Har brugt SuperOffice i sammenlagt ca. 25 år. Fra at være en virksomhed med et produkt, der virkelig gjorde hverdagen og salgsindsatsen lettere er det blevet en arrogant virksomhed, der i ringere og r... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Når systemet fungerer optimalt, oppleves CRM-systemet som tilfredsstillende. Dessverre oppstår det hyppige tilfeller av langsom ytelse og upålitelig brukergrensesnitt, noe som resulterer i betydelig f... Toon meer
I ordered an ink cartridge for my printer. The order contained details of the ink cassette required. When the order I could not fit the cassette with my printer. I alerted the company that the orde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har anvendt SuperOffice i snart 20 år. Har også været forbi andre CRM-systemer, men mener stadig at SuperOffice er det CRM-system der er bedst. Det er meget intuitivt og let at starte med at bruge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
What is SuperOffice CRM? With SuperOffice CRM, our goal is to help companies create sustainable customer relationships. Relationships have always been at the heart of our CRM solution. Whether it is building relationships with customers or with colleagues, SuperOffice connects people through technology and helps them achieve more. Through our CRM technology, know-how and experience, we inspire and empower B2B professionals to anticipate customer needs and to serve and delight customers.
Contactgegevens
Wergelandsveien 27, 0167, Oslo, Noorwegen
- +47 23354000
- info@superoffice.com
- superoffice.com
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
SuperOffice er super
Jeg bruger SuperOffice i min enkeltmandsvirksomhed og det giver mig et fantastisk overblik over historikken på mine kunder. Jeg har mulighed for at håndtere mange kunder uden at jeg føler at der går informationer tabt. For mig er det vigtigt at systemet kan tilgås fra mange steder og at jeg har flexibilliteten i min arbejdsdag. Det giver deres Cloudløsning mig mulighed for - jeg oplever meget sjældent forstyrrelser og løsningen er yderst stabil.

Inspirerende inspirationsdag
Spændende og inspirerende foredrag vedr. nye sider af SuperOffice.
Man bliver vist aldrig færdig med at lade sig overbevise om alle de mange fortræffeligheder dette CRM-system omfatter :-)

Antwoord van SuperOffice
Jeg er vild med CRM og udvalg
Jeg har arbejdet med SuperOffice i et par år snart, og er kun blevet en større fan af det. Strukturen, opbygningen og de mange muligheder er lækkert!
Eneste 'men', er at der går for lang tid fra ønske til handling.
SuperOffice Danmark får mine varmeste anbefalinger - I er der altid når man har behov for jer, og yder den bedste service!

Acceptabelt
Det der fungerer kører stabilt og der er da smarte ting.
Men synes også der er en del begrænsninger.
Desuden svært med samlet overblik over systemet, herunder kørende abonnementer, hvem er på m.m.
Egner sig ikke til mindre virksomheder uden it-afdeling.

Dyr support
Jeg er noget træt af jeres samarbejdspartner i forhold til support på systemet. Vi modtager efterhånden flere fakturaer end gode råd.
Jeg er efterhånden stoppet med at spørge, hvis det ikke går som jeg ønsker og prøver at finde en anden løsning....

Antwoord van SuperOffice
En virksomhed som leverer værdi for min fremtid
jeg har i det sidste 6 måneder arbejdet tæt sammen med Superoffice Danmark og har oplevet en høj service grad, god opfølgning, interesse for mine opgaver.

Antwoord van SuperOffice
Fantastisk software og super support
Har arbejdet med en del forskellige CRM systemer og SuperOffice er suverænt det mest brugervenlige og er derfor nemmere at implementere og sikre at flere bruger det i hverdagen. VI bruger SuperOffice til alt fra salgsstyring til ISO kvalitetssikring og projektstyring. Kan varmt anbefales til alle virksomheder.

Antwoord van SuperOffice
Professionelt, brugervenligt og super kundeservice
Vi har anvendt Superoffice CRM i to år. Efter at have arbejdet med CRM i 15 år og anvendt tre andre systemer, kan jeg varmt anbefale Superoffice. Det er meget brugervenligt og giver mulighed for tilpasninger og integrationer. Desuden er Superoffice skalerbart, så løsningen kan vokse med os som virksomhed. Det er vigtigt for os, at vi kan bevare samme CRM-platform mange år frem i tiden. Superoffice tilbyder desuden deres kunder at indgå i erfa-grupper og deltagelse i faglige events, hvor CRM er i fokus.

Antwoord van SuperOffice
Lees meer over geverifieerde reviews.