TelefoonPro Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Dit bedrijf heet op Amazon TP Elecktronica! Ik kocht hier een telefoon die na 10 maanden niet meer aan ging, na veel gedoe mocht ik hem opsturen. Ik vertrouwde het niet en had het voorgevoel dat ik... Toon meer

Maandagmiddag half vier mijn Samsung A55 besteld en de volgende ochtend al in huis! De prijs was goed, onder die van de bekende nederlandse aanbieders. Bij Amazon en Alibaba gaan we natuurlijk niet... Toon meer

Alles naar verwachting verlopen. Product voor goede prijs gekocht, nieuw in ongeopende verpakking. Enige wat je aan doosje zag, is dat er ooit een label op gezeten had dat er af gehaald was. Verder du... Toon meer

Dit is al mijn tweede bestelling bij telefoon pro. (Air pods en i phone 13 pro ) Ik ben erg tevreden met de service aangezien ze makkelijk te bereiken zijn en goede hulp bieden waar nodig. Telefoon pr... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

TelefoonPro is een snel groeiend bedrijf die al vele klanten blij heeft gemaakt. TelefoonPro voorziet in al uw behoeften betreft smartphones. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en refurbished toestellen. Ook bieden wij een breed assortiment aan in accessoires. Alle onze refurbished toestellen zijn gereviseerd met originele onderdelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze toestellen waarborgen en een goedwerkende smartphone garanderen. Wij houden andere bedrijven in onze branche nauwlettend in de gaten zodat wij, indien mogelijk, onze prijzen daarop kunnen aanpassen. Zo kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij telefoonpro een gigaset a670 trio…

Bij TelefoonPro een gigaset a670 trio gekocht via de webshop. Bestellen ging eenvoudig. Levering binnen een paar dagen. Set was als retourkansje een kleine gok. Geleverd bleek de set nieuw in een gesealde doos. De doos was alleen een klein beetje gedeukt. Ik wil mijn complimenten geven aan TelefoonPro. Ga zo door, ik koop zeker weer bij jullie.
Groet Maarten van Dam uit Zwaag

8 maart 2023

Beste Maarten,

Altijd leuk om terug te lezen hoe klanten onze service als goed hebben ervaren. Veel plezier van uw Gigaset toegewenst.

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen, snelle levering

26 februari 2023

Beste,

Wij doen inderdaad altijd ons best om zo scherp mogelijke aanbiedingen te hebben op onze webiste. Fijn om te horen dat u dat kon waarderen.

Prima service!

Product zoals omschreven
Klein foutje met de levering maar nog voor wij het ontvangen hadden kwam men al met een oplossing!

Dezelfde dag nog alles geregeld. Een prettige ervaring!

20 februari 2023

Beste,

Blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Altijd leuk om te lezen :)

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit
Zeer tevreden met mijn iphone 14 maar ook met de goede service van Telefoon pro
Zeer duidelijke en mooie webshop
Een aanrader dus!!!

14 februari 2023

Antwoord van TelefoonPro

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service :)

Zeer goede service en kwaliteit!!

Zeer goede service en kwaliteit!!
Iphone 14 besteld voor dat ik het wist had ik hem al in huis dat noem ik nou goede levering nu beleef ik veel plezier op mijn telefoon dankzij TelefoonPro mij zie je snel weer terug!

Zeker een aanrader!!

17 februari 2023

Antwoord van TelefoonPro

Wij zijn blij dat u onze service als snel en betrouwbaar heeft ervaren. Veel plezier van uw iPhone 14 toegewenst.

Perfect

Super Communicatie en zéér snelle levering. Voor elke vraag die ik had hoe relevant dan ook werd er rustig bij stil gestaan en en heel fijn antwoord op gegeven.
Telefoonpro is uitstekend!
Telefoonpro is een aanrader !!!!

23 februari 2023

Hier kan je zorgeloos bestellen!

Prachtige site waar alles duidelijk en goed te zien is. Heb een Samsung besteld en was er binnen 1 dag. Netjes een bevestiging gekregen en geen vragen hoeven te stellen. Top bedrijf waar geen addertje onder het gras zit!

31 januari 2023

Een prettig bedrijf waarvan de service…

Een prettig bedrijf waarvan de service zowel snel als persoonlijk was. Voor elke vraag die ik had hoe relevant dan ook werd er rustig bij stil gestaan en en heel fijn antwoord op gegeven. Ik raad iedereen zeker aan om bij dit bedrijf je telefoon te halen.

14 februari 2023

Betrouwbaar bedrijf

Meerdere goede ervaringen gehad met Ilyas van TelefoonPro. Indien ik weer wat nodig heb zal ik hem zeker bellen👍🏽

23 december 2022

Top ervaring gehad met dit bedrijf

Top ervaring gehad met dit bedrijf! Onlangs AirPods besteld en werden de volgende dag al geleverd door PostNL. Zeer snelle verzending en goed ingepakt. 1 blije klant erbij :)

26 januari 2023

Zeer tevreden met mijn telefoon

Zeer tevreden met mijn telefoon. Goeie prijs in verhouding met andere aanbieders.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt

8 februari 2023

Beste Karim,

Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen!

Dit bedrijf gaat slecht om met klachten en kritiek

Mijn iPhone14 zou vandaag bezorgd worden niks ontvangen via postNL.Telefoonpro gebeld met dit probleem geen excuus gekregen moet 5dgn wachten verder geen oplossing. Medewerker was erg kortaf zei dat hij zou bellen als postNL wat liet weten. Heb iPhone al wel betaald via ideal. Slechte klantenservice als er iets mis gaat is mijn ervaring tot nu toe. Eerste keer dat ik hier iets bestel. Kijk even aan wat ze met mijn probleem doen. Wat onbeschoft om mij te beschuldigen dat ik de iPhone wel heb gehad terwijl dit niet het geval is, op deze site. Eerst wordt er gezegd wij nemen telefonisch contact met u op als we wat horen v. postNL en nu word ik beschuldigd van alles en nog wat. Wat onbeschofte manier om zo met een nieuwe klant om te gaan. Ik ben vanochtend vroeg nogmaals gaan kijken in mijn brievenbus en toen vond ik samen met de late brieven post mijn iPhone14 gelukkig tot mijn opluchting. Dit is de 1ste en laatste keer dat ik bij jullie bestel. Jullie manieren bevallen mij niet en zeker als er iets mis is met de bestelling zijn jullie erg onbeleefd. De klantenservice is heel slecht bij problemen. Tot nooit meer!!!
Dat het pakket alleen bij mij persoonlijk afgeleverd wordt klopt niet. Bij klantenservice PostNL is mij gezegd dat ik 2dgn moest wachten omdat, het binnen die tijd nog bezorgd kon worden. U blijft beweren dat ik lieg terwijl dit niet zo is. Bij mijn 1st contact met klantenservice waren jullie vriendelijke en is mij gezegd dat je moest teken voor het pakket. Deze informatie klopt niet ik heb nooit moeten tekenen, ik heb de bezorger niet gezien en er is nooit aangebeld die dag. Heb die dag voor niks tot 15:30 gewacht. Ik vind het vervelend dat u mij hier blijft beschuldigen. De manier hoe u met klacht en kritiek om gaat is erg slecht. Ik heb de volgende dag dag in mijn brievenbus beneden in mijn flat pas de iPhone gevonden. Dat is niet magische maar een late bezorging van PostNL. U weet niet eens hoe het bedrijf PostNL werkt als er een pakket niet aankomt. Zou het op prijs stellen als u mij verder met rust laat ik wil niks meer met u of u bedrijf te maken hebben. Ik heb na deze 1ste ervaring absoluut geen positieve herinneringen meer aan jullie bedrijf. Alleen maar NEGATIEVE ervaringen!
Tot nooit meer!

9 februari 2023

Beste Chu,

De track en trace code geeft aan dat uw bestelling gewoon netjes bezorgd is. Ook uit onderzoek blijkt dat uw pakketje gewoon netjes afgeleverd is. Wij vinden het jammer dat u probeert nog een iPhone bij ons los te weken onder het mom van dat u pakketje zogenaamd niet afgeleverd zou zijn. U maakt zich schuldig aan smaad en laster. Desondanks dit alles nog een fijne dag toegewenst.

(aangepast op 10-2-2023)

Het pakket kan onmogelijk in de brievenbus bezorgd zijn, dit is een een normaal pakket wat alleen aan u afgegeven kan worden. Wel heel toevallig dat nadat ik gereageerd heb op u dat uw pakket ineens magisch weer boven water is... Dat onze klantenservice slecht zou zijn klopt ook niet. Mijn collega heeft u netjes uitgelegd dat er een onderzoek bij PostNL zou worden opgestart. Uit dit onderzoek bleek dat uw pakketje gewoon netjes afgeleverd is.