Op tijd bezorgd en zo handig de op maat voorgesneden banen en een duidelijke beschrijving, super. Voor herhaling vatbaar.
Best spannend, behang online kopen. Maar dit is goed bevallen! Bezorging ging goed, behang was van prima kwaliteit, hoeveelheid, maten e.d. klopte allemaal. Wel tip: gebruik voorgemixt behangerslijm
We twijfelden eerst welk product we moesten nemen. Uiteindelijk voor de premium versie gekozen. Alles netjes aangeleverd met een QR-code voor de verwerkings instructie. Alles netjes op de rol met mark... Toon meer
Er was een fout gemaakt maar door veel heen en weer mailen toch tot oplossing gekomen samen! Echt wel tip volgende keer telefonisch contact opnemen dat scheelt beide partijen tijd en je kunt life naa... Toon meer
At Tapeko, we transform spaces into works of art with high-quality, customizable wallpapers. Our goal is to make stylish and unique interiors accessible to everyone, enhancing homes with creative designs.
Visit Tapeko WebsiteTapeko has been transforming spaces for over 15 years. Let us bring your walls to life with bold designs that tell your story. Contact us today and see the difference firsthand!
United Kingdom [tapeko.co.uk]
Portugal [tapeko.pt]
Greece [tapeko.gr]
Ukraine [walldeco.ua]
41/10 Rakowiecka Street, 02-521, Warsaw, Polen
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Even baan opmeten en dan aanbrengen. Super makkelijk zeker een aanrader.. kind kan de was doen bij wijze van spreken 😉

Antwoord van Tapeko
Het behang is ontzettend mooi en makkelijk op te hangen.

Antwoord van Tapeko
Nog steeds niks ontvangen. Wacht al 2 weken. Zou snel geleverd worden.

Antwoord van Tapeko
Levering was ok. Tapijt voor vynil roch een beeje dun, maar resultaat op het einde in orde

Antwoord van Tapeko
De levering kan beter. En ook het foto behang mist de volgorde in de banen

Antwoord van Tapeko
Ik heb voor de tweede keer in 1 maand tijd een buitenkleed gekocht, eerst een grote, maar de kwaliteit vind ik zo mooi dat ik er nog een maat kleiner bij heb genomen.

Antwoord van Tapeko
Snelle levering. Goed kwaliteit behang en een super mooi eindresultaat!

Antwoord van Tapeko
Mooi verpakt, goeie kwaliteit. Gelukkig met korting kunnen bestellen prijs wat aan de hoge kant maat je krijgt er wel wat voor.

Antwoord van Tapeko
Behang ziet er heel goed uit. Levering ook prima. Mis alleen wat instructies wat uitvoering betreft. Beetje uitleg hoe aan te brengen zou fijn zijn. We moeten er nog aan beginnen dus hopelijk gaat dit goed komen.
Groetjes

Antwoord van Tapeko
Prachtige kwaliteit behang, het was prima aan te brengen en ben zeer blij met het resultaat!

Antwoord van Tapeko
Alles keurig geleverd zonder problemen. Kwaliteit ziet er goed uit maar we moeten nog gaan behangen.

Antwoord van Tapeko
Voor de eerste keer bij Tapeko besteld, en zeker niet de laatste keer.
Fotobehang is keurig verpakt en op nummer.
Handleiding erbij👍🏻👍🏻
Super bedankt!!!

Antwoord van Tapeko
Snelke levering. Mooi papier.
Handig verpakt en daardoor makkelijk te verwerken.
Mooie kleuren. Juiste maten.
Ik ben zeer tevreden.

Beste lezer van tapeko,
Ik heb reeds eerder een revieuw geschreven waarin ik aangaf dat het behang niet goed opdroogt.
U gaf aan dat ik de verkeerde lijm gebruikte.
Ik heb nu de lijm gebruikt die u mij adviseerde maar ook met de juiste lijm wordt het niet mooi. Na het opdrogen zijn ineens de naden te zien en komen er allemaal luchtbobbels te voorschijn die er in eerste instantie niet waren.
Ik ben zeer ontvreden.
Het gaat om bestelnummer76427!!

Antwoord van Tapeko
Is mooi papier echter rek bij het plaatsen
Verder is het maken super snel echter de levering ging in Polen van magazijn naar magazijn en duurde 8 dg

Antwoord van Tapeko
Heel mooi behang en mits de goede lijm makkelijk aan te brengen. Persoonlijk vind ik de kant en klare lijm voor behang het beste

Antwoord van Tapeko
Duurde even voor het kwam. Maar daarvan werd ik goed op de hoogte gehouden. Was niet thuis en werd op de door mij aangegeven plek netjes neergelegd.
Erg mooi en makkelijk te plakken