Mycket dåligt grejer, det är rent skräp, om man vill skicka tillbaka de kräver på kundens bäkostnad ,aldrig mera av den bolag ,någon burde stänga denna falska firmorna som reklamera ett skickar helt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kontaktade dem omedelbart efter köp om att jag ville häva köpet, vilket de struntade i. Köpte via Klarna som pausade betalningen. Kläderna kom efter ca en månad och stämde överhuvudtaget inte med besk... Toon meer
VARNING! KÖP INTE ! Jag vill returnera mina tröjor som inte alls var som jag trodde. Får bara en massa andra erbjudanden från kundtjänst hela tiden och de svarar bara en gång om dagen på mail. Tröjorn... Toon meer
Falsk marknadsföring, varorna stämmer inte med beskrivningarna och om man vill returnera vägrar de lämna ut en retur-adress. Erbjuder bara rabatter istället. Hela hemsidan är en stor bluff. Det fin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Svea är 90-talets streetwear bland bubbelgumsrosa L.A.-kvarter, kombinerat med det skandinaviskt coola som vi älskar. Alltid med en twist – aldrig en tråkig stund. Välkommen till Svea!
Contactgegevens
Neumansgatan 6, 50452, Borås, Zweden
- hej@sveasvea.com
- sveasvea.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Så bedrövligt företag
Så bedrövligt företag! Ville ångra köp då den inte uppfyllde mina förväntningar, helt sjuka storlekar som inte stämmer alls. Nu ska jag returnera och får betala 200-300 i fraktkostnad för att varan ska till Kina! Stort blufföretag! Köp inget från dom här!
Små jackor,försenade leveranser!!
Jag fick hem min jacka två veckor försenad leverans!!! Storleken xl är som smal storlek!! Tänker aldrig rekommendera eller köpa ngt mer av Svea essentials
/ En arg och besviken kund
Fullständig BLUFF!!
Fullständig BLUFF!!
Beställningen kom aldrig och hela tiden kom en massa ursäkter om allt från leveransproblem till e brand i fabriken mm
beställde en jacka
beställde en jacka. fick en shock när den kom. aldrig sett sånt skräp. handla inte hos svea. värsta skräpet
De skickade riktigt skräp från Kina....
De skickade riktigt skräp från Kina....
Svarar inte på mail, Skickat 3 st på 2 veckor men inget svar. Ingen returadress el telefonnummer. På hemsidan står det svar inom 24 tim.
Så himla dåligt!!!!
Skitprodukter .
Skitprodukter .. falsk marknadsföring .retunera till kina på egen bekostnad .. blir erbjuden 30% avdrag å behålla produkten .. riktigt grundlurad...
Lurad på hela summan av ett par stövlar…
Lurad på hela summan av ett par stövlar som aldrig levererades. Skyller på konkurs. Riktigt lågt!!!
Beställde 2 sömnlösa bh och kände mig…
Beställde 2 sömnlösa bh och kände mig så lurad då dom va från Kina, små i storlek m.m
Det gick inte att byta först då det va en kampanj??
Men jag klagade och det skulle vara ok att skicka tillbaka.
Dock så skulle frakten bli skitdyr
Ortopedisk sko
Långleverans tid, gick inte att avboka?
Mycket dålig kvalité, "ortopedisk" sko, tog med denna till ortopeden han visste inte om han skulle skratta eller gråta så dåliga va skorna, gick sönder efter några dagars användande!
De lägger upp missvisande bilder
De lägger upp missvisande bilder. Nu är de borttagna men de sålde sandaler med bilder på Birkenstock som de kallade Macy och har man inte koll kunde man tro att det är en av deras modeller. De påskiner att de är baserade i Göteborg men varorna skickas från Kina och det tar låååång tid. Skäms över att jag i ett stressat läge råkade beställa från dem. Fulspelare!
Beställde Birkenstock men fick något…
Beställde Birkenstock men fick något annat. De borde inte få någon stjärna alls. Köp inte från detta bolag..👎👎👎
Tog långtid Och ej vad jag beställde
Tog långtid! På bilderna på deras Hemsida så hade de lagt upp Birkenstock sandaler som var märkta Birkenstock men när sandalerna kom var det inga Birkenstock. Men man får vad man betalar för. Dåligt att använda bild på originalet och sen leverera något helt annat från KINA
Extremt lång leveranstid. Retur ska skickas till Kina
Det tog ca 1,5 månad att få hem kläderna. När jag sedan ville returnera dem så svarar Sveamoda att jag ska returnera dem till Kina och bekosta returen själv. Jag avråder stark från att beställa något från Sveamoda.
22 maj be3stællte jag før 2.200 kr…
22 maj be3stællte jag før 2.200 kr varor, dom har fortfarende inte kommet , nu skriver vi 24 Juni........ HANDLA ALDRIG MED DOM, DET ER FUSKL FRÅN A TILL Z.
och nu skriver vi den 8 juli och æntligen kom mine varor, men endast 6 av dom 10 jag har bestællt. lita inte på dom.
Kläderna kommer från Kina
Kläderna kommer från Kina. Det tar ca en månad. Kläderna passar kanske på kineser men inte på mig. Tyget är tunt och sladdrigt och längden på byxbenen 1 - 1½ dm för kort. Jag tänker betala för jag orkar inte med det tjafs som brukar bli följden, men jag kan ju inte använda byxorna.
Min beställning har inte kommit på…
Min beställning har inte kommit på långt över en vecka. Får ingen info och de svarar inte på mina mail.
Jättebesviken.
Handla INTE!!!!!!
Handla INTE!!!!!!! Varorna kommer från Kina och är urusla. Ingen kontakt med mejl, men efter mycket om och med fick jag returadress till en enskild person i Kina. Kontaktat Klarna men dom kan inget göra. Fick så snäll betala för att slippa få en påminnelse som hade genererat en 100% extra avgift på min beställning. HANDLA INTE HÄR!!!!!!!!
DE STÅR INGET PÅ ER SIDA ATT ERA VAROR…
SVEA alias SVEAMODA SVEA MODA många alias och många emailadresser scammers !! DE STÅR INGET PÅ ER SIDA ATT ERA VAROR SKICKAS FRÅN KINA 😡 JAG HAR ÅNGRAT MITT KÖP MEN FÅR INGET SVAR. MINA VAROR HAR ÄNNU INTE SKICKATS SÅ LÄTT ATT AVBRYTA !! HAR KONTAKTAT KLARNA SÅ DOM VET ALLT NU !!
SVEA alias SVEAMODA el. SVEA MODA.
Utlovas leverans 5-7 dagar som senare blev 7-10 dagar och sen ytterligare 22-25 dagar så passa er för att ha med dom att göra vilket jag borde gjort men jag litade på att allt va ok eftersom dom har KLARNA som betalningsalternativ .....
Under all kritik
Tog ett räntefritt lån på 24 månader i juni. Var två dagar försenad med betalningen i augusti och fick betala en förseningsavgift på 60 + 180. Det kan jag leva med men har villkoren ändrats för mitt lån och nu ska jag betala ränta på resterande lån??? Talade precis med kundtjänst som berättade att detta är hur Svea arbetar. Helt ofattbart hur en sen betalning totalt ändrar villkoren för resterande lån och att jag nu kommer betala mellan 3000-4000 mer tills mitt lån är avbetalat. Jag förstår inte hur en stor långivare som Svea kan arbeta på ett sådant här sätt. Jag kan inte med gott samvete rekommendera Svea då detta är en ny nivå på svindleri.. Önskar upprättning för mitt ärende.
Cuba swimsuit
Köpte en baddräkt (Cuba swimsuit) där axelbandet gick sönder vid första användningen. Tyvärr var jag då på badhuset och fick knyta ihop den och använda den.
Dit is Trustpilot