Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik anbefalet at bruge Sushi One af vores kok- ven, har benyttet deres Down town kupon flere gange og har ikke oplevet problemer nogen af gangene. Sushien var helt fantastisk, og så især til dén p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde ligeledes en kedelig oplevelse nytårsaften, men jeg henvendte mig dagen derpå og kan på ingen måde klage over den service der blev udvist. Vi fik en ny omgang af alt hvad vi havde bestilt,... Toon meer

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Værste sushi sted

Værste sushi sted. Sushien var simpelhen for gammel, slet ikke til at ku spises. Jeg fandt et HÅR i maden!!!! HOLD JER VÆK🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

28 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Do not spend your money here…

If I could give this 0 stars I would! Terrible food, the waiting staff could be heard swearing in the back and an abysmal attitude from the manager. What else can I say other than do not spend your money here.

17 november 2022

Dårlig og uspiseligt

Dårlig og uspiseligt, bestilte takeaway derfra og efter at have spist 5 stykker smed vi resten ud, noget af det smagte underligt og andet var decideret klamt.
Jeg har hele aftenen haft rumlen i maven og håber ikke jeg bliver dårlig. Kan ikke anbefales.

16 september 2022

DET VAR USMAGELIGT!!😱

DET VAR USMAGELIGT!!! Vi spiste dernede og tog to stk i munden. Det var uspiseligt og vi
Brokkede os og fik pengene tilbage. Manden blev meget sur og begyndte at argumentere imod at det da smagte lækkert og var frisk. Det var det IKKE! Fisken smagte gammelt!!

13 september 2022

Super dårlig service

Super dårlig service.
Man bestiller udbringning og har en kvittering på det, men maden får man ikke. Hvad i som restaurant laver af fejl på jeres bestilling er ikke kundernes problem, det er jeres problem. En kunde som bestiller mad, skal også have sin mad. Arrogant service

8 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker sushi og god betjening

Rigtig dejlig og lækker sushi med mange forskellige retter, som bare smagte skønt!!! Super god betjening, og selvom de havde travlt lørdag aften, tog de sig tid til at lave vores ekstra-bestilling. I mellemtiden fik vi gået en tur på Østerbro og alt var parat, da vi kom tilbage 45 minutter senere. SUPER af Sushi One på Østerbro som varmt kan anbefales for skøn mad og god service. Ikke sidste gang vi køber der!!!

16 maart 2021

God og professionel service

Vi fik en ny omgang af alt hvad vi havde bestilt, og selvfølgelig uden betaling.
Vi hentede i går denne nye bestilling og alt var super lækkert og af høj kvalitet

6 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Daggammel nytårs menu og arrogant og utilstrækkelig service

Ud over vi stod i kø i 40 minutter, for at blive mødt af en arrogant medarbejder der ikke troede på at vi havde lavet en bestilling, og som nægtede at tjekke ordrenummer og værdibevis nummer, før efter en lang diskussion om, om bestillingen overhovedet fandtes. Fik vi en slatten og tydeligvis daggammel nytårs menu. Intet var sprødt og alt smagte ens og havde samme slatne konsistens. Kan ikke anbefales!

3 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde bestilt en nytårsmenu…

Vi havde bestilt en nytårsmenu nytårsaften. Vi ventede i kø udenfor i kulde og regn i 2 timer. Selvom maden var bestilt til at være færdig kl. 17.30 og 18. Da vi endelig fik vores mad.. kunne jeg se posen med vores mad stå på et bord og jeg spurgte derfor, hvor længe vores sushi havde stået ude. Han svarede at den havde stået ude i 1 time men han var ikke sikker. Jeg syntes at det er totalt uacceptabelt at lade rå fisk stå ude så længe. Sushi må stå ude i Max 3 timer og det er inklusiv tilberedelse, køreturen hjem med maden og tiden til at spise maden.

Ikke nok med at vi ventede i kø i 2 timer på at få vores mad.. Lod de en person bag os, springe køen over, fordi han var sur og råbte i restauranten. I stedet for at smide vedkommende ud. Det var så yderligere ventetid til os, da hans mad ikke var færdig.

Oveni det syntes jeg desværre også at maden bag præg af at kokken har haft for travlt. Der var meget ris og lidt fisk i stykkerne. Det smagte super kedeligt! Jeg har spist på virkelig mange sushi restauranter og har aldrig oplevet noget lignende. Sætter aldrig mine ben her igen og jeg vil helt sikkert fortælle alle jeg kender om dette sindssygt dårlige sted.

Kunne restauranten ikke sætte begrænsning på bestillinger nytårsaften, så de kan give kunderne en god oplevelse? Jeg kan forstå, efter have snakket med andre i køen, som har fået nytårsmenuer derfra de andre år, at det er sådan her hvert år! Det samme problem om og om igen.
Sushione tænk på jeres omdømme.. Og hav lidt faglig værdighed!

1 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nytårsaften sweetdeal endte som en…

Nytårsaften sweetdeal endte som en skandale.. 200 m. Lang kø foran butikken og vi ventede 1,5 time udenfor i regnvejr. Tilbudet lød på 399 kr sat ned fra 899 kr. men i butikken kostede sushien til dagligt ikke i nærheden af 899. Man føler sig liiiiiidt snydt. Selve afviklingen af udleveringe af det bestilte mad gik sååååå langsomt. 1,5 time - udenfor - nytårsaften. 😬😬😬
Selve sushien var desværre hellere ikke god. Kedeligt, smagsløse og var IKKE sushi man kunne forvente til 399 kr.

31 december 2020

Rigtig lækkert sushi

Rigtig lækkert sushi. Det smager bare godt. Vi fik deres delux menu e og hold da op, det var en fornøjelse. Kvaliteten er rigtig fin til prisen

8 november 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Endnu en forsinket levering!

Endnu en forsinket levering!
25 min. forsinkelse på levering er ikke ok. Da jeg rykkede pr. tlf var forklaringen, at de osse havde en anden levering i området?!?
Da jeg betaler for levering, har jeg osse en klar forventning om levering på aftalt tidspunkt...
Maden var iøvrigt fin.

12 september 2020