Ik heb twee blikken ghee (geklaarde boter) en een halve kilo paprika's gekocht. De levering was snel en de klantenservice reageerde vlot via e-mail. De winkel is erg betrouwbaar, maar ik was niet tevr... Toon meer

Zeer tevreden over deze online winkel! De service is uitstekend, de klantenservice is vriendelijk en lost elk probleem snel op. De levering is snel, producten zijn origineel en van hoge kwaliteit, en... Toon meer

Er zijn zeer goede producten . Ze hebben de kleinste prijzen in vergelijking met verschillende andere online winkels. De producten waren met zorg verpakt en de bezorging was prima.

Zeer tevreden over de service! Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd, met een uitstekende verpakking die de kwaliteit van het Syrische eten goed bewaarde. Bezorging aan huis was precies op tijd... Toon meer

1. Online voedselbezorgdienst

Tawfeer Online supermarket Halal food & More

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,7

Alle reviews

92 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel levering en echt alles was perfect…

Snel levering en echt alles was perfect en goed gepakt , wij zijn heel erg tevreden 😊.
Heel bedankt voor jullie tijd met voorbereiden van pakketten en netjes sturen. 👍

16 juli 2024

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw prachtige feedback!
We zijn ontzettend blij dat alles perfect en naar wens was — van de snelle levering tot de zorgvuldige verpakking.
Uw waardering voor onze inzet bij het voorbereiden en versturen van de pakketten betekent enorm veel voor ons.
Nogmaals dank, en u bent altijd van harte welkom! 😊

Heel goed dankjewel

Heel goed dankjewel

18 juni 2024

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw vriendelijke woorden!
We zijn blij dat u tevreden bent. U bent altijd van harte welkom! 😊

De bestelling was sneller dan verwacht…

De bestelling was sneller dan verwacht das was super fijn, alleen was een paar producten die niet kloppen zijn maar het was snel opgelost!

21 mei 2024

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw eerlijke en vriendelijke feedback!
We zijn blij dat de bestelling sneller dan verwacht bij u aankwam en dat we het probleem met de producten snel hebben kunnen oplossen.
Uw begrip en vertrouwen betekenen veel voor ons.
Graag tot een volgende keer!

Prachtige verpakking

Snel en netjes

22 mei 2024

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling!
We zijn blij dat u tevreden bent over de mooie verpakking en de snelle, nette levering.
Uw waardering betekent veel voor ons!

Alle producten zijn goed en de prijzen zijn ook redelijk, en de manier waarop dingen worden verpakt is heel netjes, omdat alle producten in zeer goede staat bij de consument aankomen. Dank je

Alle producten bereiken de consument in zeer goede staat. Er is geen schade of lekkage aan de voedselcontainers. Alles is goed, netjes en tegen goede prijzen.

7 april 2024

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide en positieve beoordeling!
We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, de nette verpakking en onze eerlijke prijzen.
Het doet ons veel plezier te horen dat alles in perfecte staat en zonder schade bij u is aangekomen.
Uw vertrouwen betekent enorm veel voor ons — dank u wel!

Beste website

4 april 2024

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw mooie compliment!
We voelen ons vereerd dat u ons als de beste website beschouwt.
Uw waardering betekent veel voor ons!

Goed geholpen

Goed geholpen , was fout in de bestelling en toen dat ik heb aan gegeven hebben snel geholpen en meten de foute bestellingen gestuurd op nieuw en kosteloos .
Bedankt

8 maart 2024

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en begrip!
Het spijt ons dat er een fout was in uw bestelling, maar we zijn blij dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons. Nogmaals bedankt, en u bent altijd van harte welkom!

Snel bezorgd.

Snel bezorgd.
Top service.

14 december 2023

Antwoord van Tawfeer

Heel erg bedankt voor uw fijne beoordeling!
We zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering en service.
U bent altijd van harte welkom!

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering.
Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Tot de volgende keer!

Heel goed service en sneller Goed…

Heel goed service en sneller Goed kwaliteit maar verzendingskosten is duur dank je wel

4 december 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw eerlijke en vriendelijke feedback!
We zijn blij dat u tevreden bent over onze service, snelheid en productkwaliteit.
We begrijpen uw opmerking over de verzendkosten en nemen dit zeker mee in onze evaluatie.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Snelheid van levering

Snelheid van levering, kwaliteit van producten en geweldige prijs

31 oktober 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw lovende woorden!
We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over de snelheid van levering, de kwaliteit van onze producten en onze scherpe prijzen.
Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag het beste te blijven geven.

Goed

Snel verzenden

29 oktober 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw reactie!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending.
We staan altijd graag voor u klaar!

Goede behandeling en gastvrijheid

Goede behandeling en gastvrijheid, zeer redelijke prijzen, en alle goederen zijn goed

14 september 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw warme woorden!
We zijn erg blij dat u tevreden bent over onze service, gastvrijheid en prijzen.
Het doet ons plezier te horen dat alle producten naar wens waren.
U bent altijd van harte welkom bij ons!

Super!

Ik ben erg tevreden

6 september 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw fijne reactie!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.
Uw waardering betekent veel voor ons. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Alles was goed

Alles was goed, dank je.

24 augustus 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw reactie!
Fijn om te horen dat alles naar wens was.
U bent altijd van harte welkom, en we staan graag weer voor u klaar!

Een goede product op tijd binnen gehad

Een goede product op tijd binnen gehad

31 augustus 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
We zijn blij dat u uw bestelling op tijd hebt ontvangen en tevreden bent over het product.
Uw vertrouwen betekent veel voor ons, en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

تجربة تسوق رائعة اسعار مناسبة و سرعة…

تجربة تسوق رائعة اسعار مناسبة و سرعة بالتوصيل

24 augustus 2023

Antwoord van Tawfeer

شكرًا جزيلًا لك على تعليقك الرائع!
يسعدنا أنك استمتعت بتجربتك معنا، وأن الأسعار وسرعة التوصيل كانت على مستوى توقعاتك.
نحن دائمًا هنا لخدمتك، ونتمنى أن نراك مجددًا قريبًا.

مع أطيب التحيات،

goede team met goede communcatie

goede team met goede communcatie, klantservice is top!

2 augustus 2023

Antwoord van Tawfeer

Hartelijk dank voor uw mooie woorden!
We zijn ontzettend blij dat u onze klantenservice en communicatie zo positief ervaart.
Het hele team waardeert uw vertrouwen en kijkt ernaar uit u opnieuw van dienst te zijn.

Heel goed

Heel goed, ook de contacten verliep makkelijk, medewerker bij de receptie behulpzaam.

28 juli 2023

Antwoord van Tawfeer

Dank voor uw review, we hopen u altijd goede service te kunnen leveren.