1. Vloerenwinkel
  2. Sanitairwinkel

TEGELDEAL, DE MEGATEGELSHOP VOOR ROERMOND, WEERT ECHT EN BAARLO TEGELOUTLET ECHT, WEERT, ROERMOND, VENLO, BAARLO, SITTARD Wij bieden u een zorgvuldig uitgekozen assortiment kwaliteitstegels, voor wand en vloer. Vaak van de bekende Italiaanse en Spaanse merken die wij inkopen zonder tussenkomst van groothandelaren. Dit concept zorgt ervoor dat wij vaak dezelfde tegels, van dezelfde kwaliteit, maar wel tegen een veel scherpere prijs kunnen leveren. Wij leveren uitsluitend tegels van A-kwaliteit / 1e keus en uit dezelfde productie. Wij kunnen u ook sanitair leveren van diverse merken. Op onze website ziet u echter maar een klein deel van het assortiment sanitair dat wij kunnen leveren. In onze showroom kunt u een deel van ons assortiment sanitair bekijken en advies krijgen over de vele mogelijkheden.

4,4

Uitstekend

Top zaak

Wij hadden tegels bekeken bij een winkel.
Toen ben ik gaan kijken bij tegeldeal en bleek dezelfde tegel 40% goedkoper te zijn . Door hun eigen import.
Geholpen door een super aardige meneer
Tegels binnen 3 weken netjes op de stoep.
Tot nu toe heel blij .

9 april 2026

Antwoord van Tegeldeal

Dank je Patrick voor deze Top-review! Daar doen we het voor....en vertel het verder;) Mocht er nog iets zijn, dan weet je ons te vinden.

Super

Super! Tegels besteld voor een hele goede prijs, de levertijd stond duidelijk omschreven, deze klopte ook. Goede communicatie vanuit tegeldeal, ook op vragen een snelle reactie. Het leveren kon vanwege wegopbreking niet hier, tegeldeal dacht goed mee over een oplossing. Ik ben zeer tevreden, ik zou hier weer bestellen.

21 februari 2025

Perfecte service en prijzen

Ik had binnen relatief snelle tijd (3 weken) tegels nodig en bij navraag aan John bleek het haalbaar de tegels te leveren. Sterker nog; als ik het had gewild waren de tegels al binnen 10 dagen geleverd.

Het contact met het bedrijf verloopt uiterst prettig. Ik heb bij tegeldeal prachtige wandtegels gekocht waar ik bij een andere partij voor exact dezelfde tegels het dubbele betaalde.

Absolute aanrader!

7 februari 2025

Antwoord van Tegeldeal

Stijn, bedankt voor deze mooie review! Daar doen we het natuurlijk voor...vertel het verder en mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag;) John - Tegeldeal

Wat een snelle topservice

Wat een snelle topservice! Tot twee keer toe hadden we te weinig tegels besteld. Voor Tegeldeal geen probleem, ze hebben binnen 1 dag gezorgd dat we de extra benodigde tegels in huis hadden en door konden met de klus. En prima kwaliteit!

22 juli 2024

Antwoord van Tegeldeal

Bedankt Marc voor deze mooie recensie! We horen het graag als je weer iets nodig hebt. Groetjes team Tegeldeal

Erg tevreden met de Isla Stone Pit…

Erg tevreden met de Isla Stone Pit Sunrise. 2x een nabestelling gedaan vanwege een rekenfoutje van mij en ervoor gekozen om om de plinten en het toilet ook te betegelen. Alles netjes geleverd en afgehandeld.

18 juni 2024

Antwoord van Tegeldeal

Dank je Tom voor deze mooie review! Altijd heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is gegaan :))

Tot nu toe tevreden

Levering moet nog plaatsvinden, maar tot nu toe heel goed geholpen. Reageren snel op mailtjes en zijn flexibel met levering.

27 juni 2024

Super fijne winkel

Super fijne winkel!
Mooi assortiment met nette prijzen.
Fijn contact met personeel en super goede service. Bij vragen krijg je altijd snel reactie, zowel via mail als telefonisch. Spullen zijn af te halen wanneer het uitkomt, kan zelfs verspreid.
Echt een aanrader!

26 juni 2024

Antwoord van Tegeldeal

Bedankt Aniek, dat je de moeite hebt genomen om zo'n mooie review te schrijven :) en mocht je nog vragen of iets nodig hebben....je bent altijd welkom!

Super mooie tegels besteld via…

Super mooie tegels besteld via tegeldeal! Alleen waren de laatste pak tegels op de pallet 6 tegels kapot! Bericht je het bedrijf dat er een paar tegels kapot zijn wat kunt u voor ons betekenen, kan je een pak toesturen kost je Alleen 65€ verzendkosten of 10 tegels op de post voor 20€ ! Vindt het een beetje raar dat het transport bedrijf d e tegels niet goed heeft geleverd dat ik weer transportkosten moet gaan betalen terweil ik er niks aan kan doen! Beetje vreemd maargoed tegels perfect maar afhandeling op schade een dikke 1!!!

17 april 2023

Antwoord van Tegeldeal

Hallo Sander, bedankt voor je review en fijn dat de tegels aan je verwachtingen voldoen! De melding van schade hebben wij 3 weken na levering pas gekregen. Wij kunnen dan niet meer beoordelen of het transportbedrijf de tegels niet goed heeft afgeleverd, zoals u aangeeft. Vandaar dat wij de tegels gratis aanbieden, maar dat wij voor het toesturen van de 6 tegels + 4 extra tegels een vergoeding vragen in de verzendkosten van 19,50 euro. Wij dachten jullie zo tegemoet te komen....helaas blijkt uit deze beoordeling dat dat niet zo is. Hopende ook op uw begrip dat wij een termijn stellen aan het melden van schade en dat wij evengoed een handreiking hebben gedaan om het op te lossen. Met vriendelijke groet, John Tegeldeal

Snoepwinkel voor tegels!

Allereerst is het al een feestje om de tegels in de winkel uit te zoeken.
Een ruim en breed assortiment en voor elke smaak zijn er prachtige tegels te vinden. John helpt je met zijn vakkennis goed op weg en geeft fijne, goede en eerlijke adviezen.
De tegels werden conform de afspraken keurig op tijd geleverd op een pallet. De tegels staan prachtig en we zijn er erg blij mee. Het zijn mooie tegels, kwalitatief goed en gunstig geprijsd. Voor ons was dat de reis vanuit Leeuwarden meer dan de moeite waard!
Het is niet voor niets dat Tegeldeal zo goed loopt en ze uit hun huidige pand aan het groeien zijn. "Keep up the good work" met jullie mooie tegels en succes met de groei!

15 april 2017

Keurige afhandeling bestelling

Vlotte levering, scherpe prijs en goede communicatie. Er was een doos met tegels helemaal gebroken (mogelijk een keer gevallen voor of tijdens levering), kosteloos nieuwe nageleverd gekregen. Vlotte communicatie per email. Allemaal erg correct en vriendelijk.

22 maart 2017