SUPERDRUKKER Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wij laten al jaren al ons drukwerk en banners via superdrukker drukker verzorgen. En super(snel) is het zeker! Altijd goed kwaliteit en vriendelijke hulp en service, wij kunnen dit bedrijf van harte... Toon meer

Recent een mooie reproduktie laten verzorgen op een canvas van 40 cm x 40 cm, Dhr. John Dekker had vervolgens een fraai opzet/visual gemaild en het eindresultaat mag er wezen. Dus dit bedrijf verdient... Toon meer

Ik werk nu al enige jaren met deze club en ze leveren uitstekende kwaliteit mits je de aanleveringsspecificaties in de gaten houdt. RGB of CYMK etc. Tip Als je jouw produkt op wilt halen blijkt er e... Toon meer

De stickers met ons nieuwe logo zijn super scherp gedrukt en van hoge kwaliteit. Wij zijn er heel erg blij mee. Ook met de mogelijkheid om wat kleinere oplagen te bestellen. Wij vullen het graag aan w... Toon meer

1. Digitale afdrukservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

SUPERDRUKKER is de online drukkerij op het gebied van drukwerk, signing en grafisch gerelateerde producten. De internetdrukker voor het drukwerk, van visitekaartjes tot flyers, van spandoeken tot banners en van canvas fotoproducten tot aluminium textielframes. Super prijzen, super kwaliteit en super service hebben geleid tot een sterke marktpositie. Talloze bedrijven en particulieren hebben deze voordelen al ontdekt. Super drukwerk nodig? Wij staan graag voor je klaar!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zoals altijd uitstekend!

31 december 2019

Hi Hans,

Bedankt voor het 5-sterren review, daar zijn we heel blij mee. Tot de volgende bestelling!

Team SUPERDRUKKER

Snel makkelijk goede prijs kwaliteit

28 december 2019

Hi Suzanne,

Bedankt voor het 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee. We zien je de volgende keer graag weer terug.

Prima

Prima gedrukt, snelle levering.

27 december 2019

Hi Jarine,

Bedankt voor je review. We zien je graag weer terug bij een nieuwe bestelling!

Team SUPERDRUKKER

Heeft nogal even geduurd en slecht…

Heeft nogal even geduurd en slecht verpakt

26 december 2019

Beste Jos,

Bedankt voor je berichtje, wat vervelend dat de bestelling niet helemaal naar wens is verlopen. Ik zie bij de bestelgegevens dat alles volgens planning en zoals bestelt is verlopen. Zou je mij kunnen laten weten wat er gebeurd is? Je kunt mij bereiken via melanie@superdrukker.nl. Ik hoor het graag, dan komen we graag tot een passende oplossing.

Team SUPERDRUKKER

erg veel waardering voor jullie…

erg veel waardering voor jullie positieve communicatie bij een twijfelgeval! Super!!

25 december 2019

Hi Hanneke,

Bedankt voor het 5-sterrenreview! Daar zijn we heel blij mee. We zien je graag terug bij een nieuwe bestelling!

Goed fouten herstel

Klein foutje bij levering, goed en snel opgelost!

17 december 2019

Beste Bart,

Bedankt voor je review, fijn dat het snel opgelost is. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling.

Team SUPERDRUKKER

Het leveringsfoutje is in no time…

Het leveringsfoutje is in no time hersteld dus super drukker !!

15 december 2019

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Fijn dat het snel was opgelost. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Team SUPERDRUKKER

Super vriendelijke en mee denkende…

Super vriendelijke en mee denkende service danku daar voor 👍🏼

13 december 2019

Hi Paulien,

Bedankt voor je 5-sterren review. Dat horen we graag! Tot de volgende keer!

Team SUPERDRUKKER

Mooie bureaukalenders ook in kleine…

Mooie bureaukalenders ook in kleine oplages en voor een betaalbare prijs. Op tijd geleverd. We zijn zeer tevreden.

3 december 2019

Hi Hans,

Bedankt voor het 5-sterren review. We wensen je veel plezier van de mooie bureaukalenders en zien je graag een volgende keer weer terug.

Reactie

De service zijn heel goed. Klantvriendelijk. Ik vind alleen de stem die je verwelkomt bij superdrukker als je belt echt verschrikkelijk, zo overdreven hard, het klinkt heel gestrest, niet uitnodigend.

23 november 2019

Beste Tina,

Bedankt voor de review. Bedankt voor de feedback, daar kunnen we wat mee. We zien je graag een volgende keer weer terug.

Team SUPERDRUKKER

Zeer mooi ontwerp gemaakt en snel geleverd

Zeer mooi ontwerp gemaakt, proces vlot verlopen, snel geleverd en scherp prijs. Zeer blij met de service van Superdrukker.

20 november 2019

Hi Niels,

Bedankt voor de 5-sterren review. Daar zijn we blij mee. Tot de volgende keer!

prima service

prima service, snelle levering, goede prijs

15 november 2019

Hi Gerben,

Bedankt voor je review, daar zijn we blij mee. Tot de volgende keer!

Ze maken hun naam waar!

Ze maken hun naam waar. Wat een mogelijkheden, wat een snelheid en een geweldige prijs/ kwaliteit verhouding. Echt een superdrukker.

12 november 2019

Hi Miriam,

Wat goed om te horen, bedankt voor je 5-sterren review! We zien je graag de volgende keer weer terug.

Perfecte service!

8 november 2019

Hi Tom,

Bedankt voor jouw review. Dat horen we graag! Tot de volgende keer.

Snelle service

Snelle service! Niet duur!

5 november 2019

Beste Johan,

Bedankt voor de 5-sterren review. Dat horen we graag! Tot de volgende keer.

Team SUPERDRUKKER

Kwaliteit drukwerk is niet goed

Kwaliteit drukwerk is niet goed. Het snijwerk is niet goed (erg rafelig) en scheef. Jammer.

1 november 2019

Beste Samantha,

Wat jammer te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de geleverde producten. Zou je mij een foto willen mailen van de brochures met jouw klacht (melanie@superdrukker.nl), dan zullen we samen naar een oplossing kijken. Alvast bedankt!

aandachtspunt: levertijd en communicatie

Ik ben elke keer erg tevreden met de kwaliteit vh product.
Alleen de levertijd komt niet overeen. Laatste bestelling zou binnen 2 productie dagen binnen zijn. Dat zijn er 4 geworden. Erg vervelend voor mijn klant.
De track & trace link doet het vrijwel nooit en de laatste keer werd mijn whatsapp bericht niet beantwoord.
Dat zouden redenen voor mij zijn om de volgende keer voor een andere drukker te kiezen. Jammer, want nogmaals; ik ben wel erg te spreken over de kwaliteit van jullie producten.

29 oktober 2019

Beste Jessie,

Jammer te horen dat je niet helemaal tevreden bent over je laatste bestelling. Ik heb jouw bestelling er even bij gezocht en ik zie dat je bestelling vrijdag 18 oktober in productie is genomen en maandag 21 oktober is verzonden. Dat geeft een productietijd van 2 werkdagen aan. Ook zie ik dat de track & trace de volledige tracking heeft weergegeven (deze is pas de volgende werkdag na verzending zichtbaar). Kun je mij aangeven waar het precies fout is gegaan? Heb je hier destijds contact over gehad met ons? Je kunt mij bereiken via melanie@superdrukker.nl. Ik hoor het graag, dan komen we samen tot een oplossing.