Ik had een bestelling gedaan, maar niet gezien dat je niet meer kon bestellen. Het contactformulier 2 keer ingevuld. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk netjes mijn geld terug gestort gekregen.... Toon meer
Update: eindelijk geld terug omstreeks 10 februari na ultimatum te hebben gesteld 7 januari een bestelling gedaan en betaald. Kreeg na meerdere mails het antwoord dat ze niet meer naar Nederland v... Toon meer
Lange adem nodig en hulp van ECC
In het verleden altijd prima geregeld met mijn bestellingen.De laatste keer werd mijn pakket op 2 januari bezorgd bij Oberding DE. Zou niet geleverd kunnen worden op mijn huisadres. Na heel veel mailwisseling met Tabakland waar ik niet verder mee kwam heb ik contact opgenomen met ECC. Wat een geweldige organisatie. Na anderhalve week had ik mijn geld, een behoorlijk bedrag, weer terug op mijn rekening. Om je geld terug te krijgen moet je echt volhouden en hulp inschakelen.
Ik had een bestelling gedaan
Querido
Jammer dat ze niet meer leveren
Jammer dat ze niet meer leveren, zullen we wel te danken hebben aan personen die producten met foto en al op facebook plaatsen
Pakketje besteld 6 januari is weer bij…
Pakketje besteld 6 januari is weer bij tabakland terug gekomen, zou mijn geld terug krijgen maar nog steeds niks. Heel slecht bedrijf.
Jammer
6 keer besteld en 6 keer een snelle levering. KT dat ook zij moesten stoppen met verzenden naar NL.
7 januari een bestelling gedaan en…
7 januari een bestelling gedaan en betaald. Kreeg na meerdere mails het antwoord dat ze niet meer naar Nederland verzenden vanwege nieuwe regelgeving. Heb in november gevraagd per mail of ze ook naar Nederland verzenden en antwoord was ja. Mail gehad dat ze het zo spoedig mogelijk terug zouden storten. Nog steeds niks. Nu mail gestuurd dat als ze het niet snel terug storten ik aangifte ga doen
@Astrid meeuws,tabakland.de
@Astrid meeuws, hoe kunnen wij in contact komen?
15 Jan €314,37 aanbetaald,niet de…
15 Jan €314,37 aanbetaald,niet de kleine letters gezien,dat er niet meer in NL geleverd word.
Meerdere keren gemaild om mijn geld terug te krijgen.
Nog steeds niets..
Misschien kunnen er een rechtzaak van maken ,samen staan we sterk.
Op de site staat onderaan een link naar ODR geschillencommissie Nationaal Contactpunt Nederland
Ik heb daar een klacht ingediend.
Kan nog maar kort,stopt binnenkort.ik heb nu mijn geld terug.
Op 24-12-2024 een bestelling gedaan
Op 24-12-2024 een bestelling gedaan, eerst melding dat deze is vertraag. Op 3-1-2025 melding van UPS dat het geleverd is in Oberdingen. Gebeld met UPS, het zou terug worden gehaald. Nu staat erbij dat de ontvanger Overgoods is, wat een soort soorteercentrum van UPS is. Maar summier contact met Tabakland. Ik voel me bestolen van €250. Kan wel fluiten naar het geld en de tabak is erg tijdig in rook opgegaan.
Tabakland - verzendbedrijf UPS levert niet
Ik heb een bestelling gedaan bij Tabakland op 27-12-2024 én vooruit betaald. UPS moest het gaan leveren. Eerst kreeg ik van UPS een mail, dat de levering vertraagd was. Daarna kreeg ik een mail dat mijn pakket afgeleverd was op 7-1-2025, maar niet bij mij!!! Het was terecht gekomen bij Overgoods in Oberding (Duitsland). Mail gestuurd naar Tabakland over mijn niet geleverde pakket. Pas een week later kreeg ik een sumier antwoord. Na een week wachten heb ik nogmaals een mail gestuurd naar Tabakland. Ben benieuwd of ik nog een reactie krijg. Trusted shop: NEE, niet meer. Ze pakken mijn klacht niet op. Kan ik fluiten naar mijn geld?
Ook ik heb 25 december een bestelling…
Ook ik heb 25 december een bestelling gedaan ter waarde van ruim 300 euro. Kreeg 29 december een bericht dat de bestelling vertraagd was. Daarna een bevestiging dat het op 6 januari geleverd zou worden. Via UPS kreeg ik een bericht dat het 7 januari zou worden. Hierna een bericht van UPS dat het geleverd was op 7 januari 2025 om 10.22. Niet dus bij navraag is het in het magazijn van UPS in Oberdingen bezorgd. Tabaksland geeft niet thuis via mail(s) en geeft aan dat we het via UPS moeten regelen. Deze reageert echter niet.
Geen verzending meer naar nederland
Nou das lekker dan ineens word er niet meer verzonden naar Nederland waarschijnlijk geen 1 bedrijf meer die nog na Nederland verzend erg jammer😔
Levering via ups is ruk .pakket ligt in…
Levering via ups is ruk .pakket ligt in oberding.ups geeft aan dat tabakland eigenaar is en dient te claimen.tabakland geeft summiere tot geen feedback omtrent status en op mail tot terugbetaling wordt helemaal niet geantwoord.wat een waardeloze service en hoop dat ik mijn 527 euro terug gestort krijg anders wordt het een ritje Duitsland om deze persoonlijk af te halen .
Ik bestel hier al jaren altijd netjes…
Ik bestel hier al jaren altijd netjes geleverd en altijd een leuk presentje erin maar helaas sinds begin januari leveren ze niet meer naar Nederland ☹️ ik heb begin januari een bestelling gedaan en betaald en ik heb gewoon netjes mijn geld terug gestort gekregen op mijn rekening!
Altijd een goed bedrijf verder alleen jammer dat ze niet meer bezorgen in Nederland!
Dan rijden we zelf maar naar Duitsland want ik vertik het om het hier in Nederland te halen!
Hopelijk kunnen we in de toekomst weer hier bestellen wie weet als dat weer kan dan bestel ik hier uiteraard weer!
Perfect bestelling op tijd
Perfect bestelling op tijd. Gewoon in Nederland
Bestel al heel lang via hun
Bestel al heel lang via hun, nu kan het ineens niet meer.
Vreselijk jammer, geen vervoer dus niet zelf halen 🫣
Altijd netjes mijn bestelling gekregen
Altijd netjes mijn bestelling gekregen, we worden hier in Nederland uitgeknepen dus hoop dat er weer een nieuw bedrijfje op sta vanuit Duitsland 🙏 Wij kunnen helaas niet meer bestellen bij tabaksland. Die rovers mogen toch niet winnen!!!
Wat een grafland zijn wij geworden om te kotsen 🤮
Hb ook besteld ligt bij ups en die…
Hb ook besteld ligt bij ups en die geven het niet ik ga nu aangifte doen bij de politie tabak land reageert helemaal niet en ups verteld niks zeggen dat ik contact moet opnemen met verkoper
Altijd keurig mijn bestelling gekregen…
Altijd keurig mijn bestelling gekregen met een leuke kleine attentie helaas kwam ik er net achter dat ik niet meer kan bestellen erg jammer.
Ik heb al verschillende keren besteld…
Ik heb al verschillende keren besteld via hun en het is altijd netjes aangekomen, ook nu.
Helaas lees ik nu op hun website dat ze niet meer leveren aan Nederlandse adressen.
Dit zal wel weer een kutstreek zijn van de Nederlandse zakkenvullende overheid.
Dat wordt dus elk kwartaal ff op en neer en dan m'n kofferbak vol laden en hier door verkopen.