Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma! Jag fick hjälp med att säkerställa att en dyrare produkt jag köpt online var äkta som jag var osäker över. Jag har köpt en del hos dem innan och kommer... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har beställt några produkter i omgångar och frågade via mail om det var möjligt att få allting i samma paket! Jag fick alla mina beställningar i samma paket och allting gick super smidigt via Mai... Toon meer
I preordered multiple things from them, Prismatic Evolutions and Journey together. It’s been a month since they sent the Prismatic package and it hasn’t arrived and I’ve called Postnord and contacted... Toon meer
Tyvärr kan jag inte rekommendera Swepoke. Min upplevelse är att företaget brister i både ärlighet och professionalism. Det känns som att vinstintresse går före kundnöjdhet och god affärssed. Spara din... Toon meer
SwePoke
Superfin butik! Trevliga personer som jobbar där ! 10/10 även superbra pris och stämning där 🙂
Grym butik och hjälpsam personal
Grym butik och hjälpsam personal, rekommenderas starkt!
Var i deras butik i Malmö
Var i deras butik i Malmö. Bra utbud och hjälpsam personal.
Fantastisk personal och bra sortiment
Fantastisk personal och bra sortiment i affären.
Fantastik butik med Sveriges bästa…
Fantastisk butik med Sveriges bästa sortiment
Riktigt trevlig butik!
Trevlig vistelse i butiken, ska bli kul att öppna 151 booster och OP Box vol 5.
Tack!
Köpte två ETBs extremt nöjd och…
Köpte två ETBs extremt nöjd och trevligt bemötande!
Bra mysig butik med en väldigt hjälpsam…
Bra mysig butik med en väldigt hjälpsam säljare
Bra utbud av både pokemon och onepiece
Bra utbud av både pokemon och onepiece! Rekomenderar att besöka deras butik i Malmö!
Väldigt trevliga och hjälpsamma!
Jag har köpt en del hos dem innan och kommer definitivt fortsätta göra det framåt, tack igen!
Swepoke värnar verkligen om sina kunder!
Supertrevliga och välkommnande
Supertrevliga och välkommnande! De har ett stort sortiment så du hittar alltid något🤗
Oseriös säljare som ej svarar på mail
Oseriös säljare som ej svarar på mail, inte skickar ut produkter som har betalats när marknadsvärdet gått upp.
Samma dag som en produkt är "slut" går den senare upp på sidan för 500 kr mer.
Oseriös verksamhet som inte skickar…
Oseriös verksamhet som inte skickar produkterna som man köper. Finns ingen kundsupport och får inte pengarna tillbaka.
Sveriges trevligaste TCG butik!
Alltid så jäkla trevligt att komma in till Swepoke! Kunniga, trevliga och intresserade folk! Bra priser och stort utbud! Verkligen värt ett besök!
En av de bästa TCG butikerna där är
En av de bästa TCG butikerna där är.
Dem har bra priser och är ärliga mot sina kunder.
Super trevligt ställe och personal!
Super trevligt ställe och personal!! Aldrig varit problem med beställning eller förhandsbokningar. Väldigt bra !
Bra service och fin butik!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.