Ogni capo si differenzia come linea, bellezza, indossabilità, morbidezza e qualità dei materiali da ogni altro capo d'abbigliamento che trovate in giro.sportivo ed elegante ogni elemento viene notato... Toon meer
Die Qualität der Ware ist super. Größe stimmt perfekt. Lieferung war schnell. Gut fand ich die umweltfreundliche Verpackung. Werde sicher wieder bestellen.
Na markę Surf Inc. trafiłam przypadkiem - po prostu spodobała mi się na kimś. Jestem po pierwszych zakupach i już wiem, że przepadłam. Świetna jakość, oryginalne wzory, ubrania wykonane z dbałością o... Toon meer
Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a zakupiony naszyjnik dotarł do mnie estetycznie zapakowany. Naszyjnik jest wykonany starannie z uwzględnieniem detali. Jest oryginalny i nietuzinkowy. Noszę... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Born at the baltic sea where the surf story is just at the beginning with a simple european style and fresh approach to the clothing design we are paving a new path of surf fashion industry.
Contactgegevens
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Świetna jakość i design odzieży
Świetna jakość i design odzieży, dbałość o detale, profesjonalna obsługa klienta.
Perełka z półwyspu
Odkryłam tą markę w Chałupach na Półwyspie Helskim w poszukiwaniu zamiennika nieistniejącej już niestety kultowej marki polskiej Femi Stories. Ciuchy posiadające swój unikalny luźny styl ale jednocześnie jakościowo i w miarę z zmieniającym się moim wiekiem bardziej ustabilizowane kolorystycznie.
Uważam, że marka ma bardzo fajną ofertę i szeroką, rzeczy jakościowo bardzo dobre lecz muszą popracować nad rozmiarówką. Ceny na obecną chwilę są trochę już wygórowane, a sporo produktów nie jest praktycznych na warunki kempingowe, gdzie głównie się reklamują. Kolory mają boskie- 1:1 takie jak na zdjęciach na stronie czy też w kampaniach. Uwielbiam ich bluzy i tshirty. Z resztą bywa różnie. Na pewno warto robić zapasy w okresie promocji, a robią ich trochę w ciągu roku ;) Fajne jest to, że można zdalnie zakupić przedmioty w sklepie.
Wysoka jakość, ciekawe produkty
Strona przedstawia produkty w bardzo interesujący sposób. Ubrania są wysokiej jakości, świetnie uszyte. Czasem można się pogubić w rozmiarach- ale informacje o rozmiarze jaki nosi model na zdjęciu jest niezwykle pomocne.
Super ubrania
Bardzo dobra jakość ubrań i akcesoriów. Służą mi już wiele miesięcy i są jak nowe.
Ich wünsche mir dass Qualität und…
Ich wünsche mir dass Qualität und Service gleich bleiben denn ich bin sehr glücklich und zufrieden. Danke
Satisfied consumer
All clothes came on time, well packed and the quality of them if decent!
Super Surf Style
Habe hier immer wieder schöne Sachen gefunden, ich mag den Style sehr. Die Qualität ist wirklich gut und das Design das Geld wert. Die Rückabwicklung könnte etwas schneller gehen aber läuft immer gut ab und jedes Mal ohne Probleme. Werde hier gerne weiterhin einkaufen
Support antwortet nicht
Leider ist es mir nicht möglich, über die Webseite an das Rücksende-Formular zu kommen - den Support habe ich schon 2x angeschrieben, leider hat sich noch niemand bei mir gemeldet :-/

Antwoord van Surf Inc.
Super Kundenservice
Der Kundenservice hat mir super schnell, sehr individuell und zuvorkommend weitergeholfen bei meinen Fragen und bisher immer eine zufriedenstellende und großzügige Lösung für alles gefunden. Toller Shop, tolle Mitarbeitende und tolle Produkte - weiter so! Vielen Dank😊
Perfect service
Potrzebowałam wsparcia z wymianą suwaka. Zapytałam o rzadko dostępny suwak, który mam przy kostiumie surfingowym. zespół zaproponował mi szybką darmową wymianę na nowy suwak w ich szwalni. I zrobili to na prawdę szybko - wyjeżdżałam i miałam ponad 10 dni na wszystko.
Największe dziękuję przesyłam do osoby, z którą miałam kontakt - Mateusz.
Twoje wsparcie i zaangażowanie na najwyższym poziomie! Wow
Na tą markę wpadłam przez przypadek…
Na tą markę wpadłam przez przypadek bardzo mi się spodobały ubrania i zaryzykowała kupiłam T-shirt i Bluze pierwsze wrażenie było nie bardzo gdy odpakowałam przesyłkę ale kiedy założyłam ubrania to poczułam się jak we własnej skórze . Ubrania mięciutkie , wygodne przewiewne moje ciało oddycha . Napewno kupię jeszcze nie raz .Dziękuję
Tolle Styles, aber langsam zu teuer
Ich liebe die Sachen von Surfinc – immer coole Designs, schöne Farben und ein wirklich starker Stil. Genau mein Geschmack! Leider sind die Preise in letzter Zeit ziemlich angezogen. Für Basics oder Alltagskleidung finde ich das mittlerweile etwas übertrieben. Schade, denn sonst würde ich noch viel öfter bestellen.
Satisfaite dès ma première commande
Satisfaite dès ma première commande
Par contre taille grand mais une fois la taille trouvée j’y vais les yeux fermés que ce soit pour les bas, hauts ou robes.
Une superbe qualité de vêtements, des habits confortables et une livraison très rapide. Je recommande.
La qualité est incroyable
La qualité est incroyable, jamais déçue, c’est le 3 eme article que je commande et trop satisfaite !
Les habits sont vraiment beau et de…
Les habits sont vraiment beau et de bonnes qualités! Je recommande la livraison est très rapide, les prix restent quand même très très cher je trouve
Vêtements avec un Super style et d’une…
Vêtements avec un Super style et d’une qualité incroyable !!! Depuis que j’ai eu ma 1re commande j’y retourne régulièrement 🤩🤩🤩
Ich könnte den ganzen Shop kaufen :-)
Ich könnte den ganzen Shop kaufen :-)
Das Design ist der absolute Hammer und die Qualität der Sachen bekommen von mir 10 Sterne!
Mein Lieblingssweatshirt ist jetzt 5 Jahre alt und sieht aus, wie beim Kauf!
Dieser Shop ist eine absolute Empfehlung!!!
I LOVE IT
I love this brand
I love this brand ! I have a lot of t-shirt. Quality and style ! ❤️
The price may be expensive but you keep this clothes for life ! It s not fast fashion.
Return is easy and refund is always done in time.
The website is really cool. The clothes often change. There is promo code several time on a year.
Lees meer over geverifieerde reviews.