Tapeko Reviews

2.662
TrustScore 4 uit 5

4,2

Op tijd bezorgd en zo handig de op maat voorgesneden banen en een duidelijke beschrijving, super. Voor herhaling vatbaar.

Best spannend, behang online kopen. Maar dit is goed bevallen! Bezorging ging goed, behang was van prima kwaliteit, hoeveelheid, maten e.d. klopte allemaal. Wel tip: gebruik voorgemixt behangerslijm

We twijfelden eerst welk product we moesten nemen. Uiteindelijk voor de premium versie gekozen. Alles netjes aangeleverd met een QR-code voor de verwerkings instructie. Alles netjes op de rol met mark... Toon meer

Er was een fout gemaakt maar door veel heen en weer mailen toch tot oplossing gekomen samen! Echt wel tip volgende keer telefonisch contact opnemen dat scheelt beide partijen tijd en je kunt life naa... Toon meer

1. Behangwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Binnenhuisarchitect

Over Tapeko

About Tapeko

At Tapeko, we transform spaces into works of art with high-quality, customizable wallpapers. Our goal is to make stylish and unique interiors accessible to everyone, enhancing homes with creative designs.

Visit Tapeko Website

Why Choose Us?

1. Premium Quality: Durable and vibrant designs using advanced printing techniques.
  2. Diverse Selection: From natural landscapes to abstract art.
  3. Eco-Friendly: Committed to sustainable materials.
  4. Easy Installation: User-friendly for DIY enthusiasts.
  5. Customization: Tailored solutions for your space.

View Tapeko Catalog

Experience the Difference

Tapeko has been transforming spaces for over 15 years. Let us bring your walls to life with bold designs that tell your story. Contact us today and see the difference firsthand!

Tapeko Country Presence

English (UK) United Kingdom [tapeko.co.uk] French France [tapeko.fr] Italian Italy [tapeko.it] Polish Poland [tapeko.pl] German Germany [tapeko.de] Spanish Spain [tapeko.es] Romanian Romania [tapeko.ro] Dutch Netherlands [tapeko.nl] English (US) United States [tapeko.us] English (IE) Ireland [tapeko.ie] Hungarian Hungary [tapeko.hu] Slovak Slovakia [tapeko.sk] Czech Czechia [tapeko.co.cz] Portuguese Portugal [tapeko.pt] Greek Greece [tapeko.gr] Ukrainian Ukraine [walldeco.ua]

Embrace Emotions, Redefine Space

Tapeko – Your Walls, Your Story! Custom Wallpapers and Wall Murals.

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.662)

1.345 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed product

Goed product, goede gebruiksaanwijzing, goede verzending (zij het dat het wat langer duurt dan wanneer je iets bestelt bij de Bol's van deze wereld)

24 juli 2025

Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over het product, de gebruiksaanwijzing en de verzending. We begrijpen dat de levertijd iets langer kan zijn dan bij sommige andere winkels, maar dit komt doordat onze producten op maat worden gemaakt om de beste kwaliteit te garanderen. We waarderen uw begrip hiervoor en hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop.

Goede info

Goede info
Gekregen.

24 juli 2025

Beste Jo Bracke,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u de informatie duidelijk en behulpzaam vond.

Het Tapeko-team

Goede bezorging en snelle service

Goede bezorging en snelle service

16 juli 2025

Beste Zeni,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en onze service.

Het Tapeko-team

Kwaliteit van het product vergelijken…

Kwaliteit van het product vergelijken met prijs wat je betaald niet echt waard.

20 juli 2025

Beste Artur,
Het spijt ons te horen dat u vindt dat de prijs niet helemaal overeenkomt met de kwaliteit van het product. We begrijpen uw teleurstelling.
We hebben u een e-mail gestuurd om de situatie beter te begrijpen en samen een passende oplossing te vinden.
Alvast bedankt voor uw geduld en begrip.
het Tapeko-team

Beste Anke van der Horst,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met het behang en hopen dat het perfect past bij uw interieur. Uw tevredenheid is onze grootste beloning.

het Tapeko-team

Helaas van mindere kwaliteit dan ik had…

Helaas van mindere kwaliteit dan ik had verwacht, maar misschien komt het doordat het fotobehang is. Het betreft grijs/wit behang, maar door de pixels lijk je ook wat roze en blauw erin te zien. Verder wel makkelijk aan te brengen en een goede omschrijving.

3 juli 2025

Beste Kim,

Het spijt ons te horen dat de kwaliteit niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed en dat de kleuren anders overkomen dan u had gedacht. Wij begrijpen hoe teleurstellend dit kan zijn. We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om de details van uw bestelling te bespreken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Prachtige behang!

Prachtige behang!

2 juli 2025

Hallo Daria,

Hartelijk dank voor je mooie compliment! 😊
We zijn blij dat je zo tevreden bent met het behang.

Ontzettend slecht behang

Ontzettend slecht behang. Voel me opgelicht.

3 juli 2025

Hallo Lyndie,

Het spijt ons zeer te horen dat u zo teleurgesteld bent en zich opgelicht voelt. 😔
We nemen uw feedback zeer serieus en willen graag met u in contact komen om te begrijpen wat er misging en hoe we dit kunnen oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen?

het Tapeko team

Kwamen heel snel gaten in met plaatsen

Kwamen heel snel gaten in met plaatsen, en de kleuren stonden op de site aangegeven als zwart goud, echter was het oranje/geel ipv goud. Niet tevreden mee.
Wij hebben het helaas van de muur gehaald en weggegooid. (Ik heb veel behang in huis dus het lag niet aan het plaatsen)

7 juli 2025

Hallo Yael,

Het spijt ons heel erg te horen dat u teleurgesteld bent in de kwaliteit en kleur van het behang. 😔
We begrijpen dat dit heel frustrerend is, vooral als het behang snel beschadigd raakt en de kleuren niet overeenkomen met wat u verwachtte. We zouden graag met u meedenken over een passende oplossing — neem alstublieft contact met ons op.

het Tapeko team

Netjes op tijd bezorgd en goede…

Netjes op tijd bezorgd en goede kwaliteit.

7 juni 2025

Bedankt, Disha! 😊

Fijn om te horen dat alles op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit.

Warme groet,
het Tapeko team 💛

Mooi behangpapier met zachte kleuren

De panden zijn mooi voorgesneden. Goed stevig behangpapier. Mooie kleurpatronen. Goede opvolging van levering.

2 juli 2025

Antwoord van Tapeko

Klant, bedankt voor uw mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het behangpapier, de kleuren en de levering. We hopen dat het prachtig staat op uw muur en nog lang plezier brengt!

Warme groet,
het Tapeko team 💛

Enorm tevreden

Enorm tevreden! Mooi resultaat en prima kwaliteit, heel mooi resultaat!

26 juni 2025

Beste Brigitte Lambrechts,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat en de kwaliteit van ons product. Uw positieve woorden zijn voor ons een mooie bevestiging van ons werk.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Tapeko

Ik ben nog steeds aan het wachten op…

Ik ben nog steeds aan het wachten op mijn bestelling.
20 juni besteld op 9 juli nog steeds niets ontvangen.
Berichten verstuurd naar de koerier en Tapeko en geen antwoord ontvangen.

21 juni 2025

Beste Yolanda Velo,

Onze excuses voor het ongemak en het lange wachten op uw bestelling. We willen u laten weten dat wij direct op uw bericht hebben gereageerd en momenteel bezig zijn om een oplossing voor uw situatie te vinden. We nemen dit zeer serieus en doen ons best om het zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.

Beste Corrie Stoker,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de stevige kwaliteit van ons behang.

We hopen dat het behang u veel plezier zal brengen en staan altijd klaar om u weer van dienst te zijn.

Tapeko

Op vragen per email direct antwoord

Op vragen per email direct antwoord. Het foto behang is prachtig hoewel ik het niet makkelijk behangen vond maar dat ligt waarschijnlijk aan mijzelf. Het canvas schilderij was goed verpakt, mooie kleuren.

8 juli 2025

Beste Arendje Hilde Van Dorp,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u onze snelle e-mailreacties waardeert en dat het canvas schilderij goed verpakt bij u is aangekomen.

We hopen dat u straks ook tevreden zult zijn met het fotobehang wanneer u het gaat ophangen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Goede kwaliteit behang

Snelle service, mooi behangkwaliteit, kleuren zoals online aangegeven

21 juni 2025

Hartelijk dank, Laurie! 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het behang en onze service. We zijn blij dat de kleuren overeenkomen met wat u online zag!

— Uw Tapeko-team 🌿

Heel mooi behangpapier

Heel mooi behangpapier, goede kwaliteit en makkelijk in gebruik.

10 juni 2025

Hallo Jessica 😊

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent over het behangpapier – zowel de kwaliteit als het gebruiksgemak.

— Groetjes van het Tapeko team

Mooi foto behang alleen extreem rekbaar…

Mooi foto behang alleen extreem rekbaar waardoor ik als ervaren behanger naden/ overlapping blijf houden. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Super teleurstellend aangezien t niet goedkoop is.

13 juni 2025

Beste Dominique,

Dank u wel voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat het fotobehang voor u moeilijk aan te brengen was. Onze behangmaterialen zijn ontworpen om flexibel te zijn en makkelijk te corrigeren tijdens het aanbrengen, maar we begrijpen dat dit soms juist tot uitdaging kan leiden.

Wilt u ons een mail sturen met uw bestelnummer en eventueel enkele foto’s? We bekijken graag samen met u een oplossing.

— Team Tapeko

Mooi assortiment en goede service en bereikbaarheid

Ik vind dat Tapeko een mooi assortiment posters heeft. Toen een poster bij mij thuis niet zo mooi bleek te zijn en wat te groot was, kreeg ik superaardig de mogelijkheid een ander te bestellen. Daar ben ik Tapeko heel dankbaar voor! Per mail reageren de medewerkers ook erg vlot, mijn ervaring is binnen een dag.

8 juni 2025

Beste Ingrid,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en service! 😊 We doen ons best om altijd snel en vriendelijk te reageren, dus jouw waardering betekent veel voor ons. Dankjewel dat je voor Tapeko hebt gekozen! 💛

— Team Tapeko

Fotobehang premium vinyl

Fotobehang premium vinyl gekocht jammer genoeg heel slechte kwaliteit van kleuren,ze zijn dof, niet helder, alsof de printer geen pigment meer had!Dit was onze tweede aankoop, de eerste was een succesvol en we hebben een vergelijking van hoe het fotobehang eruit zou moeten zien.Wij hebben waarschijnlijk een fotobehang van een ander bedrijf gekregen, wij zijn erg teleurgesteld!!

16 mei 2025

Beste Michal Duleba,

Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring deze keer zo teleurstellend was en dat de kleuren van het fotobehang niet aan uw verwachtingen voldoen. Wij begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn, zeker omdat uw eerste aankoop wel succesvol was en u nu een duidelijk vergelijkingspunt heeft. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We willen u graag informeren dat we u inmiddels een e-mail hebben gestuurd om samen een passende oplossing te vinden. We staan volledig tot uw beschikking om dit probleem op te lossen.