Ik wil even terug komen op een eerdere review die ik had waarbij ik heel teleur gesteld was over een boeking die ik had gemaakt bij een motel in seattle voor 1 nacht en later nog eens 2 nachten waa... Toon meer
Ik was eerst bang om hier te boeken vanwege de negatieve reviews, maar het viel me op dat deze voornamelijk gingen over geboekte vluchten en niet over geboekte hotels. Dus ik heb via Supertravel een h... Toon meer
Klantenservice is zeer moeilijk bereikbaar voor klanten buiten de VS. Advies aan super.com om op de website te vermelden hoe klanten buiten de VS contact kunnen opnemen met de klantenservice. Het is n... Toon meer
Wat een verrassing om op deze manier een hotel te boeken. Even speuren wordt beloond, hopelijk is alles goed doorgekomen.
Super.com is the all-in-one app that puts more money in your pocket! Save big on hotels, earn cash back on purchases, boost your credit score, access a cash advance, and even earn money playing games. Super+ members unlock even greater savings and earnings. Visit super.com and make every day Super!
Verenigde Staten
- super.com
Vraagt klanten om een review
Goed en snel geregeld.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Oplichters schrijven zelf positieve reviews.
Let goed op bij het lezen van de reviews van snaptravel. Het is heel erg opvallend dat alleen de positieve reviews op uitnodiging zijn geweest (en dus fake) De negatieve ervaringen worden afgedaan met zogenaamde excuses en dat snaptravel niets meer voor je kan doen omdat je je eigen bank verzocht hebt om de betaling terug te draaien. Helaas gaat dat niet gebeuren want jouw bank krijgt geen medewerking van snaptravel. Dus geen hotel en geen geld. Echte oplichters dus.

Antwoord van Super.com
Fantastisch leuke aanbiedingen extra…
Fantastisch leuke aanbiedingen extra korting echt vernieuwend deze manier van deals aanbieden geweldig
Goede prijs/prestatie verhouding
nachtje Snaptravel
Bevestigingsnummer: B_4752482
Een overnachting geboekt in Hotel Mar y Sol Roses Spanje.zie voucher bij Snaptravel. Daar aangekomen geen reservering noch betaling bekend. Hotel volledig volgeboekt door feestdagen aldaar. Na lang onderhandelen met hotel en vergeefse pogingen naar hulpdesk van Snaptravel uiteindelijk een invaliden kamertje gekregen tegen betaling van een vriendelijk aangepast tarief. Door alle tijds verlies onze afspraken gemist waardoor we een extra nacht bij moesten bij boeken voor overnachting en vervoer plus omboeken vliegtickets. Totale kosten van een nachtje Snaptravel € 381,32

Antwoord van Super.com
Het nh hotel in Zandvoort via…
Het nh hotel in Zandvoort via snaptravel geboekt en het was prima geregeld.
Goede service voor een kamer voor de…
Zeer snelle en duidelijke service voor het boeken van een hotelkamer voor een zeer goede prijs
Altijd netjes op tijd bericht gekregen…
Altijd netjes op tijd bericht gekregen en goed geprijsd.
Scamm
Geen boeking, Snaptravel niet eens bekend bij hotel. App contact met Snaptravel zeggen ze dat ik de boeking gebruikt heb. Maar heb via Booking.com moeten boeken en dus gewoon glashard gelogen. Geven ook niet door wie zij gesproken hebben bij hotel. Ook nog stukken duurder. Dus dure nacht voor ook nog een heel matig hotel… En dan zo afgescheept worden door Snaptravel. Stelen gewoon je geld…

Zeer ontevreden
Ben zeer ontevreden. Nu al twee maal tijdens een vakantie voor een dichte deur gestaan. Hotel/b&b eigenaren melden dat ze niets met Snaptravel te maken hebben en alleen boekingen en reserveringen van Booking accepteren. Reservering was dus waardeloos en ik kon ter plaatse op zoek naar een ander hotel.
Heel slecht
Heel slecht , dream castle geboekt bij aankomst kom ik bij de ingang met een lint er voor . Is het hotel in verbouwing! Zonder dat te melden worden we in een ander hotel geplaats . Echt heel slecht !!! Boek hier nooit meer .
Super fijne website en service
Super ! Ik heb geen problemen ondervonden met ze. Super deals, alles dik in orde.
Lekker goedkoop en zo geregeld
Lekker goedkoop en zo geregeld. Alleen jammer dat je niet met Ideal kunt betalen.
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Snaptravel
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van snaptravel. Had op het begin erg mijn twijfels, want de cijfers waren wel erg hoog en ik heb zelfs onderzoek gedaan of Snaptravel geen gebruik maakt van internettrollen. Maar de service is echt heel goed. En we hebben uiteindelijk een kamer upgrade gekregen. Al met al 5 uit 5 sterren is terecht!
Niks op aan te merken!
Alles verliep soepel! Niks op aan te merken! Geen extra kosten waar van te voren niet over wordt gerept. In 1 woord top!