DIKKE OPLICHTERS 1 ster is al teveel. Ik heb ene bestelling gedaan en wel een grote bestelling. Tot vandaag niks ontvangen maar de rekening staat wel nog op en bij Riverty. De beste... Toon meer
In april een bestelling geplaatst. Geen bevestiging van bestelling en betaling ontvangen. Na 'n mail mijnerzijds kreeg ik een reactie van dit bedrijf. De producten moesten nog vd leverancier komen. No... Toon meer
Ik heb een doos met haarverf besteld en nooit ontvangen. 2 mails gestuurd en bevestiging met 2x een standaard casusnummer retour gekregen l. Tot op heden niets ontvangen. Ik ga dit melden bij tv progr... Toon meer
Oplichters, oplichters en geen ander woord over te zeggen!!! Een top voorbeeld voor een kassa of rader tv-programma. Ze leveren niets en reageren niet op je mail, telefoonummer is afgesloten. Doe gee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Superdrogist.com is een drogisterij met een online webshop die gespecialiseerd is in geneesmiddelen, voedingssuplementen, afslank middelen, haarverzorging, kappersproducten, lichaamsverzorging, huishoudelijk, parfums en make-up.
Nederland
- superdrogist.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Slecht!
Update: na 2 weken toch email en geld van missende artikel ontvangen.
Bestelling duurde lang voordat het geleverd werd, en bleek incompleet. Geen reactie op mails of whatsapp. Betaald voor iets wat ik nu niet heb gekregen en krijg geen geld terug zo te horen. NIET BESTELLEN HIER!
NIETS ontvangen, GEEN reactie, geld FOETSIE
Bestellen en betalen gaat heel makkelijk. Je ontvangt ook een bevestiging van je bestelling. Maar dan....NIETS meer. Je ontvangt niets, geen enkele reactie op diverse emails, geen enkele reactie op diverse berichten via het contactformulier (via hun website), geen enkele reactie op de diverse berichten via WhatsApp. Kort en goed: je ontvangt je bestelling niet en je geld is foetsie!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen, niet te bereiken via app, telefoon, mail en chat doet het niet eens.
Oplichters! En weg mijn geld dus.
Ook ik heb een bestelling geplaatst
Ook ik heb een bestelling geplaatst, maar niets ontvangen! Er wordt niet op mail en WhatsApp gereageerd, en het telefoonnummer is “niet in gebruik”!
Oplichters!
Besteld en ontvang maar niks
Besteld en ontvang maar niks , vele berichten en Whatsappjes gestuurd, net als iedereen maar ook ik krijg nergens reactie op , mensen laten we samen een zaak tegen deze oplichters aanspannen en voor degene die hier willen bestellen, wees slim en doe het niet want zoals je overal leest, je ontvangt niks
Niks ontvangen, wel betaald.
27 november een bestelling gedaan, tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen. Gelukkig maar iets van 12 euro maar ik heb het hier helaas niet zo breed dus is alsnog hartstikke pijnlijk.
Meerdere keren mails en whatsappjes verstuurd. 1x antwoord gehad dat mijn product niet op voorraad is en dat het binnen enkele dagen word opgestuurd. “Enkele dagen” later nog niks. Ik heb veel geduld en vertrouwen maar dat is helaas allemaal weggevallen nu. Ik laat het ook niet hierbij, ben nog bezig om een officiële klacht in te dienen want dit kan echt niet.
Oplichters! Bestel hier NIET!
Vorige week een bestelling geplaatst bij superdrogist.com omdat erbij stond dat als het voor een bepaalde tijd besteld was, ik de bestelling de volgende dag binnen zou krijgen. Ik had de bestelling dan ook echt de volgende dag nodig. Je kunt het al raden... nu een week later heb ik en de bestelling nog niet binnen (die heb ik elders moeten halen) of mijn geld niet terug.
Ze reageren NERGENS op en ik heb een klacht ingediend bij de betaalservice Mollie. Ook ben ik alvast langsgeweest bij de politie voor een dossier-opmaak voor aangifte en morgen ga ik de daadwerkelijke aangifte doen als ik dan mijn geld nog niet terug heb op mijn rekening. Ook zal ik dan contact opnemen met diverse media en alle instanties die mijn verhaal maar willen horen. Iedereen mag van mij namelijk weten dat dit een malafide webwinkel is. Ik zal dan ook iedereen die nog geld of producten krijgt van dit bedrijf oproepen voor een gezamelijke aanklacht. Samen staan wij sterk.
1 ster, omdat geen ster geen optie was, maar dit bedrijf is natuurlijk geen enkele ster waard.
Superdrogist.com jullie krijgen een melding van deze review. Mijn advies zou dan ook zijn om direct mijn geld (€46,99) terug te storten en anders de (gerechtelijke) gevolgen te dragen.
Nooit bestellen.
3 weken geleden bestelling geplaatst. Na heel veel apps en mails te hebben gestuurd die niet werden beantwoord stond vandaag mijn bestelling eindelijk op de stoep.
Nooit meer bestellen hier, ze reageren nergens op zelf de live chat op de site doet het werkelijk nooit.
Voor €25 producten besteld maar nooit geleverd gekregen, e-mails worden niet meer beantwoord!
Op 15 november 2021 heb ik een bestelling t.w.v. €25 geplaatst en kreeg een paar dagen later doodleuk te horen dat de levering "kwijt was geraakt".
Pas een week later kreeg ik een reactie waarin alternatieve producten werden aangeboden. Aangezien ik hier geen interesse in had heb ik om restitutie van het betaalde bedrag gevraagd.
Inmiddels zijn we 4 weken verder. Op de laatste 4 e-mails van mij heb ik niet eens meer een reactie ontvangen. Ik ben dan ook enorm teleurgesteld in de service van "Superdrogist". Ik bestel al heel wat jaren online producten, maar heb nog nooit eerder zo een slechte service meegemaakt...
Hele slechte service en levering
Hele slechte service en levering. Dagen lang wachten en uitstellen met verzending. 7 dagen gelden besteld nog niks in huis. Niet bestellen!
Niet bestellen!
Vijf potten gel besteld en verzendkosten betaald á €5. De duur van verzending ging normaal, circa drie dagen. Echter, ik kreeg een wel erg licht pakketje op de mat.
Bleek dat er van de vijf bestelde potten er slechts ééntje was geleverd, van de andere vier potten gel zou ik het geld terug ontvangen volgens een bijgevoegde creditnota (wat ik ook daadwerkelijk heb ontvangen).
Maar mijn intentie was om 5 potten gel te kopen voor €25 inclusief verzending, en geen €10 voor slechts één. Bleek dat er vier potten niet op voorraad waren en dan krijg je 10% korting voor je neus. De webshop had mijn nummer en email maar zijn gewoon te belabberd om je te informeren als 80% van je bestelling weg valt en gaan er maar van uit dat je net zo graag €10 betaald voor een enkele pot gel.
Overleg met een zekere Jan liep op niks uit, ik moet het maar doen met 10% korting op mijn volgende aankoop. Alsof die er ooit zal komen..
Onbereikbaar maar wel geld willen innen…
Onbereikbaar maar wel geld willen innen voor producten die niet geleverd zijn. Bespaar jezelf de moeite en bestel hier niet. OPLICHTERS
Niet leveren
Wat besteld voor een familielid in het buitenland. Hier besteld omdat het de volgende dag geleverd zou worden en ik het dan op tijd zou hebben om mee te nemen.
Maar werd niet geleverd. Diverse mails gestuurd, dat ze de order konden annuleren. Geen respons.
Nu ineens een mail van Jan, dat het pakket wel verstuurd is maar dat DHL het kwijt is en ook niet te traceren…hij start een onderzoek.
Twee uur later een mail dat de producten niet meer leverbaar zijn…
Hoe dan ? Het pakket was toch al verzonden?
En nog een kortingscode van 10%. Maar ze denken toch niet echt, dat ik hier ooit nog bestel.
Voor 18:00 besteld is vandaag verzonden is onzin
De claim "voor 18:00 besteld = vandaag verzonden" is grote onzin!
Ik heb specifiek besteld omdat ik de spullen de volgende dag nodig had. Mijn ervaring is vergelijkbaar met die in de andere reviews. Ik kreeg een automatische mail met een track en trace link. Elke dag werd de verwachte leverdag verschoven. Intussen kon ik via dhl zien dat het pakket nog helemaal niet uit handen was gegeven. Ik heb whatsapp berichten gerstuurd om te vragen wanneer mijn pakket zou worden afgegeven, waar ik nooit een reactie op heb gehad. Op mijn mail kreeg ik een standaard antwoord dat 'een onderzoek gestart zou worden'.
Uiteindelijk is het voor mij goed gekomen, ik kreeg mijn pakket gelukkig wel. Ik heb op maandag besteld (9-8) en uiteindelijk kreeg ik mijn pakket op zaterdag (14-8).
Ik zou persoonlijk niet meer bestellen. Er valt geen contact te krijgen en het is gokken of je pakket wel wordt bezorgd.
Voor mij geen slechte ervaring al had…
Voor mij geen slechte ervaring al had ik na de reviews wel mijn bedenkingen. Vrijdag gel besteld en dinsdag geleverd.
OPLICHTERS!!!!
Hier hetzelfde verhaal, betaald en niks geleverd ... hadden we eerst maar trustpilot gecheckt... stelletje oplichters!!! Ik ga aangifte doen!
Eigenlijk geen ster waardig
Eigenlijk geen ster waardig, wat een super slechte bereikbaarheid en niks leveren. Schande!
Geen levering
Goederen besteld en betaald. Nu na bijna 4 weken nog niet geleverd. leverdatum blijft opschuiven, geen reactie op mail en op telefoon. Helaas riekt dit naar oplichting. Niet bestellen is het advies. Snap niet dat dit niet wordt aangepakt. En dat deze webshop gewoon door kan gaan na het lezen van al deze reviews!!!!
Slecht.
Na 2 weken heb ik mijn bestelling nog altijd niet ontvangen. Als je contact wilt opnemen via tel zeggen ze dat ze enkel bereikbaar zijn via chat en WhatsApp. Chat werkt niet en op mijn WhatsApp berichten reageren ze niet. Oplichterij?! Vind ik niet normaal. Bij mijn track and trace code staat er dat het nog altijd niet ontvangen is.