Altijd netjes mijn bestelling gekregen, we worden hier in Nederland uitgeknepen dus hoop dat er weer een nieuw bedrijfje op sta vanuit Duitsland 🙏 Wij kunnen helaas niet meer bestellen bij tabakslan... Toon meer
Update: eindelijk geld terug omstreeks 10 februari na ultimatum te hebben gesteld 7 januari een bestelling gedaan en betaald. Kreeg na meerdere mails het antwoord dat ze niet meer naar Nederland v... Toon meer
Levering via ups is ruk .pakket ligt in oberding.ups geeft aan dat tabakland eigenaar is en dient te claimen.tabakland geeft summiere tot geen feedback omtrent status en op mail tot terugbetaling word... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik heb al verschillende keren besteld…
Ik heb al verschillende keren besteld via hun en het is altijd netjes aangekomen, ook nu.
Helaas lees ik nu op hun website dat ze niet meer leveren aan Nederlandse adressen.
Dit zal wel weer een kutstreek zijn van de Nederlandse zakkenvullende overheid.
Dat wordt dus elk kwartaal ff op en neer en dan m'n kofferbak vol laden en hier door verkopen.
nooit bestellen je kan fluiten naar je bestelling
nooit bestellen ik heb een flinke bestelling gedaan
is totaal verkeerd gegaan hebben niet op het juiste adres afgeleverd
en het pakket waar ik 2 weken op zit te wachten kan ik naar fluiten
op e mail wordt niet gereageerd
en bellen kan ook niet direct voicemail
Geen aanrader
Geen aanrader. Wacht al 2 weken op mijn pakket. Is het geleverd in een warenhuis in duitsland. Nergens contact te krijgen met de verkoper en ook geen antwoorden op de mailtjes. Ups zegt dat het bedrijf verantwoordelijk is omdat er iets fout is aan mijn bestelling??? Heb een flinke bestelling gedaan van bijna 200 euro!! Ik kan fluiten naar mijn geld. Pas op met hun! Een gewaarschuwd mens telt voor 2!
Alles is goed/correct
Prijs is goed. Franko NL. Informatie is ook duidelijk. Prettig bedrijf.
Dikke aanrader
5 sterren! Top!
Heb zat 31 aug besteld en kreeg het vandaag 4 sept binnen! Was n beetje huiverig of t goed zou gaan maar was helemaal top geregeld, goede communicatie van hun, maar ook van ups.
Ben zeer tevreden! *****! Ga zeker weer bij bestellen! Bedankt!!
Heb zondag 1 sept besteld en kreeg het vandaag 3 sept al binnen en heb al meerdere bestellingen gedaan super verpakt
Heb zondag 1 sept besteld en heb het vandaag al binnen al eerder bestellingen gedaan en is super verpakt
Na negen dagen nog steeds niet verzonden, bedrijf niet bereikbaar
Ik bestel hier al jaren, met sinds dit jaar wisselende ervaringen. Voor mijn laatste bestelling heb ik op 21 augustus de vooruitbetaling overgemaakt en de betaalbevestiging zoals gewoonlijk dezelfde dag per mail netjes ontvangen. Echter, verzending heeft niet plaatsgevonden, e-mails worden niet beantwoord en telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar (bandje).
Inmiddels heb ik twee dagen geleden eindelijk antwoord ontvangen per e-mail, met de belofte dat verzending zal plaatsvinden. Op mijn vraag wanneer ik de levering nu kan verwachten: geen reactie. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie en een klacht ingediend bij het ECC. Ook hiervan wordt Tabakland kennelijk niet warm of koud.
Top!
Ik bestel wel eens als ik op korte termijn niet naar Duitsland kan. Super fijne en snelle levering samen met ups.
Geweldige webshop
Geweldige webshop! Bij vragen wordt snel en heel vriendelijk gereageerd en de verzending via UPS ging ook heel snel. Een dikke 10!
2e keer dat ik besteld heb bij…
2e keer dat ik besteld heb bij tabakland, keurig netjes afgeleverd door ups, binnen 3 dagen van Duitsland naar Nederland, super winkel om te bestellen, de eerste keer dat ik bestelde wist ik niet hoe de verzending precies werkte , heb gemaild met tabakland en werd netjes en duidelijk geholpen, zeer tevreden, 10/10,
Bestellen en aflevering zo geregeld
Bestellen ging snel en eenvoudig. Een kleine toeslag voor betaling via creditcard. Helaas is er verder alleen vooruitbetaling mogelijk dus dan hoort het erbij. S’avonds besteld. Pakket ging snel, de volgende dag al, mee met UPS. UPS had vertraging anders was het de dag erop al geleverd geweest. Keurig verpakt. Koperbeschermimg (extern) via Trusted Webshops tot € 100,00. Evt kan voor het restant een aanvullende bescherming gekocht worden. Dus veilig en snel. Top geregeld
Super goed en snel voor herhaling…
Super goed en snel voor herhaling vatbaar toppie
Snelle service
4 dagen geleden nieuwe bestelling gedaan, betaald met creditcard en geen controle gehad zoals sommige mensen hier wel hadden met geldig id, vandaag keurig bezorgd, goederen waren best goed verpakt, binnenkort weer een nieuwe bestelling doen. Top Service.
Prima webshop maar sinds gister valt er…
Prima webshop maar sinds gister valt er door Nederlanders niet meer te bestellen gezien er een leeftijdscontrole is ingevoerd waarin je je paspoort moet uploaden maar je kan geen NL paspoort of ID selecteren
Was snelle levering wou vaker bestellen…
Was snelle levering wou vaker bestellen maar nu moet je ineens met id kaart bestellen om leeftijd maar dat gaat weer niet met een Nederlands id
Beetje jammer
shag verzonden naar Nederland
Ze hebben 3 sloffen shag verzonden naar Nederland zonder problemen. En dat binnen 2 dagen. Shag is betere kwaliteit dan hier ook nog. Zal zeker vaker bestellen.
Is Tabak Land offline
Is Tabak Land offline? Ik probeer al een week de site te bereiken. Maar er staat elke keer dat de site onbereikbaar is. Iemand hier die er iets van weet? Zou erg jammer zijn
Snelle bezorging naar Nederland
Snelle bezorging naar Nederland, goedkoop, bestel de volgende keer weer. Blij mee
Op 11-10-2023 mijn eerste bestelling…
Op 11-10-2023 mijn eerste bestelling gedaan, 10 pakjes rancho zware shag. Vandaag om 13:20 u werd het bezorgd met een klein cadeautje erbij, 1 aansteker, 1 pakje vloei en een rol machientje. Ben erg tevreden over de snelle bezorging. Verzendkosten zijn €22 maar dat zou ik ook aan benzinekosten kwijt zijn geweest of zelfs meer.