Ondanks een vast contract en hetzelfde salaris iedere maand lukt het mij toch niet om een telefoon hier te huren. Nu moet ik er eentje aanschaffen wat misschien wel een betere, en goedkopere keu... Toon meer
Heb jarenlang plezier van hun telefoons gehad, en kon makkelijk upgraden. Maar omdat de financiële situatie veranderd is. Had ik het contract op kunnen zeggen. Telefoon van de zomer terug gestuurd en... Toon meer
Erg snel geregeld. Alle controle gaat snel en online. Ik bestelde mijn telefoon op vrijdag en had hem woensdag binnen. Dit kwam deels door de pakketbezorging. De bezorger wilde hem door de brievenbu... Toon meer
Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben zo blij met 'mijn' nieuwe telefoon! Een heel fijn idee dat ik op deze manier voor een duurzame manier heb gekozen qua telefoongebruik. Ik gebruik mijn t... Toon meer
Supergemakkelijk. En ook supervoordelig! Een smartphone van Swapphone heb je na één werkdag in huis. Je bent flexibel en en kiest je eigen abonnement. Je weet zeker dat hij perfect werkt en je betaalt er niet teveel voor.
Neerloopweg 17, 4814 RS, Breda, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ben echt te vreden met het toestel niks mee aan de hand
Alleen bij de bezorging vond ik het wat minder want hij werd gewoon door de brieven bus gegooid daar was ik niet heel blij mee

Antwoord van Swapphone
Goeie service, alleen jammer dat swapphone in de achterkant van de telefoon staat gegraveerd.
Het toestel ziet er keurig uit en het contact met Swapphone verloopt soepel.
Alles snel en volgens afspraak verlopen, geen minpunt te benoemen.
intake was duidelijk en de telefoon werkt goed en werd netjes en op tijd bezorgd.
Ben uitstekend geholpen en kreeg ook gelijk een e-mail terug als ik een vraag had. Kortom goed service en telefoon netjes op tijd ontvangen
Er mag van te voren wel even worden gezegd dat er zo’n spuuglelijke afdruk van Swapp Phone midden op de achterkant van je iPhone zit. Als dit van te voren werd gezegd dan had ik nooit een iPhone geleased bij dit bedrijf.

Antwoord van Swapphone
Ik moet toegeven dat er een top service door Swap team wordt geleverd.
Ik ontving binnen een dag mijn levering .
Ik zal Swapphone aan een ieder adviseren
Geen dure abonnement meer waar je aan vastzit.
Ga zo door 👍 met Swapphone
Met een dag alles rond. Snelle service, blij met deze milieuvriendelijke oplossing en het terugdringen van de afvalberg.
Zeer klantvriendelijk, goede en snelle service. Bestelling geplaatst en door de snelle afhandeling dezelfde week nog binnen.
Het was snel geregeld en ooo heel snel in huis
Ik vindt het geweldig dat je de nieuwste iphone kan leasen voor een super lage prijs incl een goede verzekering, en de mobiel die je krijgt is zowaar nieuw, gewoon echt geweldig!
Dus iedereen swappen :D
Fijn bedrijf. Telefoon was snel binnen inclusief de koptelefoon die je er gratis bij kreeg. Ik raad het echt aan iedereen aan. Ga zo door ik ben fan 😍
Ik vind jullie goed bedrijf en ben zeer tevreden met alles
Goede service en super iPhone XR. Mijn eerste iPhone hier, maar zeker niet de laatste!!
Goed concept, snel en efficiënt aanvraag proces en goede prijsstelling.
Jammer is wel dat er niet gereageerd werd op een vraag middels whatsapp en dat de bewering “voor 15:00 uur besteld, morgen in huis” in mijn geval niet gerealiseerd werd. Nog wel wat ruimte voor verbetering dus, maar het ziet er veelbelovend uit. Ik ben tevreden!

Antwoord van Swapphone
De service van swapphone is zeer klantvriendelijk. Korte levertijden en vakkundige klantenservice. Het swappen van een iphone naar een samsung was ook heel makkelijk. Bellen naar swapphone voor een nieuwe tel, oude tel inpakken en de volgende dag kwam een koerier langs om de oude tel op te halen en de nieuwe af te leveren.