Dit bedrijf heet op Amazon TP Elecktronica! Ik kocht hier een telefoon die na 10 maanden niet meer aan ging, na veel gedoe mocht ik hem opsturen. Ik vertrouwde het niet en had het voorgevoel dat ik... Toon meer
Maandagmiddag half vier mijn Samsung A55 besteld en de volgende ochtend al in huis! De prijs was goed, onder die van de bekende nederlandse aanbieders. Bij Amazon en Alibaba gaan we natuurlijk niet... Toon meer
Alles naar verwachting verlopen. Product voor goede prijs gekocht, nieuw in ongeopende verpakking. Enige wat je aan doosje zag, is dat er ooit een label op gezeten had dat er af gehaald was. Verder du... Toon meer
Dit is al mijn tweede bestelling bij telefoon pro. (Air pods en i phone 13 pro ) Ik ben erg tevreden met de service aangezien ze makkelijk te bereiken zijn en goede hulp bieden waar nodig. Telefoon pr... Toon meer
TelefoonPro is een snel groeiend bedrijf die al vele klanten blij heeft gemaakt. TelefoonPro voorziet in al uw behoeften betreft smartphones. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en refurbished toestellen. Ook bieden wij een breed assortiment aan in accessoires. Alle onze refurbished toestellen zijn gereviseerd met originele onderdelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze toestellen waarborgen en een goedwerkende smartphone garanderen. Wij houden andere bedrijven in onze branche nauwlettend in de gaten zodat wij, indien mogelijk, onze prijzen daarop kunnen aanpassen. Zo kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen.
Tijnmuiden 29, 1046 AK, Amsterdam, Nederland
- info@telefoonpro.nl
- telefoonpro.nl
Top service
De tablet die ik besteld had was helaas niet op voorraad, en ter compensatie is mij een betere tablet aangeboden voor dezelfde prijs. Top service, ben er heel blij mee

Antwoord van TelefoonPro
Geen levering, geld terug ontvangen.
Een iPad besteld bij Telefoon Pro. Netjes een e-mail ter bevestiging. Helaas bleek deze niet leverbaar. Na twee weken - na wat e-mails heen en weer - uiteindelijk geld terug ontvangen.

Nette prijzen!
Geweldige service bij retour
Foute bestelling ontvangen, maar probleemloos en per omgaande retour gestuurd. Nieuwe artikel is ook onmiddellijk opgestuurd, met zelfs een gratis upgrade als excuus voor het ongemak. Helemaal Top, jullie service.
Geen gebruikerssporen
Ik kreeg de telefoon die ik had verwacht - zonder kras of ander gebruikerssporen.
Supersnelle levering, voor 4u besteld en de volgende dag in huis.
Alleen kreeg ik een witte oplader ipv de zwarte die ik verwachtte.
Product in nieuwstaat voor een lage prijs
Een goed product voor een lage prijs, elders veel duurder
En goede voorwaarden
Tevens een snelle levering
Used product in nieuwstaat
Onbekende aanrader
Via een advertentie van marktplaats kwam ik op de site terecht en deze verkoper zal ik zeker onthouden. Contact via marktplaats was snel, persoonlijk en attent. Product was een dag later al verstuurd, terwijl ik in de avond pas de bestelling plaatste. De tablet ziet er zeer goed en netjes uit. Ik kende TelefoonPro nog niet, maar is wat mij betreft zeker een aanrader!
Gewoon precies goed zoals afgesproken.
Tablet is gewoon geleverd zoals afgesproken. Het goede item, op tijd en netjes verpakt. Alles precies goed. Perfect dus!
Van te voren nog even met het bedrijf gebeld om te controleren of ze werkelijk bereikbaar zijn en dat zijn ze.
Nieuwe telefoon
TelefoonPro had de telefoon waar ik in geïnteresseerd was voor de goedkoopste prijs in Nederland. Genoeg reden voor een belletje. Hier werd vriendelijk opgenomen en heb ik een afspraak kunnen maken zelfs toen het bleek dat dit krap aan de sluitingstijd zou zitten. Ondanks dit feit kon ik, omdat het om een retourdeal ging (een product dat binnen 14 dagen terug gestuurd is), uitvoerig het model testen en controleren. Dit was geen probleem. Alle vragen werden beantwoord omtrent de telefoon en als de medewerker even iets niet wist dan wist de collega het wel. Er hing een gemoedelijke sfeer. aan het einde van de afspraak had ik een nieuwe telefoon met garantie(bewijs) voor een scherpe prijs, alle informatie die ik nodig had en een top service gehad. Het enige nadeel is misschien dat je een afspraak moet maken echter kon ik direct terecht. Top ervaring dus!
Al met al een goede deal.
De bestelling kwam snel en was goed verpakt. De prijs nog lager dan op marktplaats. Ik bestelde een tab s6 lite 64gb voor €169 en kreeg een 128gb. Er zaten lichte beschadigingen aan ,maar dit was netjes vermeld.
Al met al een goede deal.
Hele goede service!!!
Hele goede service!!!! besteld en volgende dag had ik het al binnen.
Toppertjes!!!!

Antwoord van TelefoonPro
Prima service, goed bereikbaar, scherpe prijzen
Ik heb een Apple Watch 8 besteld bij het bedrijf waar netjes bij stond dat het om een retourproduct ging. Na bestelling volgde snelle verzending. De Apple Watch was nieuw maar beter geprijsd.
Even na gebeld of ik een factuur kon ontvangen want die had ik niet ontvangen. Binnen een uur had ik de factuur binnen. Prima service. Goed bereikbaar en snelle actie.

Super telefoon
Mooie iPhone 14 gekocht voor mega goede prijs. Super goede telefoon en top service! Daarnaast snel geleverd👍🏻

Onvriendelijk en trage service
Telefoon bleek bij aankomst niet wat beloofd.
Ik kon hem niet gebruiken omdat hij door een eerdere eigenaar was beveiligd.
Terwijl hij als nieuw aan mij werdt aangeboden.
Na traag en onvriendelijk contact met het bedrijf, tot een oplossing gekomen. Er zou een nieuw toestel worden opgestuurd, welke wel nieuw zou zijn.
Tweede toestel werdt opgestuurd, echter met exact hetzelfde probleem.
Weer traag en onvriendelijk contact om het geld teruggestort te krijgen.
Dagen lang gevraagd om een Retourlabel. uiteindelijk krijg ik een label wat in de winkel niet blijkt te werken.
Meerdere dagen aan het appen geweest om mijn geld terug te krijgen.
Daarna wel het geld teruggestort gekregen.

TelefoonPro, een aanrader!
Mooie trifolie cover, als standaard te gebruiken.
Nette prijs en snel verzonden.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, snelle levering en een goede telefoon Alcatel se1.
4gb /64gb.