Vreselijk bedrijf dat duidelijk het woord service niet kent. Storingen houden al maanden aan. Slecht bereik zowel mobiel als thuis. Berichten worden gewoonweg niet beantwoord. Monteurs die... Toon meer
Contract op gezegd,maar tot verbazing toch weer in rekening gebracht lang aan de telefoon gezeten. Toen nog maar eens terug gebeld door een fout van tmobile ongelooflijk konden eerst de mail niet... Toon meer
Ben geloof ik een van de weinige bij T-mobile die redelijk tevreden is met T-mobile thuis, als ik Trustpilot mag geloven. T-mobile is niet de goedkoopste provider. Soms wat haperingen met de TV-box... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
T-Mobile Nederland BV is the third largest mobile phone company in the Netherlands.
Waldorpstraat 60, 2521 CC, Den Haag, Nederland
- t-mobilethuis.nl
Misleidende sales service en verkopers
Was op zoek naar een Glasvezel abonnement en heb via T-Mobile een contract afgesloten. Daarna heeft T-Mobile mij gebeld met een aanbieding op TV thuis voor 6 maanden gratis waarna in dit dus vrijblijvend zou kunnen opzeggen.
6 maanden verder… helemaal niks is aan te passen en heb met de klantenservice gesproken en ze vertellen mij dat ik gewoon 12 maanden aan TV thuis vast zit…
Zeer onbetrouwbaar en kies nooit meer voor T-mobile, ze kunnen niks waar maken en de kwaliteit van de App en Tv box is dramatisch.
Afraden om over te stappen naar T-Mobile-thuis
Wijziging van installatie datum niet doorgegeven aan Ziggo waarbij Ziggo vroegtijdig heeft afgesloten. Na installatie onstabiele verbinding voor TV en Internet. Monteur bezoek afgesproken maar door Gideon(T-Mobile partner) op laatste moment afgezegd. Nieuwe afspraak gemaakt maar monteur kwam niet. Ik wordt niet terug gebeld (na toezegging om dat wel te doen). Nieuwe afspraak gemaakt dat inmiddels 3 weken na installatiedatum is . Technische mankementen: Internet niet stabiel, schakelen tussen TV zenders duurt 8-10 seconden, Kan geen 2 TV boxen tegelijkertijd gebruiken en kan niet opnemen. Overal zeer slechte service.
Ivm einde zakelijk Tele2 helaas door…
Ivm einde zakelijk Tele2 helaas door fusie overgegaan naar T-Mobile. Ongeveer twee weken na de installatie was de internet verbinding weg, dus ook geen TV meer. De helpdesk gebeld, telkens kreeg ik een ander antwoord voor de problemen, er is een storing, door kabelbreuk graafwerkzaamheden, uiteindelijk op aangedrongen dat er een monteur kwam. Deze werkt bij een firma die voor de bekabeling zorgt, wat bleek in de patchkast in de wijk had iemand de kabels losgekoppeld. T-Mobile gebeld en gevraagd naar een tegemoetkoming in de kosten, betaal tenslotte maandelijks vanuit het abonnement maar had twee weken geen internet. Daarnaast extra kosten gemaakt door gebruik mobiele telefoon als hotspot. Ik ben nu nog bezig om de klachtafhandeling en creditering voor elkaar te krijgen. Er wordt beloofd dat ik wordt teruggebeld, maar dat gebeurt niet. Logischerwijs heb ik besloten om over te stappen naar een andere provider. Kortom T-Mobile heeft de boel niet op orde.
Slechtste ervaring ooit.
Slechtste ervaring ooit.
Van de eerste maand lid, geen tv en internet naar lidmaat annuleren naar een extra rekening van 450,-.
Begin er niet aan, ga lekker naar ziggo, alles binnen een week geregeld, goede klantenservice.
Slechtste service ever!!!
Ik ben net verhuisd en wilde T-mobile thuis mee verhuizen. Grootste fout die ik heb kunnen maken. Een heel gedoe met de aansluiting van het glasvezelnetwerk, omdat ze het kastje op de verkeerde plek hebben laten aansluiten. 100x gebeld naar T-mobile en 0 oplossingen gekregen. Ik ben maar naar Ziggo overgestapt waar ze het zo hebben kunnen oplossen. Nu wil ik de T-mobile apparatuur terugsturen, doet de klantenservice van T-mobile nog steeds zo achterlijk. Het is een simpele kwestie van een retourlabel/ retouradres sturen maar dat blijkt veel te moeilijk voor ze! Mijn advies ga niet naar T-mobile!!!
Welke service ?
Vreselijk bedrijf dat duidelijk het woord service niet kent.
Storingen houden al maanden aan.
Slecht bereik zowel mobiel als thuis.
Berichten worden gewoonweg niet beantwoord.
Monteurs die gewoon zonder pardon niet komen opdagen. Onder het mom van “u was niet thuis”
Terwijl ik toch echt van 15:00 tot 22:00 heb gewacht op de beste man
Dit soort telecombedrijven zouden een flinke inspectie ronde moeten krijgen. En gewoon opgedoekt moeten worden.
Slecht geregeld, zeer slechte communicatie
Wij wilden overstappen naar t mobile thuis. Kregen veel info binnen over glasvezel en een aanbieding. Helaas was gebruikmaken van de overstapservice niet mogelijk. Het glasvezel werd in huis aangelegd en er zou binnen korte tijd een monteur komen om alles aan te sluiten. Daarom hadden wij ziggo zelf opgezegd. Toen kregen wij een bericht van 't mobile dat de aansluiting nog niet gereed is. Wij hebben ons contract bij ziggo verlengd en - natuurlijk- ook dat gaat mis. Nu zitten wij al 2 dagen zonder internet en vandaag is de derde dag. Niet fijn als je thuis werkt. 3 dagen vrij nemen voor 2 personen. 't mobile laat ook helemaal niets meer horen over de stand van zaken. Wij overwegen nu om de overstap maar niet meer voort te zetten. Dit is niet de service die wij verwachtte.
Beloftes glasvezelinternet worden niet waargemaakt!
Zeer slechte ervaring. Eind augustus glasvezelinternet besteld met de belofte van T-mobile dat dit binnen 14 dagen wordt opgeleverd. Kabels liggen al in de straat maar nog niet naar ons adres. Daarvoor hebben ze een onderaannemer OpenDutchFiber die het werk moet doen. Het is nu bijna midden december en er is nog steeds niets gebeurd! Meerdere malen contact met T-mobile gehad over wanneer ze denken dit te realiseren maar ze kunnen geen antwoord geven en weten niet hoe lang het nog gaat duren. Schandalig! Ik moest zelf maar even bellen met de onderaannemer om het te regelen. Ook deze heeft niet thuis en kan geen richtdatum geven. Ondertussen biedt T-mobile dezelfde contracten op bijvoorbeeld breedbandwinkel.nl nog steeds aan met een levertijd van 14 dagen. Dit is compleet onjuist! Klanten worden verkeerd voorgelicht. Ze kunnen je gewoon niet helpen en doen ook weinig moeite voor je om iets voor elkaar te krijgen. Ik ga nu alles op alles zetten om het voorgenomen glasvezelabonnement stop te zetten, ga niet met dit bedrijf in zee is mijn advies!
Contract op gezegd,maar tot verbazing…
Toen nog maar eens terug gebeld door een fout van tmobile ongelooflijk konden eerst de mail niet terug vinden van 3 maanden geleden gelukkig zelf bewaard.
Wat een slecht bedrijf geen excuus door hun fout.
Zou iedereen afraden om ooit een mobile of internet contract af te sluiten
Zeer tevreden
ik ging in aug overstappen naar youfone…
ik ging in aug overstappen naar youfone ,en alles terug gestuurd en de contact ,was al meer dan een jaar ook een medewerkster zegt duidelijke ,day ik kunt overstappen
Maar nu in okt moest ik 99,95 betalen
De factuur hadt ze niet
Waarom moet ik die 99,95 betalen
Onvoorstelbaar nadelig voor de klanten
Alle slechte reviews van andere consumenten over T- Mobile moeten we helaas beamen. Het gedrag en de handelingen van sommige medewerkers van de Klantenservice en ook van andere afdelingen van T-Mobile laten sterk te wensen over! De e-mails worden niet correct of helemaal niet beantwoord en de terechte klachten worden niet naar behoren afgehandeld (al sinds het begin van ons abonnement tot op heden). In plaats hiervan krijg je als klant zijnde allerlei ontkenningen, lage trucjes, tegenstrijdige verhalen, valse beweringen, uitblijven van oplossingen, rare smoesjes en loze beloftes. Vijandig gedrag, leugens en valse toezeggingen hebben we recentelijk vooral met ene 'Sabine' en 'Tamara ' van T-Mobile meegemaakt. Kijk dus uit en laat je niet in de maling nemen door de T-Mobile medewerkers. Ook van andere gedupeerde klanten hebben we gehoord dat zulke medewerksters zelfs stiekem rottigheid uithalen en in het T-Mobile systeem de feiten helemaal NET vermelden en/of deze in eigen voordeel verdraaien waarmee ze een totaal verkeerd beeld van de werkelijkheid weergeven met alle gevolgen van dien. Onze abonnementskosten werden zelf verhoogd halverwege onze contractsperiode zonder deze van tevoren aan ons door te geven. Met zulke oneerlijke handelingen zetten de rotte appels van T-Mobile, hoe dan ook, zichzelf en hun baas te kijk en brengen de hele organisatie in diskrediet. Maar ja, naar eigen zeggen is er helemaal GEEN manager binnen T-Mobile die zich met de klachten over zulke schandalen bezig houdt want de klanten hebben toch geen waarde en prioriteit bij de verantwoordelijke T-mobile managers. Dit terwijl al de salarissen en bonussen van die managers en oneerlijke medewerkers juist vanuit de maandelijkse betalingen van de klanten worden uitbetaald. Echt onrechtvaardig en onacceptabel!
Waardeloos
Waardeloos, ik ben maanden lang bestookt dat ik mijn abonnement kon verlengen. Nu heb ik het dat in de winkel gedaan precies op de datum dat nieuwe iPhone kon worden besteld. krijg ik op dag van afhalen een onpersoonlijk sms’je dat de iphone er niet voor mij ligt en dat ik zes weken moet wachten! Waardeloos ik ben al 15 jaar klant en dan zo omgaan met je klanten. Het gekke is dat een vriend van mij het onpersoonlijk heeft besteld via de post heeft hem wel binnen inmiddels. Bedankt T-Mobile rot bedrijf!
Slechte ervaring.
Zelf initiatief moeten nemen om iets geregeld te krijgen. Meerdere malen contact op moeten nemen met alle betrokken partijen omdat er niets geregeld werdt.
Ik heb zelf meerdere malen contact moeten leggen met:
- T-mobile Thuis
- T-mobile glasvezel afdeling
- Van Gelder Telecom
- Onderaannemer Van Gelder telecom
- Guidion
Helaas besteed T-Mobile alles uit aan onderaannemers, en wordt er geen controle over het proces gehouden.
Het is goed als T-Mobile het doet 👍
Nog steeds beste aanbieder ik heb een nieuw abonnement met de iPhone 13 mini en super tevreden ook de service is prima het toestel is echt subliem en een welcome maatje in mijn mobiele wereld🤟🤟🤟
Vandaag naar t-mobile Purmerend geweest…
Vandaag naar t-mobile Purmerend geweest om mogelijkheden te bespreken van mij abonnement die bijna afloopt. Medewerker was totaal niet behulpzaam wilde heel snel mij wat aansmeren. Ik heb hem gezegd help me goed, je legt niks uit maar je wilt dat ik een keuze maak. Ben teleurgesteld weg gegaan.
T-Mobile Thuis, na bijna 4 weken nog steeds geen internet!!!
Ik ben begin mei jl. verhuisd en krijg op 2 mei bericht dat ik vanaf 13 mei T-Mobile Thuis kan installeren. Op 13 mei krijg ik echter bericht dat er vertraging is opgelopen en dat de aansluitdatum 18 mei zou worden. Op 18 mei ontvang ik dan vervolgens weer een mail van T-Mobile dat de aansluitdatum wederom gewijzigd is en nu naar 20 mei. Vervolgens krijg ik dan op 20 mei bericht dat de aansluitdatum gewijzigd is naar 23 mei en op 23 mei dat de aansluitdatum gewijzigd is naar vrijdag 27 mei en natuurlijk heb ik op 27 mei jl. nog altijd geen internet thuis.
Na toch zeker 8 keer gebeld te hebben met de klantenservice van T-Mobile Thuis is het probleem nog altijd niet verholpen en heb ik tot op de dag van vandaag GEEN INTERNET!!!!!!!!
Ik heb meerdere keren aan de telefoon uitgelegd dat er een monteur langs moet komen omdat ik gezien heb dat er in de hal van het portiek allerlei bedrading naar mijn appartement loshangt. Volgens T-Mobile moest ik hier zelf over bellen met KPN (netwerkbeheerder), dat heb ik gedaan, maar zij zeiden me dat ik géén klant van KPN ben, dus dat T-Mobile hier zelf over met hen moeten bellen.
Ik weet ondertussen niet meer wat ik nu nog moet doen en ontvang ook geen bericht meer van T-Mobile over een mogelijke aansluitdatum of dat er een monteur bij mij thuis langskomt...
Ik heb op dit moment géén energie meer om voor de 9e keer met T-Mobile te bellen, maar ik heb, na bijna 4 weken, dus nog steeds geen internet en kan ook geen televisie kijken!!! Ik ben radeloos en absoluut niet tevreden met T-Mobile Thuis!!!
5 dagen wachten zonder internet en zonder andere oplossing
Ongelofelijk dit. Sinds vrijdag brandt het FO-lampje niet meer en zitten we zonder internet. Als je dan de klantenservice belt krijg je te horen dat ze er een ticket van maken en ze na 5 werkdagen een response verwachten. Een internet-provider die in 2021 mensen voorschotelt dat ze ermee moeten omgaan dat ze 5 dagen geen internet hebben thuis.
Hoe moet ik nu werken? Hoe moet mijn vriendin haar project afmaken?
Als dit niet vandaag of morgen opgelost is, stappen we direct over. Wees gewaarschuwd als je hier een internet abonnement wilt aansluiten!!!!
Zeer slechte klantenservice
Ik heb begin augustus een thuis abonnement aangevraagd bij T-Mobile. Met hun geweldige overstapservice zou ik, na aflopen van huidige contract bij KPN, begin september worden aangesloten.
Nu blijkt dat T-Mobile op 12 augustus de lijn al heeft overgenomen van KPN. Dit betekent dus dat ik geen internet meer heb.
De oplossing van de klantenservice was om de monteur eerder te laten komen, die kan helaas pas op 18 augustus. In de tussentijd krijg ik een code waarmee ik onbeperkt kan internetten met mijn telefoon. Daarvoor moet ik dan wel nog even zelf naar de winkel om een simkaart van T-Mobile te kopen (10€).
Ik gaf bij de klantenservice aan dat ik dit geen goede oplossing vond omdat de fout bij hun ligt(te vroeg overzetten).
De enige tegemoetkoming die T-Mobile mij wilde aanbieden was een maandpakket voor de TV aan te bieden (a 10€). Dit vind ik echt belachelijk.
Ik zit door hun fout zonder internet, ik moet naar de stad om een simkaart te kopen en het enige wat ze kunnen doen is mij één of ander pluspakket voor maar één maand aan te bieden. Hele slechte klantenservice, van enige extra tegemoetkoming voor mijn ongemak is geen sprake. Ook wanneer ik iemand anders over deze kwestie wenste te spreken werd mij aangegeven dat dit niet mogelijk was.
Ik raad niemand aan klant te worden bij T-Mobile.
werkt gewoon zoals je verwacht
Vandaag overgestapt van KPN naar T-Mobile Thuis.
Allereerst ik was erg blij met KPN maar vanwege mijn werk ben ik overgeschakeld naar T-Mobile.
Pakket was makkelijk te installeren en de vragen die ik had werden via Twitter vlug beantwoord. Dit is de 1e dag maar internet werkt als een tierelier. TV moet ik nog installeren maar ik verwacht geen problemen.