Ik heb twee blikken ghee (geklaarde boter) en een halve kilo paprika's gekocht. De levering was snel en de klantenservice reageerde vlot via e-mail. De winkel is erg betrouwbaar, maar ik was niet tevr... Toon meer

Er zijn zeer goede producten . Ze hebben de kleinste prijzen in vergelijking met verschillende andere online winkels. De producten waren met zorg verpakt en de bezorging was prima.

1. Online voedselbezorgdienst

Tawfeer Online supermarket Halal food & More

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,7

Alle reviews

92 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Erg tevreden!

24 juni 2025

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank! We zijn blij dat u zo tevreden bent en staan altijd voor u klaar!

De manier waarop u de glascomponenten…

De manier waarop u de glascomponenten beschermde en de tijdige levering waren geweldig. De ervaring met u was prettig en ik zal het zeker weer doen.

18 juni 2025

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn trots op onze zorgvuldige verpakking van breekbare producten en tijdige levering - we kijken ernaar uit u weer te mogen bedienen!

Responsive

Responsive, helpful and respectful.

7 mei 2025

Antwoord van Tawfeer

Thank you so much for your kind words! We're glad our team could provide you with helpful and respectful service - we truly appreciate your feedback!

Super snel!

11 mei 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw feedback!
We zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle service.

Tawfeer Team

Snelle levering en topkwaliteit!

Zeer tevreden over de service! Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd, met een uitstekende verpakking die de kwaliteit van het Syrische eten goed bewaarde. Bezorging aan huis was precies op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar – bedankt!

4 mei 2025

Heel erg bedankt voor uw positieve feedback!
We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over onze snelle levering, topkwaliteit en nette verpakking die de kwaliteit van het Syrische eten bewaart.
Het is fijn om te horen dat de bezorging precies op tijd was en dat u graag nog eens bij ons wilt bestellen.
Uw tevredenheid is onze grootste beloning!

Tawfeer Team

Heel good Goede producten en snelle…

Heel good Goede producten en snelle verzending.

25 april 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw fijne woorden!
We zijn blij dat u tevreden bent over onze goede producten en snelle verzending.

Tawfeer Team

Uitstekende service en topkwaliteit!

Zeer tevreden over deze online winkel! De service is uitstekend, de klantenservice is vriendelijk en lost elk probleem snel op. De levering is snel, producten zijn origineel en van hoge kwaliteit, en smaken heerlijk. Zelfs als er iets misgaat, zorgen ze voor een nette compensatie. Prijzen zijn ook redelijk. Zeker een aanrader!

24 april 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw fantastische feedback!
We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over onze uitstekende service, vriendelijke klantenservice, snelle levering, en de hoge kwaliteit van onze producten.
Het is voor ons belangrijk om elk probleem snel en netjes op te lossen, zodat u altijd met een glimlach kunt bestellen.
Uw aanbeveling betekent heel veel voor ons — we kijken ernaar uit u snel weer van dienst te mogen zijn!

Prima levering

Snel te bestellen, duidelijk proces; op tijd geleverd. 1 nadeel; afhaalpunt kon bestelling niet vinden. Stuurde mij weg. De verpakking in een dit keer, roomboter doos, bracht ze in verwarring. Goed om een grote stikker Tawfeer op te plakken of met stift groot op te schrijven. Ik moest dus 2 x rijden. Of mij laten weten hoe verpakking eruit ziet, kreeg bijna ruzie daar want ik had melding dat het echt geleverd was. Suf van hun !

30 maart 2025

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback.
Wij betreuren het ongemak dat u heeft ervaren bij het afhaalpunt en begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn.
We nemen uw opmerkingen zeer serieus en zullen de verpakking duidelijker markeren met een sticker of label van Tawfeer om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.
We zijn blij dat het bestelproces duidelijk was en dat uw bestelling op tijd is geleverd.
Uw vertrouwen en geduld worden zeer gewaardeerd, en we hopen u bij een volgende bestelling een nog betere ervaring te kunnen bieden.

Uitstekende prijzen!!

Uitstekende prijzen en snelle levering. De producten worden altijd in perfecte staat geleverd en het assortiment Arabische producten is zeer uitgebreid.
Echt een aanrader!

27 maart 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw lovende woorden!
We zijn blij dat u onze prijzen, snelle levering en uitgebreide assortiment Arabische producten waardeert.
Uw aanbeveling betekent veel voor ons — we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Tawfeer Team

Je vindt hier alle Arabische producten!

Ze hebben alle Arabische producten en eten en ook snelle bezorging, echt een aanrader

23 maart 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw mooie woorden!
We zijn blij dat u tevreden bent over ons brede assortiment Arabische producten en de snelle bezorging.
Uw aanbeveling betekent veel voor ons — graag tot ziens!

روعة

كلشي كان منيح و احسن مما كنت متوقعة و التغليف روعة 😍

14 maart 2025

شكرا لكم نتمنى ان نبقى دائما عند حسن ظنكم

Ik heb al eens bij hen besteld en ik…

Ik heb al eens bij hen besteld en ik denk dat ik deze ervaring zal herhalen vanwege hun goede service, de snelle levering en de kwaliteit van de verpakking van de producten die ik heb besteld. Heel erg bedankt en veel succes!

27 februari 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen en uw fijne woorden!
We zijn blij dat u tevreden bent over onze goede service, snelle levering en de kwaliteit van de verpakking.
We kijken ernaar uit om uw ervaring bij ons te blijven herhalen.
Nogmaals bedankt en veel succes gewenst!

Top Top

Goede serves

27 februari 2025

Heel erg bedankt!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Mooi

Snel en mooi

26 februari 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw positieve woorden!
We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle en mooie service.

Top producten

Alles was perfect en prima ze reageerde snel, mijn bestelling is perfect ingepakt, producten zijn goed kwaliteit.

4 februari 2025

Heel erg bedankt voor uw positieve feedback!
We zijn blij dat alles perfect was — van de snelle reacties tot de goede verpakking en de kwaliteit van onze producten.
Uw tevredenheid is onze grootste motivatie — graag tot een volgende keer!

Goede en snelle service

Ze hebben mijn bestelling snel en professioneel verwerkt. Ze namen direct contact met me op om het bezorgadres te bevestigen en ervoor te zorgen dat alles correct was.

10 februari 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw mooie woorden!
We zijn blij dat onze service snel en professioneel was, en dat we u goed konden informeren om de levering soepel te laten verlopen.
Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk — we hopen u snel weer te mogen bedienen!

Tawfeer Team

Het was een geweldige ervaring dankzij…

Het was een geweldige ervaring dankzij hun kwaliteit en service

17 januari 2025

Heel erg bedankt voor uw positieve feedback!
We zijn blij dat uw ervaring geweldig was dankzij onze kwaliteit en service.
Uw tevredenheid is onze grootste motivatie — we hopen u snel weer te mogen bedienen!

Uitstekende service

Uitstekende service.
En ze verpakken de producten heel goed.

Ik raad aan.

13 januari 2025

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw lovende woorden!
We zijn blij dat onze service en de zorgvuldige verpakking van de producten aan uw verwachtingen voldoen.
Uw aanbeveling waarderen wij enorm — graag tot een volgende keer!