Otrolig snabb leverans och altid kul…
Otrolig snabb leverans och altid kul att få med en bonus 😍
TCG Vault är din svenska hobbybutik för samlarkort. Vi säljer booster packs och booster boxes. Dessutom erbjuder vi exklusiva tillbehör som sleeves, toploaders och binders under vårt egna varumärke. Snabb leverans, trygg betalning, bra service och nöjda kunder
Zweden
Otrolig snabb leverans och altid kul att få med en bonus 😍
Snabbt och smidig leverans bra priser rolig upplevelser
Snabb och smidigt köp, väl packierat och riktigt bra service! Kul och viktigt att stött mindre företag!
Bra priser och snabb leverans. Rekommenderar starkt!
Allt gick bra! Bra pris! Snabb leverans! Välpacketerat! Och bäst av allt! Jag fick team rockets Mewtwo EX! Jag skulle absolut beställa igen!
Fick beställningen snabbt! Allt funkade bra, är väldigt nöjd!
Bra priser, snabb leverans, gött med hemleverans.
Stiligt förpackat och snabb leverans! Tyckte även att Black Friday erbjudandena var riktigt najs, tackar min Tiktok för att era videor poppade upp hos mig! :-)
MVH
Bra priser och utbud. Paketerade ordern väldigt snabbt och allt var precis som det ska vara!
Snabb och bra service, paketet kom nästan direkt. Väldigt tillmötesgående och transparent samt svarar snabbt på mejl.