Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Vi alla jobbar, därför när ni ringer då bättre säga att ni skriva e-mail medelande eller skriva sms. Annars efter försök att ringa försvinner ni utan någon meddelande vidare. De är inte bra. Jag v... Toon meer
Jag tänker på det bemötande jag fick när jag övertygades om att köpa den unika "sedeln" Sedan kan man ha åsikter om själva "Objektet" Inte mycket för värden men med tanke på från vilken tid sedeln... Toon meer
6e maj: Extrem försening på beställning. Lovat datum hit&dit. Jag kan ej ge omdöme på varans kvalitet då dem ej levererat något ännu. Edit: nu är det 21a Maj och jag har inte fått min vara sam... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dom är bra inget att klaga på, det dom säjer håller dom det är bra.

Antwoord van Mynthuset
Paketet jag beställde skickades till mig i rätt tid och med korrekt förpackning.
Tack Mynthuset

Antwoord van Mynthuset
Bra information om produkten har varit kund länge men dragit ner då pensionen är ganska låg

Antwoord van Mynthuset
Bra initiativ att ringa och fråga om man var intresserad av att köpa detta mynt

Antwoord van Mynthuset
Blev riktigt Nöjd med köpet! Som blivit många Nu, Bra bemötande med säljare som ledde till ett bra köp!

Antwoord van Mynthuset
Jag har varken beställt något eller fått hem något från Mynthuset.
Det måste ha varit någon annan som har beställt i mitt namn

Antwoord van Mynthuset
Bra säljare. Allt blir som säljaren säger och det är bra. Mycket att välja på.

Antwoord van Mynthuset
Priset är överdriven dyrt. Värdering på marknaden är alltid 50 %av mynthuset pris.

Antwoord van Mynthuset
Tog lång tid för leverans. Det kom idag den
23/1 nästan en månad sedan jag beställde. Ingen kontakt från Mynthuset och inte hur kommande mynt kommer och hemsidan välkomnar 2025 ? Håller ni på att lägga ner ?

Antwoord van Mynthuset
Enkelt att beställa, snabb och tydlig kvittens på att beställningen inkommit, önskade bli uppringd för en fråga vilket skedde samma dag (även en mailrespons samma dag) kunde följa orderns leveransväg, utkörningen av varan via Post Nord fungerade perfekt (fick en tid då varan skulle komma till min bostadsadress) Varorna motsvarade mina förväntningar.

Antwoord van Mynthuset
Faktureringen man får varan och 3 dagar senare skall den vara betald väldigt kort tid