Was op zoek naar een Glasvezel abonnement en heb via T-Mobile een contract afgesloten. Daarna heeft T-Mobile mij gebeld met een aanbieding op TV thuis voor 6 maanden gratis waarna in dit dus vrijb... Toon meer

Vreselijk bedrijf dat duidelijk het woord service niet kent. Storingen houden al maanden aan. Slecht bereik zowel mobiel als thuis. Berichten worden gewoonweg niet beantwoord. Monteurs die... Toon meer

Contract op gezegd,maar tot verbazing toch weer in rekening gebracht lang aan de telefoon gezeten. Toen nog maar eens terug gebeld door een fout van tmobile ongelooflijk konden eerst de mail niet... Toon meer

Ben geloof ik een van de weinige bij T-mobile die redelijk tevreden is met T-mobile thuis, als ik Trustpilot mag geloven. T-mobile is niet de goedkoopste provider. Soms wat haperingen met de TV-box... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij
  2. Mobiele telefoon winkel
  3. Mobiele netwerkaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

T-Mobile Nederland BV is the third largest mobile phone company in the Netherlands.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

T-mobile thuis kan misschien best werken, zolang je maar niet met de klantenservice te doen krijgt!

Al vanaf 13 april (start contract) bezig om een normale dienstverlening van T-Mobilethuis hier in huis te krijgen. Inmiddels al weer vele uren aan de lijn gezeten met de 'klantenservice'. Zij kunnen niets oplossen. Vele excuses en steeds weer vreemde verhalen/oplossingen/oorzaken later blijkt het zelfs erg lastig om op te zeggen.

Vanaf dag 1 aangegeven dat ik T-Mobile pas kan beoordelen als alles in ieder geval werkt. Dit duurt nu te lang en nu moet ik een boete betalen van een paar honderd euro om op te zeggen, omdat ik niet binnen de 14 dagen vrije opzegtermijn heb opgezegd. De omgekeerde wereld!!

8 mei 2021

Storing internet Houten maart 2021

Houten maart 2021. De laatste weken regelmatig storing van het internet glasvezel signaal.
Begint nu wel hinderlijk te worden.
Als je op de website van t-mobilethuis kijkt zijn er natuurlijk nooit storingen bekend. Heb het idee dat er bij onderhoud gewoon de apparatuur uitgeschakeld wordt en dit gebeurt overdag als je het internet niet kan missen ivm toetsen en examens van de kinderen.
Ik begin t-mobile wel een beetje zat te worden.

18 maart 2021

Prima provider (T-mobile thuis)

T-mobile is niet de goedkoopste provider.
Soms wat haperingen met de TV-box een enkele keer (vaak 's ochtends), maar over het algemeen prima internet. Ook de TV app is wel verbeterd, zeker in positieve zin. Het webportal om je zaken te regelen is overzichtelijk en makkelijk.

4 december 2020

Helaas als je onder bewindvoering staat…

Helaas als je onder bewindvoering staat zonder schulden en een aanvraag doet of problemen hebt je word onder bewindvoering gewoon gediscrimineerd althans je krijgt gewoon een minderwaardigheids complex daarvan want eerst de aanvraag van T-Mobile thuis internet heel gedoe ze beloven binnen 2 week en duurt een maand vervolgens abonnement bij Ziggo bleef doorlopen dus dubbele kosten nu inmiddels nog steeds geen goed internet nu al enige tijd klant bij T-Mobile thuis en inmiddels door hun tijd rekken kon ik ook al niet meer onder de bedenktijd uit oftewel kon me aanvraag voor T-Mobile thuis niet meer herzien en kon niet meer onder het contract uit gewoon dikke sabotage vervolgens nu maar besloten ook T-Mobile thuis tv abonnement erbij aan te nemen maar een klantenservice duurt eeuwig om te pakken te krijgen eindelijk iemand aan de lijn ontkennen ze dat mijn bewindvoering een aanvraag gedaan heeft dus weer net als in het begin van de aanvraag van T-Mobile thuis internet gewoon een hoop gezeik en nonsens waarbij de bewindvoering de schuld krijgt van alles en nu bleek weer dat me bewindvoerder naar een ander mail adres de aanvraag had moeten indienen maar ook daarin veranderd T-Mobile steeds van mening dus schiet allemaal niet op hopeloos gefrustreerd en gewoon een minderwaardigheids complex omdat ik client ben onder bewindvoering en niet vanwege schulden maar uit voorzorg omdat ik te veel stress ervaar van financiële zaken maar goed dit geld niet alleen voor T-Mobile hoor dit is overal waar je je wil aanmelden of abonneren het zelfde welke provider of dienst dan ook hopeloos en gewoon van de zotte

28 oktober 2020

Waardeloze provider

Wat heb ik spijt dat Vodafonethuis over is genomen door T-mobilethuis. Met vodafone had ik nooit geen problemen en heel goed internet. Nadat het T-mobilethuis werd alleen maar gezeik met het internet. Plus nog eens ondeskundige medewerkers. Ten onrecht hebben ze in juli € 90,00 geïncasseerd voor een kastje wat ik al lang had terug gestuurd. Dit bedrag heb ik nog steeds niet terug. Iedere maand gebeld maar terugboeken HO MAAR !!!
In januari ga ik (eindelijk) over naar een andere provider....DOEI DOEI T-mobilethuis. Eens maar NOOIT meer !!!!

26 december 2019

waardeloze service

waardeloze service
na 1.5 uur in de wacht 2 dagen lang eindelijk iemand aan de telefoon
deze bied als oplossing dat er misschien als de technische dienst het goedkeurt wel binnen 10 dagen na gekeken kan worden.
iemand een duur abbonement laten betalen en vervolgens 10 dagen zonder tv zetten
wanneer je ergens een klacht wil indienen gaat dit niet op facebook twitter en via de chat word niet gereageerd.
op de site is nergens een emailadres of dergelijk te vinden
waardelozer dan dit word het niet

29 oktober 2019

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Beloven alles maar komen niets na.
Ondeskundige prutsers met geen verstand van zaken.
Weten niet eens welk product ze nu eigenlijk hebben verkocht.
NOOIT DOEN !!!
Blij er vanaf te zijn.

Zegt het voort !!!

7 september 2019

Ik ga geen 2 providers betalen, maak je zaken in orde !

Nadat ik afspraak met T-Mobile monteur heb gehad, kwam deze erachter dat er geen voeding in de glasvezel zat. Hij had contact met T-Mobile, die hem toezegde dat zij het verder zouden overnemen >>het contact met de klant.
Zijn advies was nog niet de oude provider op te zeggen totdat T-Mobile dit in orde zou maken en een nieuwe afspraak moest er dan komen.

Tot op heden geen afspraak met een monteur, maar wel een rekening vanaf de dag dat de monteur langs was geweest.
ik bellen en tientallen kwartiertjes in de wacht te hebben gestaan. kwam ik eindelijk er door en ja .....
standaard antwoorden van:
'daar kunnen wij niks mee. Het staat in de computer 'etc..

Het gaat om een bedrag van 109 euro die binnen 5 dagen 114 euro is geworden.
Mijn principe om geen twee providers te gaan betalen staat nog overeind.Als ik het advies niet had gekregen van T-Mobile monteur zat ik een maand of langer zonder internet.
Inmiddels is dit oude contract stop gezet en afgerond. Nu zit ik met T-Mobile waar van ik de overeenkomst wil opzeggen en dat ik de mail van hun klantenservice kreeg :
"Bedankt voor je e-mail waarin je vraagt je T-Mobile Thuis abonnement per direct stop te zetten. Echter is het wel zo dat dan een afkoopsom in rekening wordt gebracht over de resterende periode van je jaarcontact welke overeenkomt met de abonnementskosten.
Daarom vraag ik via deze weg of je dit inderdaad zo wilt.

rene
Team T-Mobile Thuis".

*Wat moet ik met dit soort mailtjes.
*Niet voldoen aan de beloofde diensten en vervolgens zorgen dat de klant nergens heen kan.
Nou het maandelijks afgesproken bedrag is gisteren geïncasseerd door T-Mobile, maar bedrag van overstap plus eerste maand is door mij terug geboekt en nu dus verhoogd met 5 euro dus in totaal 114 euro.
Kortom:
Voor mij een simpele vraag om over te stappen en daar waar de oude provider is gebleven de dagen verrekenen met de nieuwe contract . ik heb echt spijt van mijn besluit om met T-mobile in zee te gaan.

Morgen heb ik afspraak met juridisch loket hierover en wellicht moet er een rechter naar kijken.
En daarom een gewaarschuwd mens telt voor TWEE.
Als je rust je lief is...
afzender Morad

22 november 2018
Reviews in alle talen tonen. (31 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken