Mynthuset Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa, snabb och tydlig kvittens på att beställningen inkommit, önskade bli uppringd för en fråga vilket skedde samma dag (även en mailrespons samma dag) kunde följa orderns leveransväg,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi alla jobbar, därför när ni ringer då bättre säga att ni skriva e-mail medelande eller skriva sms. Annars efter försök att ringa försvinner ni utan någon meddelande vidare. De är inte bra. Jag v... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag tänker på det bemötande jag fick när jag övertygades om att köpa den unika "sedeln" Sedan kan man ha åsikter om själva "Objektet" Inte mycket för värden men med tanke på från vilken tid sedeln... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

6e maj: Extrem försening på beställning. Lovat datum hit&dit. Jag kan ej ge omdöme på varans kvalitet då dem ej levererat något ännu. Edit: nu är det 21a Maj och jag har inte fått min vara sam... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

54 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fina och noga utvalda mynt.

Så fina och noga utvalda mynt.
Jättenöjd
Trevlig , kunnig och hjälpsam personal

2 september 2026

Antwoord van Mynthuset

Tusen tack för din fina återkoppling! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med både våra mynt och den hjälp du fått från vår personal. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda noggrant utvalda mynt och att alltid ge trevlig, kunnig och hjälpsam service.

Stort tack för att du är kund hos oss

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Snabb leverans

17 november 2025

Antwoord van Mynthuset

Tusen tack för din fina återkoppling! 😊 Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. 🪙

Antwoord van Mynthuset

Tack så mycket för din fina återkoppling! 😊 Det gläder oss att höra att leveransen gick snabbt och att allt blev rätt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gillar verkligen att samla mynt och…

Jag gillar verkligen att samla mynt och medaljer,som julafton ungefär.

27 juni 2026

Antwoord van Mynthuset

Tusen tack för din fina återkoppling! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du tycker om att samla mynt och medaljer. Vi hoppas att varje försändelse fortsätter att kännas lite som julafton! 🎁🪙

Den var helt okej

Den var helt okej, den kom fram fort så det är bra

Antwoord van Mynthuset

Tack så mycket för din positiva återkoppling! 😊 Vad roligt att höra att allt gick bra och att din beställning kom fram snabbt. Vi hoppas att du får mycket glädje av ditt samlarobjekt! Mvh Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som kund hos Mynthuset Sverige kan man…

Som kund hos Mynthuset Sverige kan man ta del av en samlarupplevelse och samlarglädje genom spännande samlarobjekt som mynt med.Enkelt att beställa, snabb och tydlig kvittens på att beställningen inkommit.

8 juli 2026

Antwoord van Mynthuset

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du uppskattar samlarglädjen och de spännande samlarobjekten vi erbjuder.

Vi är också glada över att du är nöjd med beställningsprocessen och att du upplevde den som enkel, snabb och tydlig.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka! Mvh Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Säkerhet att handla hos mynthuset

Allting var bra. Rekommenderas

Antwoord van Mynthuset

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd och att du vill rekommendera oss.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka! Mvh Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Företaget är alltid pålitligt och bra…

Företaget är alltid pålitligt och bra service skulle önska att Elvis kortet var tjockare i metallen annars nöjd

Antwoord van Mynthuset

Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra att du uppskattar vår service och att du upplever oss som ett pålitligt företag.

Tack också för din synpunkt om Elvis-kortet. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar, och vi tar med oss din feedback om att du hade önskat en tjockare metall.

Tack för att du är kund hos oss, och varmt välkommen tillbaka! Mvh Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med er.Hoppas vi…

Jag är mycket nöjd med er.Hoppas vi hörs mer

Antwoord van Mynthuset

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med oss.

Vi hoppas också att vi får höra från dig igen och ser fram emot att hjälpa dig i framtiden. Mvh Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den personliga servicen är utmärkt.

Den personliga servicen är utmärkt.
Utbudet passar mig

17 juni 2026

Antwoord van Mynthuset

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar den personliga servicen och att vårt utbud passar dig. Mvh Kundservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag köpte ett mynt men fick det inte

Jag köpte ett mynt men fick det inte. Jag upptäckte att jag inte skulle få myntet jag köpt via Swish ; (mynthuset swishade tillbaka pengarna jag betalat för myntet)
Det hade vart önskvärt med ett sms ifrån dem med en förklaring. Med tanke på att myntet gick att köpa på hemsidan så måste det betytt att det vid tidpunkten fanns på deras lager.

30 april 2026

Antwoord van Mynthuset

Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte fick det mynt du beställde och att informationen kring detta inte nådde fram på ett tydligt sätt.

I vissa fall kan en vara hinna bli slutsåld trots att den fortfarande visas på hemsidan, exempelvis om flera beställningar registreras samtidigt. När detta inträffar återbetalar vi naturligtvis beloppet så snart som möjligt.

Vi tar också till oss din synpunkt om att vi borde ha skickat ett sms eller annan information med en förklaring i samband med återbetalningen. Det är värdefull feedback som hjälper oss att förbättra vår kommunikation.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta, och vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver. Mvh Kundservice

TrevLig

TrevLig
KiLLe

11 juni 2025

Antwoord van Mynthuset

Tack så mycket för din återkoppling!

Varmt välkommen tillbaka! :-)

Med vänliga hälsningar
Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveransen var bra med undantag för att…

Leveransen var bra med undantag för att paketet inte var tillslutet vid leveransen. Jag tror dock att allt var med
MVH
Bo Flink

12 december 2025

Tusen tack för din feedback! Välkommen tillbaka! Mvh Kundservice

Antwoord van Mynthuset

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och professionell. Varmt välkommen tillbaka! Mvh Kundeservice

Dit is Trustpilot