Superprof SE Reviews 371

TrustScore 4 uit 5

4,0

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bijles
  2. Privétutor

Geschreven door het bedrijf

Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hemskt företag

Skulle leta efter en personlig tränare och uppfattade inte att jag behövde starta upp en prenumeration där pengar om 499kr dras varje månad. Hittade ingen lämplig pt och har avslutat kontot. Trots detta är 3 månader dragna och jag har försökt komma i kontakt med företaget via mail men de svarar inte.
Stor varning för detta mycket oseriösa företag.
Så här ska det inte gå till!

Hemskt företag rekommenderar inte

12 mei 2026

Vidrig tjänst

Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället.

Uppdatering*
Tjänsten kommer inte nyttjas igen och heller inte rekommenderas till min omgivning.

2 april 2026
Logo Superprof SE

Antwoord van Superprof SE

Hej Elisabeth,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är självklart tråkigt att läsa att du känner så här, och vi tar den här typen av feedback på stort allvar.

Eftersom vi i nuläget inte kan identifiera att du någonsin har haft ett konto—eller har nyttjat våra tjänster—så vill vi gärna få möjlighet att förstå vad som har hänt, så vi kan undersöka saken och hjälpa till om något gått fel.

Vi har försökt komma i kontakt med dig via den e-postadress som lämnades i samband med din recension för att reda ut saken, men vi har tyvärr ännu inte fått något svar.

Tveka därför inte att svara oss så hjälper vi dig gärna vidare.

Vänliga hälsningar,

Superprof är jättebra

Superprof är jättebra! Jag är mycket tacksam för webbplatsen. Det är bara synd att eleverna bara kan betala med PayPal, eftersom mina två kontor inte accepterar PayPal.

16 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Innan så vågade jag inte prata engelska…

Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektionerna jobbar vi effektivt och jag har sett resultat redan efter 1 månad. Rekommenderar starkt att ta extra lektioner med Anna!!

3 maart 2026

Mycket nöjd

Det var mycket enkelt att hitta det jag sökte och jag fann en mycket bra pianolärare!

23 februari 2026

A great experience!

It's really great to be a teacher for Superprof! I love meeting new people and watch them grown in their special field of interest.

6 november 2025

Trovärdighet

Trovärdighet, professionell service och erbjuder precis som det lovar! Som lärare hjälpte de mig med att starta igång och marknadsföra mig i början så jag fick studenter… därefter rullade det på 😊👍🏼

16 februari 2026

Great students

Superprof has been great with finding and meeting ambitious students to teach!

12 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great facility for students as they can…

Great facility for students as they can get individualized support for their lessons, research projects and theses etc. Faculty can also utilize their time while meeting with lovely students worldwide.
The Superprof team is always available for you, if you have any queries or questions.
Highly recommended portal for both the students and teachers

10 februari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Good service, REALLY expensive subscription.

I was signed up for a very expensive subscription that I never wanted and it was not at all clear I would paying for. They’ve taken 1000kr from me for literally nothing.

Be careful!!!

Update:
I'm updating this to a 3, after contacting customer support they refunded the full amount (2 months), which I appreciate.

Getting into contact with an instructor was easy enough, but the subscription issue is really unclear. 50 EUR/ 500 SEK is a lot to charge per month, more than any other service I have. I don't have any reminders about upcoming charges or receipts from the charges.

9 februari 2026
Logo Superprof SE

Antwoord van Superprof SE

Hi Stewart,

Thank you for updating your review and sharing your experience with us.

We’re glad we could refund the two months and that getting in touch with a tutor worked smoothly for you.

I'm sorry to hear about your concerns regarding the subscription. I'd therefore like to take a moment to explain, to dispel any lingering confusion:

The Student Pass is presented as a monthly subscription on the payment page, and we also explain this in the confirmation email sent upon registration.

Some of our email communication regarding this was sent to an email address you appear to no longer use, since you updated your account email in January. Also, all receipts are available to download at any time, under “My account” > “My invoices.”

We take your feedback seriously and are always working to make pricing, payments, and reminders as clear as possible.

We hope this helps clarify things, and that you might still find the service useful if you decide to try it again.

Please, let me know if there's anything else I can help you with.

Kind regards,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.