Ondanks de negatieve ervaringen toch besteld (zie bol is ook zo negatief) fantastische pergola ontvangen, duidelijke uitleg en snel in elkaar gezet. Pakker kwam met gls netjes op tijd. Bezorger be... Toon meer
Slechte ervaring wat niet is opgelost! We hebben een tuintafel bestel en deze werd veel later bezorgd dat volgens planning en bleek te zijn beschadigd. De tafel werd ook weer veel later daar... Toon meer
De bestellingen van Sweeek worden snel geleverd en ze hebben een top klantenservice. Ik had 2 ligstoelen besteld alleen 1 daarvan was een onderdeel beschadigd en 1 niet bruikbaar. Deze hadden ze niet... Toon meer
De door ons bestelde Hardelot zweefparasol 3/3 meter werd snel en keurig verpakt bezorgd. Na een paar dagen bleek echter dat de parasol ook met geen of weinig wind bleef draaien. Blijkbaar een defect... Toon meer
sweeek. Du style. Le bon prix. Nous sommes une marque de mobilier et d’équipements pour les intérieurs et les extérieurs, qui place le design au cœur de chaque collection. Notre ambition : proposer des pièces fortes et bien pensées, à des prix accessibles. Canapés, tables, rangements, mobilier de jardin, accessoires… Nous imaginons des produits qui apportent du caractère aux espaces. Des lignes soignées, des détails qui font la différence, des collections faciles à associer pour créer des lieux qui ont de l’allure. Nous croyons qu’il est possible d’allier esthétique et prix juste. Le style ne devrait pas être un privilège. Nous concevons des collections pour aménager, transformer et réinventer les espaces. Un design affirmé. Des prix accessibles.
270 avenue de l'Espace, 59118, Wambrechies, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Had ik geweten zoveel problemen had hier NOOIT besteld! Zou door DPD geleverd worden,is volgens DPD gelecerd alleen NIET BIJ ONS! Heb aan DPD foto gevraagd dat het is afgeleverd konden ze niet,en zo min als coordinaten doorgeven! Maken zich heel makkelijk er vanaf,inplaats sweeeks hun contacteerd zijn wij nog de schuldige crimineel hun hebben het geld toch al en wij hebben iemand anders een mooi kado gegeven! Tot zover service en proffesionaliteit! Wil je problemen moet je hier zeker bestellen moesten papier ondertekenen ivm met niet ontvangen,zelfs dat was ook niet goed volgens hun...pure onwil...gevraagd wat er niet goed was 0 respons!
Verchrikkelijk! Een incomplete stoel gekregen, zouden ze items nasturen of mijn geld retour.
Achteraf bleken de losse items er niet meer te zijn en geld kon niet retour aangezien ik de doos niet meer had.. waardelozen hulp en communicatie
Verschrikkelijk bedrijf. Vorig jaar een jacuzzi gekocht bij alicegarden. Deze heeft het vorig jaar 3 maanden gedaan. Daarna netjes ingepakt en weggezet. Dit jaar weer opgezet en na 2 weken de motor kapot. Hij doet niks meer. Eerst flink zoeken naar een mogelijkheid om contact op te nemen want alicegarden blijkt ineens sweeek. Daarna begonnen met mailen en ook via messenger maar er word nergens op gereageerd. En als je al een keer een mail krijgt willen ze foto's zien en daarna hoor je weer weken niks. Zelf continu mailen maar nergens reageren ze op. Ik zit nu met een kapotte jacuzzi van 900 euro en hun vinden het allemaal wel prima.
Na mijn bericht hier opeens een reactie dat de motor van mijn jacuzzi kapot zou zijn door slecht onderhoud. Ik heb al jaren zo'n ding gehad en weet hoe ik hem moet onderhouden dus de grootste onzin. Knap ook dat ze dat vanuit Frankrijk kunnen beoordelen zonder ook maar iets gezien te hebben. En doordat ze dan zeggen dat het door mijn eigen slechte onderhoud komt valt het zogenaamd buiten de garantie.
Zeer slecht!!! Partytent 8x4 besteld en deze scheurde al bij het opzetten de 1e keer zo uit de verpakking. Na een paar dagen zonder wind of regen was hij helemaal kapot! En als je dan contact opneemt krijg je als antwoord: De tent moet ook in een beschutte omgeving staan dus hij zal wel in de wind gestaan hebben. Is het dan een binnentent ofzo!!! Hij moet toch wel tegen een licht briesje kunnen. Kortom bestel hier niet mensen!!!
Een Mspa Lite gekocht bij dit bedrijf. Binnen 2 jaar was de motor stuk en ze hebben keurig in oktober een andere (tweedehands) toegestuurd. In het voorjaar de jacuzzi weer opgezet, maar nu blijkt ook deze stuk te zijn.
Na contact gehad te hebben gaven ze aan dat ik dit binnen 3 maanden had moeten aangeven. Ze kunnen/willen nu niks voor mij doen en ik zit met een defecte motor en dus zonder jacuzzi. Slechte service.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Enkel heb ik nooit geweten wanneer mijn pakket zou toekomen maar het was zelfs 1 dag vroeger geleverd dan voorzien. Het artikel was goed verpakt.
Bestelling van een parasoldoek ecru 300x300 gedaan. De levertijd zou ongeveer één week zijn. Zeer blij verrast dat het pakket twee dagen later al bezorgd is. Zeer tevreden!
Goed geholpen toen ik contact probeerde te zoeken met een probleem omtrent het kastje wat ik besteld had. Super geholpen vervolgens!
Verkopen meer producten via de webshop dan de werkelijke stock
Barbecue besteld, zou tussen 4 en 6 juni komen. Het is inmiddels 10 juni en ik heb nog geen barbecue of track en trace ontvangen. Ook is er nergens een werkend telefoonnummer te vinden van het bedrijf en zelfs op het contact formulier heb ik bijna een week na invullen nog steeds geen reactie. Heb de bestelling maar geannuleerd en terugbetaling aangevraagd maar ben bang dat ik kan fluiten naar mijn centen!
BESTEL HIER NIET!
Snelle levering van een buitenkeuken. Compleet bouwpakket, dus na 4 uur kwamen we steeds meer gebreken en beschadigingen tegen. Bbq zelf krom, beschadigingen en verbuiging aan hoeken van het aanrechtblad waardoor schroeven niet ge0laats konden worden. Daarnaast ook een stuk zodanig beschadigd dat die plek zal gaan roesten ( niet handig als de keuken voor buiten bedoeld is)
De gietijzeren roosters voor de bbq krom, waardoor ze heen en weer bewegen wanneer je eraan komt.
Als je dan contact wil opnemen met de klantenservice kan dit alleen via een formulier, waar nooit een reactie op komt!
Ook plakt Sweeek er eigen merken op, het merk bbq is van Roquefort, maar ineens staan er gigantisch groot merken van Sweeek op.
Waarschijnlijk beschadigingen door het vervoer, maar dan geen reacties krijgen en op hrt contact formulier en geen mogelijkheid telefonisch contact kunnen leggen is meer dan slecht. Misschien dat Sweeek NU wel een reactie kan geven!!
Zijn heel duister niet te bereiken en leveren niet ..criminele bende dus..kvk ook niet te vinden..een normaal bedrijf laat ook gewoon hun gegevens en adres zien . Dat doet sweeek heel bewust niet.
Verkocht is verkocht. Ze reageren op niets en zelfs niet als je binnen de dertig dagen je product wil terugzenden. Nochtans wettelijk verplicht. Ze wachten tot na de dertig dagen en weigeren vervolgens.
Niet te vertrouwen en al zekerniet kopen bij hen via Amazon.
Bestellen en ontvangen ging redelijk soepel.
Maar binnen een half jaar is alle verf van de armleuningen van de stoel af. Als je dan een mailtje stuurt en zegt dat je alleen met een vochtige doek de armleuningen hebt afgenomen zonder schoonmaakmiddelen, sturen ze doodleuk dat er in de handleiding staat dat het alleen met een droge doek mag worden afgenomen.
Logisch met een stoel waar mensen met hun handen aanzitten.
Kwaliteit is ver te zoeken, beter iets meer betalen ergens anders!
Laatst twee nachtkastjes bij Sweeek besteld. Levering werd in twee delen aangeleverd. Eerste deel kwam snel binnen. Echter liet de tweede nog op zich wachten. Contactformulier ingevuld en kreeg hierop snel reactie en verder ook snel opgelost. Deze hebben ze opnieuw opgestuurd en paar dagen later had ik hem in huis.
Verder is de kwaliteit van de producten niet top. Op sommige stukken lijnde de nachtkastjes niet goed uit. Verder is de achterpanelen van de kastjes ook niet recht, ze waren een beetje gebogen. Na een beetje zelf aan de slag te gaan is alles wel goed gekomen.
Belachelijk, product besteld, echter gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. Er was nog geen mail verstuurd met daarin de verwerking van een verzending. Op de website is er geen mogelijkheid om dit aan te geven. Uitleg gegeven dat ze niet op hoeven te sturen want dat ik af zie van mijn koop. Krijg ik meer dan een halve dag later ineens een verzendingsbevestiging in mijn mail terwijl ik daarvoor een replay had gekregen dat ik het niet kon cancelen en werd er naar de voorwaarden verwezen. Hierin staat NIETS over nog niet verzonden producten. Erg slecht en niet meedenkend. Nu zit ik zo met stoelen die ik tijdig heb gecanceld en ben ik bijna net zoveel kwijt aan het retourneren. Ik ga hier niets meer kopen of aanbevelen en dat is jammer, dat is het stukje service wat een bedrijf verder helpt
Een dressoir ontvangen met zichtbare beschadigingen, die weggewerkt waren met zwart smeersel. Vriendelijk te woord gestaan door klantenservice en een aantal nieuwe onderdelen ontvangen. Helaas daarbij hetzelfde probleem. Dus geen aanrader.
Woensdag een loungeset besteld en maandag al in huis (NL). Kregen geen update via de mail dat het product verzonden was. Konden het via ons account zien. Bezorging via GLS Freight is wat lastig te volgen, maar ging allemaal prima. De doos was wel behoorlijk beschadigd, maar gelukkig had het product daar niet onder geleden. Product is eenvoudig in elkaar te zetten.
Ook instructies erbij hoe het product best te onderhouden (want hout blijft een natuurproduct en kan verkleuren door de zon) en duidelijke info mbt garantie (ook op de website te vinden).
Ik lees vooral reviews dat de klantenservice niet goed te bereiken is en dat retour lastig en duur is. Op de website in hun voorwaarden staan duidelijk de prijzen voor retourneren, dus kijk hier goed naar voordat je iets bestelt! Wij zij blij met het product, dus deze gaat niet retour. Als je verder goed kijkt op hun website, zie je ook dat ze gevestigd zijn in Frankrijk.
Vooralsnog geen contact op hoeven nemen met de klantenservice, omdat het allemaal vlot is verlopen.
Ik was eerst heel sceptisch, maar het is me zeker meegevallen!
Ik probeerde 2 ligbedden te bestellen maar had telkens een foutcode. Netjes contact gehad via e-mail, met snelle reactie van Dorothea waardoor grote hulp. Mijn partner kreeg het wel in orde en heeft 2 ligbedden besteld ( vorige week ), vandaag al aangekregen zoals beloofd en ineen gezet. Zien er prachtig uit!
Echt drama. Moderne oplichting en het ‘gerenommeerde’ Fonq laat het allemaal gebeuren
Geen contact te krijgen met dit bedrijf (dat blijkbaar tegenwoordig sweeek heet) ze hebben geen telefoonnummer en via het contactformulier ook alleen antwoorden met ontvangen : u heeft nog niet gereageerd op onze mail, is deze in goede orde ontvangen? Al zo vaak gereageerd dat ik geen mails heb ontvangen.