1. Drinkwaterbedrijf

De nummer 1 merk voor innovatieve kraanwater filters. Onze missie is om gebruiksvriendelijke, duurzame en betaalbare producten te creëren die de noodzaak voor flessenwater elimineren.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geweldig!

Alleen maar positief er over! Gebruik tegenwoordig alleen nog de refills, producten zijn duurzaam gaan super lang mee! Zeker aan te raden.

15 april 2026

Onduidelijke communicatie

Contact opgenomen met het verzoek voor meer informatie op 29-03, tot op heden niets van vernomen. Dezelfde dag ook een bestelling geplaatst, gisteren een totaal ander product ontvangen. Oorspronkelijke bestelling dus nog niet geleverd. Wel contact gehad over vertraging van de levering op 08-04. Zou diezelfde dag op terug worden gekomen, ook niets meer van vernomen.

8 april 2026

Review

Goedendag,

Bij het vaker schoonmaken van mijn kranen merkte ik namelijk op dat er allerlei zaken mee kwamen uit de kraan. Na verloop van een paar jaar merkte ik ook op dat het water een aparte smaak erop nahield. Op basis daarvan heb ik de filters gekocht (zowel voor de douche als voor mij waterkraan) en ik kan zeggen dat ik tevreden ben over de producten. Over een paar maanden ga ik het controleren en ga ik kijken hoe de filters eruit zien, maar ik kan wel zeggen dat beide filters goed hun werk doen. Voor de toekomst wil ik namelijk een volledige filter halen en dacht eerst klein te beginnen en vanuit daar verder te bouwen.

Al met al kan ik zeggen dat de filters hun werk goed doen!

11 juni 2025

Top bedrijf helemaal goed geregeld…

Top bedrijf helemaal goed geregeld contact gehad via Snapchat en werd netjes altijd te woord gestaan en mij laten weten wanneer het op voorraad was! Super blij er mee water lijkt en smaakt veel zuiverder dan zonder de filter vol met kalk.

15 mei 2025

Heb de verkeerde product gekregen heb…

Heb de verkeerde product gekregen heb jullie hierover gemaild maar geen reactie. Ondertussen geholpen en het juiste product snel thuis ontvangen

5 december 2024

Antwoord van Tappwater Nederland

Hi, allereerst dank voor je bestelling en excuses dat je een vervelende ervaring hebt gehad.
Ik heb op basis van het bestelnummer even gekeken en zie dat er gisterochtend een mail is verstuurd en de juiste bestelling vanmiddag is bezorgd!

Wij hopen dat wij inmiddels je tevredenheid hebben kunnen ombuigen en kijken uit naar je ervaring nu je het juiste product binnen hebt! Wellicht dat je hiermee je beoordeling zou willen herzien? Vriendelijke groet, Tappwater ^SJ

Gezonder

Gemakkelijk aan te brengen...gezonder

10 november 2024

Antwoord van Tappwater Nederland

Hi, allereerst dank voor je bestelling en review! Super fijn om te zien dat je een prettige ervaring hebt met onze Tappwater filter. Mocht je ooit vragen hebben of wij ergens mij kunnen helpen vernemen we het graag! We waarderen je vertrouwen in Tappwater.

Water gaat er heel snel doorheen…

Water gaat er heel snel doorheen twijfel of dit wel echt filtert mooi zo een keuring rapport maar kan het niet testen moet er maar vanuit gaan dat het werkt

5 november 2024

Hi, Dank voor je review!

Wij begrijpen en waarderen de gedachte, wel willen we graag meegeven dat Tappwater tot op heden de enige brand is met onafhankelijke rapporten die openlijk worden gepubliceerd. Dit doen wij en kunnen wij doen, omdat wij graag transparant willen zijn naar onze klanten en oprecht geloven in de bewezen filter technologie van onze producten. Alle producten zijn ook gecertificeerd en door verschillende laboratoria getest.

Als klant een volledige test laten uitvoeren is behoorlijk kostbaar en hierom begrijpelijk. Echter zijn er ook simpelere testen die wel praktisch uitgevoerd kunnen worden, voor meer informatie hierover kun je ons het best even een mailtje sturen via sales@tappwater.nl

Nogmaals dank en hopen dat we de twijfel toch nog kunnen doen wegnemen!

Communicatie.

13 oktober 2024

Antwoord van Tappwater Nederland

Hi, hartelijk dank voor de review. Kort, maar erg krachtig! Wij zijn blij om de tevredenheid te lezen m.b.t. de communicatie, klanttevredenheid staat bij ons heel hoog in het vaandel.

Wij waarderen je review en hopen dat je inmiddels ook tevreden bent over het bestelde product!

Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)