krijg je standaard (kant en klare gesprekken) die ze blijven doorsturen.. Zonder juist antwoord of hulp..

Dus let op: BOEK NIET VIA DEZE VALSE ORGANISATIE!!!

Update; De doorgestuurde “cancel link” geeft wederom aan de stappen via de app te doorlopen.. zoals eerder (niet alleen via hierboven, maar ook via mail en chatcontact”) wordt mijn probleem niet verholpen.. maar weer van kastje naar de muur gestuurd, met zelfde antwoord waar ik helaas niets mee kan (hoe graag ik ook wil).. Dus nogmaals… Die optie “More •••”, is NIET zichtbaar in de app op mijn telefoon (via andere telefoon ook niet).. Ze verwijzen steeds terug naar deze “enige” manier om te cancelen.. maar die manier werkt bij mij niet.. Dus nog steeds zit je aan een abbo vast en wederom kan NIEMAND op een andere manier helpen.. dan verwijzen naar de die link, wat ik dus steeds aangeef; het lukt niet! Frustrerend..

14 februari 2024

Hallo Bram,

Bedankt dat u contact heeft opgenomen en uw zorgen heeft gedeeld.

U kunt er zeker van zijn dat wij een gerenommeerd en oprecht bedrijf zijn. Onze geloofwaardigheid wordt bevestigd door onze artikelen in gewaardeerde publicaties zoals de Financial Times, Forbes, New York Times, SmarterTravel, Conde Nast Traveler en tientallen andere perskanalen.

Wij stellen het op prijs dat u de kosten op uw kaart bevestigt. Mogelijk hebt u zich tijdens het reserveringsproces per ongeluk aangemeld voor ons optionele Super+ lidmaatschapsprogramma.

Dit premium lidmaatschap biedt echt goede besparingen. We begrijpen echter dat u niet van plan was zich aan te melden. Om te annuleren kunt u eenvoudig de stappen volgen die in dit helpartikel worden beschreven: https://snaptravel.freshdesk.com/support/solutions/articles/155000001440-how-do-i-cancel-my-super-membership-

Ons doel is volledige klanttevredenheid. Als u nog vragen heeft, laat het ons dan weten!

Groeten

Meer klanten met nepboekingen

Boek hier niet! Boeking online gedaan, maar helaas heeft het Ibishotel geen bevestiging gekregen. We zijn dus belazerd. Het hotel geeft aan al meer klanten met nepboekingen van super.com te hebben gekregen.
Boekingsnummer B_12163880

25 november 2023

Hoi Sonja,

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt over de mogelijkheid dat u wordt misleid, en wij willen u ervan verzekeren dat dit niet onze bedoeling was. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
We kunnen verzekeren dat we een legitiem bedrijf zijn dat in veel gerenommeerde publicaties is vermeld, waaronder Financial Times, Forbes, New York Times, SmarterTravel, Conde Nast Traveler en tientallen andere perskanalen.

We betrekken onze hotelkamers bij verschillende partners, waaronder groothandels, om u de beste tarieven te bieden, en we zijn trots op onze toegang tot exclusieve deals.

Begrijp alsjeblieft dat, als externe boekingssite, bepaalde incidenten buiten onze controle kunnen voorkomen in de reisindustrie. We hebben echter procedures geïmplementeerd om dergelijke negatieve gevolgen te minimaliseren.

Deze kwestie is geëscaleerd naar ons ondersteuningsteam, dat contact zal opnemen met de accommodatie en de reispartner om te onderzoeken wat er is gebeurd en zo snel mogelijk contact met u zal opnemen.

In de tussentijd willen we u erop wijzen dat we geen gegevens hebben van uw contactpersoon die dit meldt. Houd er rekening mee dat we een 24/7 ondersteuningsteam hebben met live agenten die u graag helpen, die de kwestie ter plekke hadden kunnen oplossen.

Al onze contactgegevens zijn beschikbaar op de app en site:

Betaald maar niet gekregen

Geboekt en betaald: 6 persoons deluxe chalet met 3 slaapkamers, opp 30 m2. Not refundable. Bij aankomst blijkt super.com een goedkopere 4 persoons standaard chalet, 24 m2 met 2 slaapkamers gereserveerd te hebben. Geklaagd, maar niemand kan helpen. Super.com is onbereikbaar. Klachten site onvindbaar, goed verstopt.

2 oktober 2023

Antwoord van Super.com

Het spijt ons oprecht voor de problemen die u heeft ondervonden met uw reservering. Uw feedback is van cruciaal belang en wij doen er alles aan om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.
Om uw specifieke situatie aan te pakken, vragen wij u vriendelijk om het reserveringsnummer en het e-mailadres dat u voor de boeking heeft gebruikt. Met deze informatie kunnen we het probleem effectiever onderzoeken en oplossen.

Wij waarderen uw medewerking en stellen uw begrip op prijs terwijl we werken aan verbetering.

Beste koop Grand Hotel Londra Sanremo

Beste koop Grand Hotel Londra Sanremo, prijs 95,77€, na het invullen alle gegevens en tijdens betalingsproces krijg ik melding, doneer 2€ en krijg 16€ korting? Een tijdsbalk begint af te tellen maar ik reageer niet, na aflopen tijdsbalk wordt betalingsproces afgebroken, en ik krijg de melding dat deze prijs is niet meer beschikbaar is, nieuwe prijs 126€, met nog als toetje de vermelding, als het geld al is afgehouden wordt het binnen de 3 dagen teruggestort. Ik betaalde met Revolut en geld werd niet gelukkig niet afgehouden, euhm eerlijk Super.com, niks Super aan! Mijn advies, mijden zulke praktijken. Ciao ciao.
Net antwoord Super gelezen, kort antwoord op jullie antwoord, als ik een reservatie maak aan een voorgestelde prijs, dan is dat de prijs. Als je die prijs niet nakomt, eerlijk..., aan anderen om te oordelen. Dumpen. Bye bye

1 oktober 2023

Hallo Danny,

Bedankt dat u contact met ons opneemt en uw waardevolle feedback over uw ervaring deelt. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Wij willen u erop wijzen dat de hoteltarieven die wij aanbieden dynamisch van aard zijn. Dit betekent dat ze voortdurend onderhevig zijn aan veranderingen op basis van de huidige vraag en beschikbaarheid. Hoewel we ernaar streven de meest concurrerende tarieven te garanderen, is het belangrijk om te erkennen dat we geen controle hebben over de prijsschommelingen.

In gevallen waarin de boeking niet doorgaat, worden er geen kosten in rekening gebracht, aangezien dit eerder een autorisatie of pre-autorisatie is en deze op uw bank als in behandeling wordt weergegeven. Deze dienst wordt aangeboden door uw kaartaanbieder, waarbij de aanbieder het door de kaarthouder goedgekeurde bedrag vasthoudt, waardoor het saldo van het beschikbare saldo wordt verlaagd totdat de handelaar de transactie heeft afgehandeld. Omdat uw gewenste aankoop niet langer beschikbaar was, heeft SuperTravel u geen kosten in rekening gebracht en daarom zal uw kaartverwerker de geplaatste reservering vrijgeven.

Wij hopen u hiermee wat duidelijkheid te hebben kunnen geven.

Groeten

Don't do it!

Moesten een enorm bedrag bijbetalen en zijn niet bereikbaar. Niet doen!

Boekingsnummer B_9238140
Alle gegevens staan in de mail die naar jullie gestuurd is op 25 augustus en waar wij geen reactie op krijgen.

22 juli 2023

Hoi Lizzy,

Het spijt ons oprecht als u problemen heeft ondervonden met uw reservering.
Kunt u alstublieft vertellen wat er is gebeurd?

Nooit meer, ga ergens anders boeken!

De prijzen zijn scherp, maar als er iets is of misgaat dan heb je gewoon vette pech! Ze reageren niet eens op mails, het geld is teruggestort van het hotel naar Super.com en zij maken het geld gewoon niet terug over aan mij.

Mensen wees gewaarschuwd en zoek een betrouwbare partner om je hotels te boeken, maar geen SUPER.COM !!!!

Mijn boekingsnummer is : B_10257736

Update : Ik wacht al 1,5 maand op antwoord, alles vele malen doorgestuurd en nog stap verder! Geen geld terug of laat staan enige reactie op een van mijn vele e-mails. Het betreffende hotel heeft het al 2 maanden geleden terugbetaald aan Super.com en zij vertikken het om het geld terug te betalen aan hun klant.
Het is een grote oplichtingsbende !!

2 augustus 2023

Hallo Meneer,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden met uw reservering.

Kunt u, om u beter te kunnen helpen, meer informatie geven over het specifieke probleem dat u bent tegengekomen bij uw reservering? Als we de exacte aard van het probleem begrijpen, kunnen we het effectiever aanpakken.

We willen benadrukken dat het reserveringsbeleid door de accommodatie zelf wordt vastgesteld en dat eventuele afwijkingen van dit beleid hun goedkeuring vereisen.

Als u rechtstreeks contact heeft gehad met de accommodatie en zij u hebben geadviseerd contact met ons op te nemen, kunnen we overwegen om uitzonderingen te maken op ons standaardbeleid. Als een dergelijk scenario zich voordoet, moet u een schriftelijke bevestiging van de accommodatie verkrijgen waarin eventuele overeengekomen kortingen of restituties worden vermeld. Als u deze bevestiging deelt met ons ondersteuningsteam, voorkomt u eventuele misverstanden en zorgt u voor duidelijkheid.

Om u verder te kunnen helpen, vragen wij u vriendelijk om het reserveringsnummer en het e-mailadres dat bij uw boeking hoort. Door deze informatie te verstrekken, kunnen wij de zaak grondig onderzoeken en aan een oplossing werken.

Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld en wij stellen uw begrip oprecht op prijs terwijl wij ernaar streven deze situatie op te lossen.

Goedkoop is duurkoop

Lekker goedkoop maar daar is ook alles mee gezegd.
Kreeg geen reservingnummer van super bij een self-check in dus je raad het al, staat savonds bij je hotel en kunt niet inchecken.
En dan is super travels chat no longer supported.

29 juli 2023

Antwoord van Super.com

Het spijt ons echt te horen over uw ervaring, maar we vragen u vriendelijk om het reserverings-ID en het e-mailadres dat u voor de boeking heeft gebruikt te verstrekken.

Bedankt voor je medewerking.

Hotel geboekt via SuperTravel, geld afgeschreven, geen hotel

Hotel geboekt via SuperTravel, betaald met creditcard, vervolgens pas de melding dat het hotel niet beschikbaar is. Geen bevestingsmail ontvangen. Ook geen mail dat het niet gelukt is. Wel een internet berichtje (pop-up) dat het geld niet afgeschreven zal worden (staat ook enkel als gereserveerd op de creditcard).
Dag erop blijkt het geld toch van de creditcard afgeschreven te zijn. Navraag bij SuperTravel is alleen via een chat te doen, en daarop wordt opnieuw gesteld dat het geld niet afgeschreven zal worden. Of teruggestort. Maar als ik vraag dit via mail zwart-op-wit te krijgen, kan dat opeens niet en moet ik maar e.e.a. navragen bij m'n bank.
Naar het geld zal ik wel kunnen fluiten...

N.a.v. reactie SuperTravel van 13 maart hieronder: ik heb via de chat jullie mijn gegevens gegeven, en op mijn vraag of jullie e.e.a. konden per mail konden bevestigen, kreeg ik het antwoord "Unfortunately, we don't have that kind of information here on our end." Ik "moet er maar op vertrouwen dat alles goed komt". En een email adres van SuperTravel waar ik contact mee op kan nemen is er niet, of wel? Dan graag even in jullie reactie hieronder zetten. BVD.

Update 16 mrt: inmiddels paar dagen verder. Gegevens zoals hieronder gevraagd aangeleverd via Trustpilot, ook nog via de chat op de SuperTravel site, maar geen reactie. Nada, noppes. Geld kwijt dus. Oplichters...

Update 17 mrt: nog een keer via de chat geprobeerd. Daar op verzoek m'n gegevens, incl. info van creditcard, doorgegeven. Als antwoord komt "sorry, we kunnen geen betaling vinden van deze creditcard, dus neem maar z.s.m. contact op met je bank. Je bank zal je zeker verder kunnen helpen".
Oplichters? Zeker!! Vreselijk irritant.

Update 21 mrt: Blijkbaar is er toch iets goed gegaan. Geld uiteindelijk niet afgeschreven. Snap er niets van. Wel heel vreemd dat je eerst betaald en dat de site dan pas kijkt of de geboekte kamer beschikbaar is. Maar allee, eind goed al goed.

12 maart 2023

Antwoord van Super.com

Het spijt ons echt te horen over uw ervaring, maar we vragen u vriendelijk om het e-mailadres en telefoonnummer (inclusief landcode) te verstrekken die zijn gebruikt voor de boekingspoging, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Bedankt voor je medewerking.

Goedkoop en betrouwbaar

Ik was eerst bang om hier te boeken vanwege de negatieve reviews, maar het viel me op dat deze voornamelijk gingen over geboekte vluchten en niet over geboekte hotels. Dus ik heb via Supertravel een hotel geboekt omdat het de goedkoopste optie was. De dag van tevoren nog een herinnering gehad en alles is goed gegaan. Het enige vervelende is dat we een twinbed kregen terwijl ik een kamer met queenbed had geboekt. Verder zou ik het zeker aanraden om via Supertravel te boeken!

22 december 2022

Prima geregeld

Dit was de eerste keer dat ik een boeking deed bij snaptravel en ik ben werkelijk verrast, alles was duidelijk, snel geboekt en prima hotel en plek voor een zeer voordelige prijs.

13 september 2022

Wel betaald geen reservering

Bij aankomst in het hotel bleek er niets gereserveerd. Snaptravel niet te bereiken. Sturen doodleuk nog een mail met prettig verblijf😡 Gelukkig met creditcard geboekt zodat ik een terugboeking heb aangevraagd.
Ook in de week erop nog vragen of het verblijf naar wens is geweest maar NIET reageren op mijn berichten. Trap er niet in! Het hotel had dit al vaker meegemaakt met boekingen van Snaptravel.

Na jullie reactie:
Ik had jullie gebeld, geappt en gemaild!
Geen reacties, ben benieuwd nu.

Na jullie 2e reactie: jullie hebben als eerste de kans gekregen om het op te lossen want ik heb via app/mail en telefoon contact met jullie gezocht, helaas zonder resultaat. Verrassend dat jullie nu deze reactie geven.
Voor mij nooit geen Snaptravel boeking meer.

7 augustus 2022

Hallo Hanny,

Het spijt ons oprecht te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw reservering.

​In dit geval zien we dat u het terugvorderingsproces heeft gestart, wat betekent dat u deze claim heeft betwist bij uw bank of betalingsprovider en dat we hier geen actie meer op kunnen ondernemen.

We hebben een toegewijd Chargeback-team dat alle ondersteunende documentatie verzamelt en voor bemiddeling aan de kaartverwerker voorlegt.
Voortaan moeten alle resoluties of updates via uw financiële instelling verlopen.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

fast

fast
super great deals
Ik zal het nog een andere keer hier boeken

24 april 2022

Een aanrader

Nu voor de tweede keer geboekt met snap-travel. Een keer in Brussel en een keer bij Disneyland. Ik vind het een aanrader. Beide keren was alles bij de receptie in orde en de prijzen zijn heel scherp.

29 maart 2022