Det er altid dejligt med hurtig og nem handel på nettet samt hurtig ekspedition. Der var en god og positiv oplevelse at mine glasflasker var pakket på en så gennemtænkt måde, at de enkelte flasker sto... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget hurtig ekpedition. Jeg fik pakken på 3. dagen efter bestilling. Jeg fik tilsendt tre kasser med weck sylteglas. I en af kasserne var der gået et glas itu. Ved fremsendelse af foto refunderede... Toon meer
Jeg er super tilfreds med købet. Priserne er overkommelige, og der er et stort udvalg af varer. Af de store glas jeg købte var 3 ud af 12 i stykker da pakken kom, med det er selvfølgelig ikke butik... Toon meer
Da jeg modtog min ordre fra Sylteglas, var der desværre et par par glas, der var gået i stykker under transporten. Det krævede dog blot en henvendelse til Sylteglas (uden ventetid på telefonen) og 2 d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Sylteglas.dk
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Du finder Danmarks største udvalg af WECK sylteglas, saftflasker og originalt tilbehør på Sylteglas.dk - og vores salgsteam sidder naturligvis klar til at hjælpe dig på 60606642.
Contactgegevens
Lindeallé 1, 6870, Ølgod, Denemarken
- info@sylteglas.dk
- sylteglas.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ødelagte glaslåg, ingen reaktion på reklamation.
Jeg bestilte glaslåg til Weck-glas, men da de ankom var mange i stykker, da de ikke var indpakket enkeltvis, men bare lå stablet i kassen.
Jeg sendte straks en email med billeder - men har nu efter 9 dage intet hørt fra dem.
God service og venlighed
Levering, priser og produkter i top
God oplevelse
Meget dyr fragt (95 kr.), men ellers en rigtig fin oplevelse at handle hos sylteglas.dk
Det er super gode varer
Det er super gode varer, Jeg savner en fysisk butik hvor jeg kan hente enkelte ting når jeg mangler uden gebyrer
Alt fungerede fint
rigtig glad for varene,men
rigtig glad for varene, men leveringen står nu noget tilbage. Efter bestilling gåt der 1 uge uden levering kontakter jeg firmaet som vil undersøge hvad der er sket. De vender ikke tilbage. Derfor kontater jeg atter hvor jeg får at vide at de er ferieramt, men vil vende tilbage. Dette sker ikke så jeg forsøger atter at få kontakt uden held. Efter 3 uger får jeg ny mail med afsendelse af mine varer. Rigtig træls når det er midt i syltesæsonen
Hurtig og rigtig god hjælp
Hurtig og rigtig god hjælp, da jeg ringede for at spørge om størrelsen på pakninger til nogle brugte glas jeg har købt på DBA :-)
Alt var som det skulle være og det var…
Alt var som det skulle være og det var pakket godt ind osv og så var det billigt så det kan jo kun give 5 stjerner 🤗😊
Ærlige priser og hurtig levering
Ærlige priser og hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds 🙂
Super service
Af de store glas jeg købte var 3 ud af 12 i stykker da pakken kom, med det er selvfølgelig ikke butikkens fejl. Jeg har arbejdet for et af PostNords sorteringscentre, og har set hvordan pakkerne bliver behandlet. De tager ingen forholdsregler, selv om der står at varerne er skrøbelige.
Jeg ringede til butikken, og fik en helt ny pakke med sylteglas med det samme, uden ekstra omkostning. :)
Lynhurtig ekspedition
Super hurtig levering🌟🌟🌟
Perfekt
Perfekt! Hurtig levering 🙂 Alle varer var hele ved ankomsten hos mig! God indpakning! Kan anbefale at handle med Sylteglas.dk
Nem bestilling og hurtig levering 👍
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.