Omdat ik goed ondersteund word door jullie. Enige opbouwende kritiek die ik heb is dat ik mij soms 'rot' zoek op de website. kan misschien eenvoudiger.

Sinterklaas is naar Spanje en snoepgoed ergens in Polen Voor mijn team in Polen heb ik Sinterklaasjes besteld maar tot heden niet bezorgd. De communicatie omtrent versturen en afleveren is slecht... Toon meer
In eerste instantie kreeg ik een product dat afweek van wat ik besteld had (pralines met zelf ontworpen logo). Na één telefoontje werd het direct perfect opgepakt en binnen 24 uur had ik de juiste bes... Toon meer
Zeer goede communicatie en snelle service. Ik zag te laat dat de express service niet aangeduid was. Na contact met de medewerkers hebben ze het nodige gedaan om het alsnog zo snel mogelijk bij... Toon meer
Tasty Present maakt zakelijke waardering persoonlijk, smaakvol en eenvoudig. Met gepersonaliseerde chocoladecadeaus helpt Tasty Present bedrijven om klanten, collega’s, partners en relaties op een originele manier te verrassen. Niet met standaard relatiegeschenken die ergens in een lade verdwijnen, maar met chocolade die gezien, gedeeld en natuurlijk gegeten wordt.
Via de webshop ontwerp je eenvoudig jouw eigen chocoladegeschenk. Denk aan chocolade met een logo, foto, tekst, campagneboodschap of volledig eigen design. Van kleine attenties zoals bedrukte logoblokjes tot complete chocoladegeschenken, repen, sleeves en thematische cadeaus voor momenten zoals Pasen, Dag van de Zorg, Kerst, bedankjes, jubilea of zakelijke events.
Tasty Present richt zich op bedrijven die waardering tastbaar willen maken zonder gedoe. Daarom zijn veel producten al vanaf kleine aantallen te bestellen, maar ook geschikt voor grotere campagnes of terugkerende bestellingen. Ideaal voor marketingacties, onboarding, klantbedankjes, personeelsgeschenken, beurzen, events en relatiebeheer.
De chocolade wordt gemaakt met aandacht voor kwaliteit, uitstraling en presentatie. Zo ontstaat een cadeau dat niet alleen lekker is, maar ook past bij je merk en boodschap. Of je nu één persoon wilt verrassen of duizenden ontvangers tegelijk, Tasty Present maakt personaliseren overzichtelijk, schaalbaar en toegankelijk.
Kort gezegd: Tasty Present helpt bedrijven om hun merk, boodschap of waardering letterlijk smaak te geven. Van idee naar persoonlijk chocoladecadeau, zonder poespas. Gewoon goed geregeld.

Oslostraat 40, 6135 LM, Sittard, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ondanks dat ik een verkeerd adres had opgegeven kwam het pakketje met hulp toch goed aan. Dank voor de service.

Antwoord van Tasty Present BV
Snelle levering van een mooi kwaliteitsproduct ! Origineel cadeau voor heel veel gelegenheden ! Door het te personaliseren wordt dit heel speciaal !

Antwoord van Tasty Present BV
N.a.v. van mijn klacht heeft Tasty goed gereageerd en oplossingen aangeboden om het recht te zetten. Dat waardeer ik en ik snap dat het een keer mis kan gaan. Ik laat mijn ervaring wel staan maar heb wel vertrouwen in Tasty en zou er weer bestellen.
Mijn klacht was:
Ik heb op woensdag besteld, en pas een week later op woensdag is het bezorgd! En dat voor een telegram! Dat strookt niet met de tekst op de website ‘Vandaag besteld, doorgaans vandaag verzonden.’. Zelfs als je rekening houdt met Hemelvaartsdag die er tussen zit. Daarnaast is het niet in de bus gedaan maar bij de buren bezorgd. Bij een telegram ga ik er van uit dat het door de bus past, dat stond ook zo op de bevestiging. Dus heel laat bezorgd en het bruidspaar aan wie ik het stuurde moet maar hopen dat het over een paar weken nog bij de buren ligt.
Mijn hele idee van een felicitatietelegram is nu zo’n beetje in het water gevallen.

Antwoord van Tasty Present BV
wederom makkelijk contact te krijgen en afspraken te maken. snelle levering en mooi (en lekker!) product!

Antwoord van Tasty Present BV
Het Chocotelegram is een leuke verassing en mijn bestelling werd snel en goed bezorgd.

Antwoord van Tasty Present BV
Super om te krijgen en super om te geven.
Foto was goed gelukt en het smaakte heel lekker

Antwoord van Tasty Present BV
Echt een supergeschenk en de foto's op de chocolade waren eigenlijk te mooi om op te eten. Viel letterlijk en figuurlijk bij iedereen in de smaak. Snelle levering en er komen absoluut meerdere bestellingen aan. O ja, de smaak van de chocolade is raak!! Een aanrader voor iedereen.

Antwoord van Tasty Present BV
Makkelijk bestellen en snel geleverd op de gevraagde dag.

Antwoord van Tasty Present BV
De producten waren precies zoals in de webshop aangegeven en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het waren chocoladecijfers in leuke chique doosjes. We hebben er zelf een leuk kaartje aangedaan en uitgedeeld als presentje bij een jubileum. Dank!

Antwoord van Tasty Present BV
Ondanks dat ik aan de late kant een bestelling doorgaf, werd onze bestelling op tijd geleverd. Bestellen gaat vlot en gemakkelijk via de website. Ook het telefonisch contact was prettig en correct.
Ik ben dan ook al jaren fan van Tasty Present!
En niet te vergeten: de chocolade is lekker!

Antwoord van Tasty Present BV
Geweldige kwaliteit bij het afdrukken van je logo, erg behulpzaam en snel afgeleverd!

Antwoord van Tasty Present BV
Product zag er prima uit maar was helaas, ondanks de
goede verpakking, gebroken.
1 telefoontje naar het bedrijf was voldoende om een nieuw exemplaar te ontvangen.
Fijn zulke goede service. Zeker aan te raden.

Antwoord van Tasty Present BV
Er liep iets niet lekker op de site maar werd meteen telefonisch opgelost

Antwoord van Tasty Present BV
Goede service, snelle levering en heel lekkere bonbons/chocolade.

Antwoord van Tasty Present BV
Ik werd erg goed geholpen aan de telefoon. Kreeg snel antwoord en goede hulp bij het maken van een gepersonaliseerde spek.