Lees wat reviewers zeggen
Falsk marknadsföring, varorna stämmer inte med beskrivningarna och om man vill returnera vägrar de lämna ut en retur-adress. Erbjuder bara rabatter istället. Hela hemsidan är en stor bluff. Det fin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Svea är 90-talets streetwear bland bubbelgumsrosa L.A.-kvarter, kombinerat med det skandinaviskt coola som vi älskar. Alltid med en twist – aldrig en tråkig stund. Välkommen till Svea!
Contactgegevens
Neumansgatan 6, 50452, Borås, Zweden
- hej@sveasvea.com
- sveasvea.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mycket dåligt grejer
Mycket dåligt grejer, det är rent skräp, om man vill skicka tillbaka de kräver på kundens bäkostnad ,aldrig mera av den bolag ,någon burde stänga denna falska firmorna som reklamera ett skickar helt anat .lång vänte tid också fast att de sa 4-5 arbetsdagar .Med de stämmer ingenting
Kontaktade dem omedelbart efter köp om…
Kontaktade dem omedelbart efter köp om att jag ville häva köpet, vilket de struntade i. Köpte via Klarna som pausade betalningen. Kläderna kom efter ca en månad och stämde överhuvudtaget inte med beskrivningen. Kontaktade och ville returnera men i stället föreslog företaget att jag skulle kontakta Klarna, ta tillbaka mitt klagomål då kunde jag behålla kläderna och behövde inte betala. Totalt oseriöst företag.
Samarbete med blufföretag Hojab
Sköter indrivning av blufföretag Hojab! Undviker er till varje pris.
Fruktansvärt dåligt företag
Fruktansvärt dåligt företag! Köp inte!!
Står klart och tydligt 30 dagars returrätt och återbetalningsgaranti, men fick som svar, när jag mailade och bad om en returadress, att de inte kan ta emot returer nu. Sen svarar de inte mer. Dålig kvalitet på varorna och fel storlek! Värdelöst!!!
Ska aldrig köpa igen, och kommer starkt avråda andra!
Her fikk jeg veldig god hjelp
Her fikk jeg veldig god hjelp, når Skeidar nettbutikk ikke gjorde jobben sin. Swea Pay tok saken, og jeg fikk alt sammen ordnet på 1 time. Imponert over dem.
Falsk marknadsföring
Hela hemsidan är en stor bluff. Det finns ingen butik i Göteborg som man låter påskina.
Rekommenderar ingen att någonsin köpa något från dem.
NOLL STJÄRNOR
NOLL STJÄRNOR.
Freja™ | Lätt och bekväm linneblus för kvinnor
Denna blus är tillverkad i en andningsbar blandning av linne och bomull, mjuk mot huden och håller dig sval under varma dagar. Den lösa passformen ger optimal komfort och stor rörelsefrihet utan att sitta åt
DET ENDA SOM STÄMDE VAR ATT DEN INTE SATT ÅT! Kvalitet Polyester enligt lapp i blusen. Jag köpte 2 plagg för ca 800kr. Ville returnera båda.
1. de ville skicka annann storlek, jag fick behålla de gamla. 2. De ville sänka priset 50% om jag behöll dem. 3. Jag läste i omdömen att frakten till Kina var svindyr - jag valde att betala 50% för att avsluta allt.
Brukar läsa Trustpilot före köp - inte den här gången / i fortsättningen ALLTID. Klantigt av mig och lärorikt. Ägaren till företaget lär sova illa om nätterna?!
Mycket dålig kvalitet på skjortan
Mycket dålig kvalitet på skjortan. Skulle vara linne men kändes som något tunt syntetiskt material. Alldeles för liten storlek trots att jag beställde större än jag brukar ha. Levde inte upp till förväntningarna. Kass!!
VARNING
VARNING! KÖP INTE ! Jag vill returnera mina tröjor som inte alls var som jag trodde. Får bara en massa andra erbjudanden från kundtjänst hela tiden och de svarar bara en gång om dagen på mail. Tröjorna var som maskeradkläder och det följer inte med någon retur lapp. Jag skulle naturligtvis ha kollat noggrant när jag beställde men känner mig så lurad.
Bluff bluff bluff,… går inte att…
Bluff bluff bluff,… går inte att returnera varorna, 711:- fattigare för två så kallade Linneblusar, som var fula, sladdriga och långt ifrån linnekvalitet😡 lurad och förbaskad, främst för att jag var så dum att jag gick på den minan..😡😡😡😡😡
Förbaskade lögnare och hästhandlare i…
Förbaskade lögnare och hästhandlare i ordets sämsta bemärkelse!
Se upp för de försöker driva samma ärenden flera gånger och i mitt fall även mot en annan person trots att vi inte har samband!
Ärendet är polisanmält som bedrägeri men med Polisens ovilja att göra något misstänker jag att de små liven kommer klara sig undan!
Varning
Varning! Skickar varor från Kina som inte det minsta stämmer överrens i material eller kvalitet. Försöker få dig att acceptera avdrag av priset eller att du själv skickar tillbaka och står för frakten till Kina. Jag överklagade hos Klarna och fick full återbetalning!
Bluff företag
Bluff företag. Urkass kvalitet från KINA. Ångra djupt att jag inte kollade upp dem innan här!!!!!!!! De förekommer på trustpilot både under SVEA och SVEA STOCKHOLM alla recensioner är i princip lika dåliga. dvs rating 1. Enda positiva ratings är från typ 2019 o kan säker vara sanna, men 2025 är allt super kass
Jackan som levereras går inte att känna igen jmf med vad som visas på webben, mer än 10 fel identifierade. Har reklamerat varan men deras kundtjänst sitter förmodligen i KINA och de vägrar blankt att godkänna reklammation. Deras svar kommer alltid typ 01:30 på natten. jag ger mig dock inte utan har standardiserat min svar till dem. kopiera gärna så blir vi flera som svarar likadant.
Har säkert skickat över 10 mail som svar på deras mail och senaste erbjudandet på rabatt är uppe i 80%.
Det har dock blivit en princip sak nu, och jag vägrar att betala en krona till ett sådant bluff företag som lurar sina kunder.
Svars mail:
Hej Svea Stockholm,
Tack för ert meddelande och för att ni delat era synpunkter med oss.
Jag vill vänligt men bestämt understryka att den levererade jackan är defekt. De bifogade bilderna dokumenterar över 10 identifierade avvikelser och utgör överväldigande, obestridliga bevis som inte kan ifrågasättas eller avvisas av er.
Vi ser fram emot er bekräftelse av reklamation.
Som stöd för min reklamation vill jag även hänvisa till svensk lag och er egen policy.
Enligt lag:
§16–20: Varan är felaktig om den avviker från avtalad beskrivning eller förväntade egenskaper.
§26 & §30: Avhjälpande ska ske utan kostnad för konsumenten, inklusive returfrakt.
§32–33: Vid väsentligt fel har konsumenten rätt att häva köpet och få full återbetalning.
Distansavtalslagen kap. 2 §11–14: Säljaren får inte kräva att konsumenten står för returfrakt vid reklamation.
Svea Stockholm Retur policy:
“Kunden står för returfrakt förutom vid felaktig eller defekt vara.”
Med nuvarande agerande bryter ni således både mot svensk lag och mot er egen policy.
Jag kräver:
Bekräftelse på att reklamationen godtas.
Returfraktsedel omgående som bekostas av er.
Full återbetalning.
Tack för er förståelse.
Bare ute er pengene dine
Varning!
Varning!! Detta är inte SVEA märket utan helt andra varor jag har väntat på återbetalning i flera veckor för falsk marknadsföring men inte fått en krona än!
UNDVIK den här webbplatsen!!
UNDVIK den här webbplatsen!!! ... bedrägerier, illaluktande varor anländer från Kina, de svarar inte på e-postmeddelanden, de levererar inte varorna i sin helhet, om man vill returnera beställningen ber de om retur till olika adresser i Kina för varje separat vara, vilket innebär att portot kostar mer än varorna.
Lurendrejeri
Detta är inget svenskt företag utan skitkvalite från Kina utan märke i kläderna. ”Flyttrea” som pågått i månader med samma låga pris. När man vill returnera får man själv stå för returen, till Kina. De vill dessutom uppenbart inte att man returnerar för de ger mer o mer rabatt på redan ”lågt” pris ju mer man bråkar. Stor varning på detta företag!
Det sämsta företaget som jag beställt…
Det sämsta företaget som jag beställt ifrån!! Tog över 4 veckor att få varan. När vinterjackan väl kom så va det en dålig och ful jacka som var tunn och satt som en sopsäck! Inte värd 595:-!! Jag kan på sin höjd ha den i stallet när jag mockar... Vill varna andra för detta oseriösa företag med dålig kvalitet på kläderna! Så bara bocka av rutan; lurad✔️
Det här är inget svenskt företag
Det här är inget svenskt företag , de använder uppenbarligen falsk marknadsföring, beställde en jacka, lång leveranstid och när den kom såg den inte ut som på bilden,mycket kortare och inga märken som på bild, dålig kvalitet på det,riktig äkta kinaskit
Fake company with awful clothing that…
Fake company with awful clothing that make you return the products to china on your own expense.
Dit is Trustpilot