1. Woonwinkel

Wij houden van echte Perzische schoonheid, hoge kwaliteit, heldere kleuren en tijdloosheid. Bij ons vind je daarom Perzische tapijten en andere woonaccessoires zoals kussens en wandkleden, hand geslagen schalen en aardewerk waar je niet op uitgekeken raakt.

4,4

Uitstekend

Superblij

We hebben nu een aantal weken ons prachtige kleed in huis en zijn er zeer gelukkig mee. We waren al blij met ons interieur maar dit kleed brengt het samen en brengt diepte in ons kleurenpalet.

En nog los daarvan is het een heerlijk zacht kleed, de kinderen zitten niet meer op de bank maar veel vaker op de grond omdat ze het fijn vinden zitten.

Ik zou zeker aanraden om ook zo’n prachtig kleed te bestellen!

21 mei 2024

Een boppeslach

Ondernemers zijn gericht op een tevreden klant, wat zich kenmerkt in meedenken met wat het beste past qua maat en kleurstelling. Maar ook de mogelijkheden tot omruil. Wij zijn zeer tevreden. Een boppeslach!

17 november 2023

Antwoord van SusaStyle

Hallo Rients & Tietsia, wat een mooi compliment en zo fijn te horen dat jullie blij zijn met jullie vloerkleden en onze werkwijze. Goed te horen en een 'protte wille' ermee!

Mooie tapijten en goede service

Over de tapijten die we bij jullie hebben gezien hoeven we niks te zeggen. Deze zijn alle in een woord geweldig mooi. Is dus wel lastig om dan de mooiste uit te zoeken.
Nog wel een opmerking:
Je hebt verkopers die willen verkopen. Maar dat is bij Susastyle niet direct het geval. Je merkt aan alles dat hun insteek is om tevreden klanten te hebben. Geen moeite was hen te groot om ons een aantal tapijten uit te rollen en te tonen. Toen we nog niet tot een keuze konden komen mochten we een tapijt mee naar huis nemen, om te beoordelen of deze paste bij ons interieur. In één woord een geweldige service. We zijn meer dan tevreden met de uiteindelijke keuze die we hebben gemaakt.
Bedankt Lonneke.

5 juli 2023

Hallo Klaas en Ingrid,
Hartelijk dank voor jullie mooie woorden. Heel fijn dat jullie erg blij zijn met jullie gekozen vloerkleed en de door ons geleverde service. Heel graag gedaan. Wij worden er ook blij van als een klant de juiste match vindt.
En bedankt voor de foto's. Erg leuk om te zien dat het vloerkleed zo'n prachtige aanwinst is.
Nogmaals heel veel en lang woonplezier ermee!
Passievolle groet, Lonneke & Alida

Een aanrader!

Wij waren al langer op zoek naar goede tapijten maar waren verbaasd over de geweldige keuze en plezierige manier waarop je geholpen wordt.
Inmiddels hebben we de tapijten al maanden liggen en zijn meer dan tevreden. Een aanrader!

3 april 2023

Hallo,
Hartelijk dank voor uw mooie review. En nog mooier om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Daar doen we het voor!
Bedankt voor de toegezonden foto's. Erg leuk om te zien hoe prachtig ze staan in jullie verschillende ruimtes. Een waar Perzisch paleis.
Nogmaals veel en lang woonplezier ermee gewenst.
Passievolle groet,
Lonneke & Alida

Wat een liefde en passie voel je hier!!

Wij waren al een tijdje op zoek naar een origineel rond tapijt met wat meer kleuren, zonder dat het te druk werd om het interieur een geheel te laten worden.
Bij SusaStyle vonden wij wat we zochten. Een origineel Perzisch tapijt waar we blij van werden. Het is net alsof er een energiebron in ons huis is gekomen die alles bij elkaar haalt en het interieur tot zijn recht laat komen.
Het fijne was ook dat we verschillende tapijten uit mochten proberen om te kijken wat het effect was.
Alida en Lonneke hebben ons vol passie en liefde over de tapijten verteld zodat de tapijten nog meer waarde voor ons kregen.
Super bedankt dames!!

8 mei 2023

Antwoord van SusaStyle

Wat een mooie woorden, Familie Van Kammen! Hartelijk dank! Wij zijn ook erg blij dat we jullie zo fijn hebben kunnen helpen en jullie nu heel blij en tevreden zijn met een prachtige ronde Pers! Het is een hele mooie aanvulling in jullie woonkamer, wat een ware up-lift heeft het gekregen! Bedankt dat we er mooie foto's van hebben mogen gezien!

Fijn bedrijf, mooie producten

Via Alida kwamen we terecht op de site van SusaStyle. Daar zagen we dat ze ook wandtapijten in het assortiment hebben. Omdat we in de buurt van hun bedrijf wonen, zijn we er gaan kijken. We werden zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Lonneke en hebben ter plekke een wandtapijt gekocht. We genieten er elke dag van en krijgen veel positieve reacties.

16 maart 2023

Hallo Joke,
Bedankt voor uw mooie woorden en nog leuker om te lezen dat u zo blij bent met het wandkleed. Erg leuk om er een foto van hebben gekregen. Het is een prachtige aanwinst in jullie woonkamer.
Nogmaals nog lang en veel plezier ermee.
Passievolle groet,

Aanrader!

Wij waren al een tijdje op zoek naar een Perzisch tapijt en kwamen terecht bij SusaStyle.

Deskundig, snel en ontzettend vriendelijk geholpen. Wij hadden het geluk dat we in de buurt wonen, dus heb de kleden van dichtbij kunnen bekijken. Je ziet direct dat dit kwalitatief echt steengoede en mooie kleden zijn. We zijn heel blij met ons tapijt! Een prachtige aanwinst in onze woonkamer!

Aanrader!

13 maart 2023

Hallo Pieter-Melle,
Bedankt voor deze prachtige review en nog leuker dat jullie zo blij zijn met jullie vloerkleed. Het was erg leuk om je te helpen en om een foto van jullie te ontvangen. Het vloerkleed staat echt prachtig en is een perfecte match in jullie woonkamer. Wat een sfeertje.....
Nogmaals nog lang en veel woonplezier ermee gewenst.
Lonneke & Alida

Al enkele maanden ligt er in onze…

Al enkele maanden ligt er in onze woonkamer een echte eyecatcher in de vorm van een groot Perzisch tapijt. Naast heel mooi ook lekker warm en het is prima schoon te maken. (3 tieners en een hond in huis dus dan wordt het wel een vies). Echt een aanrader!

12 januari 2022

Hallo Edzard,
Bedankt voor je mooie review en heel fijn dat jullie al zo lang blij zijn met jullie vloerkleed. Het was erg leuk om jullie te helpen. En ook erg leuk om een foto te hebben ontvangen. Het vloerkleed staat echt prachtig en is een perfecte match in jullie woonkamer. En zo leuk dat de hond ervan mee geniet.
Nogmaals nog lang en veel woonplezier ermee gewenst.
Lonneke & Alida

Ik zocht naar een kussen die precies…

Ik zocht naar een kussen die precies bij mijn Pauwenstoel moest passen en in de standaard kussens vond ik die niet.Maar bij SusaStyle vond ik die wel.
Een prachtig zijdezacht rond kussen met mooie heldere kleuren.
Stevig gevuld en daardoor zit het echt fijn.
Kwaliteit en prijs is ook goed in verhouding met het product.
Ook het telefonisch contact met SusaStyle, Lonneke was heel vriendelijk en meedenkend wat in deze tijd een prettige ervaring was.
SusaStyle is echt een aanrader, als je iets bijzonders voor in je huis zoekt.

9 januari 2022

Hallo Marianne,
Wat een prachtige woorden, bedankt. En nog fijner dat u zo blij bent met uw kussen.
Fijn ook te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. Wij waarderen het klantencontact ook. En ook heel leuk om een foto te hebben ontvangen. Het past inderdaad prachtig in de stoel.
Nog lang en veel woonplezier met uw kussen.
Lonneke & Alida

Een schitterend groot én zacht poefkussen…

Een schitterend groot poefkussen gekocht. Wat een prachtige kleuren én heerlijk zacht door de zijde die er in is verwerkt, géweldig. Perfecte afhandeling in bestellen en bezorgen, helemaal top!

3 januari 2022

Hallo Regina,
Bedankt voor uw je mooie review. Superfijn om te lezen dat je zo blij bent met het kussen.
Ook bedankt voor de foto. Erg leuk om te zien hoe mooi het in de ruimte staat.
Nog lang en veel woonplezier ermee!

Prachtige kussen gekocht

Een prachtige kussen bij Susastyle gekocht. Hij ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto. Heerlijke zacht, prachtige print en mooi afgewerkt. Snel geleverd en mooi verpakt, wat mij betreft een echte aanrader dus!

9 augustus 2021

Hallo Nynke,
Bedankt voor je mooie review. Goed om te lezen dat het kussen in het echt nog mooier is en dat je er heel blij mee bent. Daar doen we het voor.
Nog lang en veel woonplezier ermee!