Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Grenssteen, 4815 PP, Breda, Noord-Brabant, Nederland
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Supergoede ervaring tot nu toe met Superkeukens! Roy heeft ons met veel geduld geholpen aan een prachtig ontwerp voor onze nieuwe keuken. Er wordt creatief meegedacht en de service is top! We kijken uit naar de plaatsing van de keuken en zijn erg benieuwd naar het eindresultaat.

Antwoord van Superkeukens - Breda
Op 24 april 2025 is onze keuken geplaatst, maar tot op heden is deze nog steeds niet af. Het contact met zowel Homeservice Group als Superkeukens verloopt erg moeizaam: we worden continu van het kastje naar de muur gestuurd zonder dat er een oplossing komt. Dit zorgt voor veel frustratie en teleurstelling.
Ons advies: koop hier nooit een keuken!

Antwoord van Superkeukens - Breda
We waren toe aan een nieuwe keuken in ons huis na een eerder goede ervaring met super keukens direct weer hier na toe gegaan voor een keuken.. we werden wederom goed en fijn geholpen door Mark we hebben onze keuken uitgekozen zonder ook maar een keer het gevoel te hebben dat ons iets werd aangesmeerd heel ongedwongen maar wel met een eerlijke mening samen stap voor stap onze keuken samen gesteld. We zijn heel erg tevreede de deur uit gegaan. En raden super keukens bij iedereen die op zoek is na een nieuwe keuken dan oom zeker aan. Voor ons geld dan ook tot de volgende keer en nogmaals onze dank aan Mark voor de goede hulp

Antwoord van Superkeukens - Breda
Wij zijn geholpen door Roy, en het was een hele fijne gemoedelijke sfeer. Hij dacht in alles mee, wilde niks uitsluiten waarvan wij zeiden dat het onmogelijk was en heeft sommige dromen die al in deugen leken te vallen, toch kunnen verwezenlijken. Hij was kundig in zijn vak, tekende de keuken met gemak uit en wist alles perfect te matchen en tot in de details uit te zoeken wat het meest gunstige was qua prijs. Ook het telefonische contact verliep soepel en fijn. Wij zouden zeker voor Roy weer terugkomen in de toekomst.

Antwoord van Superkeukens - Breda
Wij zijn super fijn geholpen bij het ontwerpen van onze keuken. Er werd echt met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De medewerkers waren erg vriendelijk en het contact voelde persoonlijk en prettig.
Dankzij hun advies hebben we een keuken kunnen samenstellen waar we heel blij mee zijn. Zeker een aanrader!

Antwoord van Superkeukens - Breda
Zeer arrogant personeel, geen goedendag niets en kijken je simpelweg lelijk aan. Gelukkig een betere ervaring bij andere filialen, maar na dit bezoek zijn wij er wel uit: absoluut geen keuken bij deze zaak. Wees gewoon vriendelijk of glimlach eens, je verkoopt iets; dat hoort bij je werk…
De mevrouw stond eerst buiten te bellen en liep daarna gewoon rond. Toen ik van de trap af viel, kwam er zelfs niemand. Zélfs als ik met klanten zit, zou ik direct het gesprek onderbreken en vragen of alles oké is. Bijzondere reactie van jullie!

Antwoord van Superkeukens - Breda
wij komen hier al best wel lang en gisteren hebben wij een bezoek gebracht voor een paar keukens wij werden weer zo als altijd vriendelijk geholpen in breda door mark bedankt weer en tot de volgende keer groetjes familie verhagen

Antwoord van Superkeukens - Breda
Zaterdag 8 nov in Breda bij Mark onze keuken uitgezocht en besteld. Mark is een fijne man met verstand van zaken. Alles verliep goed en hij nam de tijd voor ons. Nú natuurlijk nog ff nog wachten tot voorjaar 2026 voor leveren en plaatsen van de keuken. Voor nu een dikke 10.

Antwoord van Superkeukens - Breda
Er is veel mis met deze organisatie. Van plaatsing van de keuken, leveren van de juiste apparaten tot aftersales, ik heb inmiddels alles al meegemaakt bij deze partij.
Daarbij komt ook nog het punt dat wanneer je een review schrijft, ze je aanschrijven en beloningen geven voor het verwijderen van de reviews. Daarna beloven ze verbetering en krijg je een vast contactpersoon, maar heb je diegene nodig dan wordt je alsnog afgewimpeld en komen ze de belofte niet na.
Het begon bij plaatsing van de keuken.
- Bovenplint boven de koelkast zou twee roosters krijgen voor de warmte afvoer. Monteur kreeg deze er niet tussen. Resultaat, 2 open gaten die vanuit keuken te zien zijn. Fotos zijn beschikbaar voor geinterreseerden
- Keuken werd gemonteerd maar de monteur kreeg de afzuigkap omlijsting niet gemonteerd. Tegen mijn partner werd gezegd "dat kunnen jullie zelf wel he" omdat hij naar de volgende moest en weg was hij. Ze was zo verbluft dat ze er niet tegenin ging.
Ook hier zelf achteraan moeten gaan om dit opgelost te krijgen.
- Er was warmhoudlade besteld bij de magnetron, omdat de magnetron en oven niet dezelfde hoogte hadden. Uiteindelijk werd er een normale lade zonder warmte functie geleverd. Behoorlijk moeten vechten om die juiste lade te krijgen omdat ze bleven beweren dat de bestelcode een normale lade was, terwijl tijdens verkoop "warmhoudlade" is besproken incl functionaliteit en ook in de orderbevestiging "warmhoudlade" stond.
Nu problemen met een apparaat. Apparaat heeft een aanraak display zonder echte drukknoppen. Je bent dus afhankelijk van geluid om te merken dat een knop is ingedrukt.
- Binnen 1,5 jaar vielen deze geluidjes weg, waardoor we al een aantal keer een vuile vaatwasser troffen omdat deze niet aangegaan was.
Hiervoor reparatie aangevraagd, voor de eerste afspraak waren al 2 huisbezoeken nodig want de eerste keer had monteur niets vervangends bij.
- Na 16 maanden kwam dit defect weer terug, opnieuw zijn er componenten vervangen en gaf het apparaat weer geluid. Ik kreeg van het ingeschakelde reparatiebedrijf een offerte van 214,79 eur welke ik moest accepteren. Het heeft erg veel pijn en moeite gekost om bij Superkeukens Breda op papier te krijgen dat zij die factuur zouden terugbetalen.
- Kort daarna begon het apparaat juist willekeurig geluidjes te geven, terwijl het programma draaide. Hiervoor opnieuw reparatie gehad.
- Nu begint het display aanrakingen te negeren, dan kan je het apparaat niet meer aan of uitzetten of bepaalde instellingen kiezen. Diverse video's aangeleverd aan Superkeukens.
Van dit alles zijn video's en fotos beschikbaar, maar Super Keukens Breda / GBMeubelen weigert om toe te geven dat ik een ondeugdelijk product geleverd heb gekregen, zij zijn van mening dat het uitvallen van het touchdisplay functionaliteiten niets afdoet aan het gebruik van het apparaat.
Toen ik hier eerder een review over had geschreven kreeg ik al snel een reactie dat ik tegen een beloning de review kon verwijderen en dat ik een vast contactpersoon "M" in Breda kreeg die volgende keer eerst gecontacteerd wilde worden bij problemen. Zo gezegd zo gedaan, maar toen ik aangaf dat opnieuw het display kuren had, vond hij opnieuw dat zij hier niets mee te maken hadden.
Hun excuus; Sorry, wij doen geen zaken meer met Samsung. Wanneer ik ze er op wijs dat ik een overeenkomst heb met GBMeubelen / Superkeukens Breda, dan was de reactie "Oh, ik weet niet hoe dat werkt".
Enige wat als laatste op 1 september werd aangeboden;
- voor de 5e keer laten sleutelen aan het de Samsung vaatwasser (waarvan 2x moederbord en 2x display en kabelboom al vervangen is)
- óf dat ik tegen 50% van hun verkoopprijs (waar dus al marge op zit) PLUS 150,- servicekosten een vaatwasser mocht uitkiezen, ofwel een nieuwe vaatwasser aanschaffen tegen bijna het volle bedrag.
Dit is dus een beetje wat je kan verwachten van Superkeukens.
Bij mevr. Zandaa Schouten vorige week zaterdag ‘n keuken uitgezocht. Ze is erg deskundig en kwam met tips voor de indeling van de keuken.
Erg prettig geholpen en waren er snel uiten ze komt de afspraken na.

Antwoord van Superkeukens - Breda
Waren goed geholpen door Mark, vriendelijk, luisterend, meedenkend en hebben een mooie deal gekregen! Heel tevreden!

Antwoord van Superkeukens - Breda
NOOIT meer Superkeukens Breda! In eerste instantie vriendelijk geholpen, maar daarna begon een nachtmerrie van fouten, leugens en wanprestatie.
Verkeerde levering: In plaats van de juiste spoelbak kregen we de verkeerde. Volgens Superkeukens was dat onze eigen schuld omdat we het productnummer niet hadden gecontroleerd.
Installatieproblemen: De vaatwasser is verkeerd aangesloten, waardoor water onder onze nieuwe vloer liep. Ook dit was volgens hen weer onze schuld, terwijl hun eigen monteur had gezegd dat we hem gewoon konden gebruiken.
Fraude: Mijn handtekening is vervalst op het opleverrapport. Ik heb bewust níet getekend vanwege gebreken, maar er is tóch een handtekening geplaatst alsof deze van mij was. Dit is geen fout, dit is fraude.
Kwaliteit nul: Binnen vier maanden lekte de afvoer van de spoelbak en veroorzaakte waterschade aan de kastjes (die we zelf maar hebben hersteld). Ook scheuren de kitranden rondom het blad. Nieuwe keuken, maar direct ellende.
Service onacceptabel: Manager Mark reageert agressief, schuift alles af op de klant en herhaalt bij elke communicatie dat Superkeukens “niets verkeerd doet”. Geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel.
Superkeukens Breda levert slechte kwaliteit, slechte service, schuift álles af op de klant en vervalst zelfs handtekeningen. Een bedrijf dat zo werkt is totaal onbetrouwbaar en verdient het niet om nog klanten te krijgen.
Blijf hier ver vandaan – dit is een nachtmerrie, geen keukenleverancier.

Antwoord van Superkeukens - Breda
Deskundig, vlot en goed advies. Super professionele en plezierige hulp gehad van Zandaa. Top!

Antwoord van Superkeukens - Breda
Goede sfeer.goed en leuk geholpen.
Ze denken goed mee voor de mogelijkheden.mooie keukens voor een eerlijke prijs

Antwoord van Superkeukens - Breda
Ik ben kundig en fijn geholpen in de Superkeukens vestiging van Breda. Diegene was daarbij ook eerlijk in welke materialen (in mijn situatie) prima zijn en welke ik beter niet kon kiezen. Kosten vielen mij erg mee, nu nog zien hoe de kwaliteit van de keuken gaat zijn…

Antwoord van Superkeukens - Breda
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Simone van Superkeukens Breda. Vanaf het eerste moment nam ze uitgebreid de tijd voor ons en dacht ze echt met ons mee bij het samenstellen van onze droomkeuken. Simone is niet alleen professioneel en kundig, maar ook gewoon een ontzettend gezellige en fijne vrouw om mee te praten.
Dankzij haar betrokkenheid en inzet hebben we nu écht onze droomkeuken. Wij kunnen niet wachten tot die staat! Topservice van begin tot eind. Dankjewel, Simone!

Een fantastische ervaring bij Superkeukens Breda
Na het bezoeken van meerdere keukenzaken kwamen we terecht bij Superkeukens – en wat een verademing was dat! We werden uitstekend geholpen door Simone, die ondanks de nodige uitdagingen ter plekke een prachtige keuken voor ons wist te ontwerpen.
Wat ons direct opviel, was de professionele en transparante werkwijze. Er werd meteen een 3D-tekening gemaakt, waardoor we een helder en realistisch beeld kregen van onze toekomstige keuken. Simone dacht bovendien actief mee over praktische oplossingen waar je als leek vaak niet aan denkt, dat gaf ons veel vertrouwen.
Ook de levering en plaatsing van de keuken verliepen vlekkeloos en uiterst professioneel. Wat wij daarnaast erg waarderen, is het vaste prijsbeleid van Superkeukens: geen schimmige kortingen of verkooppraatjes, maar duidelijke en eerlijke communicatie.
Wij bevelen Superkeukens en in het bijzonder Simone, van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Een topservice van begin tot eind!

Antwoord van Superkeukens - Breda
We zijn super geholpen bij Superkeukens door zandaa ze denkt ze denkt mee met je. Alles is naar wens gedaan ze doen niet moeilijk als er nog wat aangepast moet worden.Je krijgt een eerlijke prijs voor de keuken.is een aanrader om daar je nieuwe keuken te bestellen.

Antwoord van Superkeukens - Breda
We zijn heel goed geholpen en met veel geduld begeleid naar de aanschaf van onze nieuwe keuken. Onze adviseur Jesse de Rooij was in alles heel behulpzaam en correct