SUPERDRUKKER Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wij laten al jaren al ons drukwerk en banners via superdrukker drukker verzorgen. En super(snel) is het zeker! Altijd goed kwaliteit en vriendelijke hulp en service, wij kunnen dit bedrijf van harte... Toon meer

Recent een mooie reproduktie laten verzorgen op een canvas van 40 cm x 40 cm, Dhr. John Dekker had vervolgens een fraai opzet/visual gemaild en het eindresultaat mag er wezen. Dus dit bedrijf verdient... Toon meer

Ik werk nu al enige jaren met deze club en ze leveren uitstekende kwaliteit mits je de aanleveringsspecificaties in de gaten houdt. RGB of CYMK etc. Tip Als je jouw produkt op wilt halen blijkt er e... Toon meer

De stickers met ons nieuwe logo zijn super scherp gedrukt en van hoge kwaliteit. Wij zijn er heel erg blij mee. Ook met de mogelijkheid om wat kleinere oplagen te bestellen. Wij vullen het graag aan w... Toon meer

1. Digitale afdrukservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

SUPERDRUKKER is de online drukkerij op het gebied van drukwerk, signing en grafisch gerelateerde producten. De internetdrukker voor het drukwerk, van visitekaartjes tot flyers, van spandoeken tot banners en van canvas fotoproducten tot aluminium textielframes. Super prijzen, super kwaliteit en super service hebben geleid tot een sterke marktpositie. Talloze bedrijven en particulieren hebben deze voordelen al ontdekt. Super drukwerk nodig? Wij staan graag voor je klaar!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De eerste postkaarten zijn krom en zijn…

De eerste postkaarten zijn krom en zijn niet recht te krijgen. De andere bestelling is ander papier gebruikt in de zelfde bestelling, of is vergeeld geraakt. Is duidelijke een kwaliteits verschil!

25 oktober 2019

Beste Ida,

Wat jammer te horen dat je niet tevreden bent over de geleverde kwaliteit. Zou je mij een mailtje willen sturen (info@superdrukker.be) met hierin de ordernummers van de bestellingen waar je naar refereert en foto's van de geleverde producten. Dan kan ik kijken hoe we het voor je kunnen oplossen.

Dik in orde

Het drukwerk en de service bij Superdrukker is dik in orde. Inmiddels al vaak van de diensten gebruikt gemaakt. Ze leveren op tijd en denken mee wanneer je vragen hebt.

23 september 2019

Goede service. Zal zeker aanraden.

Ondanks dat het niet is gelukt om de juiste kleur stickers te bedrukken (wat een erg lastige kleur was), ben ik super goed geholpen. Voor toekomstige opdrachten weet ik zeker waar ik moet zijn. Melanie heeft heel erg haar best gedaan.

20 augustus 2019

Het resultaat ziet er goed uit maar...

Ik was heel blij dat de superdrukker mijn ontwerp drukklaar maakte. En het resultaat ziet er goed uit. Waar nog wel wat in te verbeteren valt is de communicatie. Het hele systeem rondom een bestelling plaatsen verliep niet geheel vlekkeloos naar mijn mening. Ik kreeg elke dag mail dat ik bestanden moest uploaden, wat ik allang gedaan had. Het drukklaar maken van mijn ontwerp duurde een week. De communicatie verliep heel stug. Er werd niet gereageerd op mijn vragen. Het had allemaal veel sneller en makkelijker kunnen verlopen. En toen ik het ontwerp had goed gekeurd (via mail) bleek dat dit niet was doorgegeven en ik weer een paar dagen langer moest wachten. Daarna moest ik zelf de opdracht goed keuren op mijn account, en dit had ik ook allang gedaan. Ik ben tevreden met de kwaliteit van de producten.

8 augustus 2019

Hi Marjolein,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer te horen dat je niet helemaal tevreden bent met het proces, we zullen dit zeker meenemen. Al met al hopen we je natuurlijk weer terug te zien bij een volgende bestelling.

Team SUPERDRUKKER

Duidelijk en makkelijk te bestellen.

Duidelijk en makkelijk te bestellen.
Bestelling gaat vlot en je kunt alles volgen vis track en trace.

2 augustus 2019

Beste Tineke,

Bedankt voor je review, dat horen we graag. Tot de volgende bestelling!

Super

Het is een super drukker :)

1 augustus 2019

Beste Anjelle,

It's all in the name! Bedankt voor de 5-sterren review, dat zien we uiteraard heel graag. Tot de volgende bestelling!

Team SUPERDRUKKER

Levering te laat. Mindere kwaliteit.

De kleuren waren van mindere kwaliteit en waren minder in overeenstemming met digitaal ontwerp.

18 juli 2019

Beste Accel,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent geweest. Echter hebben wij deze klacht nooit vanuit jou ontvangen. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de productie, daar hadden we graag even naar gekeken.

Team SUPERDRUKKER

Totaal niet tevreden over DHL als vervoerder van Superdrukker!!!

Het drukwerk dat jullie afleveren is prima, maar de vervoerder waar jullie mee samen werken DHL is waardeloos. Bij het kiezen van de vervoerder zou ik wat meer keuze in willen zien zodat jullie klanten niet afhankelijk hoeven te zijn van DHL.

13 juli 2019

Beste Anne-Marie,

Bedankt voor je review. We zullen de feedback zeker meenemen.

Tevreden!

Snelle levering, goede klantenservice

13 juli 2019

Hi Martijn,

Bedankt voor de 5-sterren review, daar zijn we blij mee! Veel plezier van het drukwerk en we zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Team SUPERDRUKKER

Omwille mijn foutje tijdens uploaden…

Omwille mijn foutje tijdens uploaden werd de leverdatum uitgesteld. Na telefonisch contact vroeg ik voor een spoedlevering. Ik hoefde finaal niet extra te betalen en kreeg de bestelling toch op tijd. Waarvoor superdank!

5 juli 2019

Hi Jerry,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je alles op tijd binnen hebt gekregen, we helpen je graag. Tot de volgende bestelling!